Kanie Mansion
2 posters
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame o masează pe spate cu intenția să o dezbrace. De va venii momentul o să mă bat. ii spune în șoaptă și o mușcă de lobul urechii.
Cecilia își unduleaza corpul mai mult spre el. Se reaseaza pe el cu fundul și picioarele despărțite și se freacă ușor de bazinul lui.
Dede- Admin
Asta îl excită și îi apare erecția în pantaloni. Începe să o sărute și să ii dea o palmă la fund.
Cum ii simte erectia, cum se oprește. Mi-am amintit ca i-am promis lui Izaya ca ii adun pe Damian și Raven și mergem la el pentru un antrenament special. Pfff. Trebuie sa plec. spune inocent și face puțin pe grabita, asa ca se ridica de pe el.
Dede- Admin
Ok? și ridică o sprânceană. S-a prins de ce e ea așa, dar ii face jocul Diseară treci?
Sigur. și zâmbește. Îl sărută iar pe buze și după pleacă. Măcar asa sa îl pedepsească. Dacă de părerea ei nu o doare, lasă că îl doare pula acum.
Dede- Admin
Astfel Akame îi lasă cale liberă să plece către treburile ei. În paralel, Damian era leneș în camera lui. E ușor de găsit.
Doar ca aia a fost doar o scuza ca să îl lase pe Akame cu erectie și pleacă. Se duce înapoi în camera ei și își ia o carte sa citească. Dacă profesorii nu le dau de lucru..
Dede- Admin
Și ei au problemele lor.. Este mijlocul zilei și cei mici sunt chemați afară. Azi o să vă luptați între voi să vedem nivelul ambelor grupe. O să fiți repartizați în funcție de notele primite ulterior. le zice la megafon.
Shirley aduce o plasma pe un stâlp cu roti unde sunt primele 20 de meciuri. Legat de cei mai importanți.. Damian era împotriva Ceciliei și Raven împotriva lui Kaneki. Off, păcat ca nu ne batem cu profesorii.. se gândește Cecilia. Dar Raven zice cu voce tare : Câștigătorul se bate cu un profesor la alegere?
Dede- Admin
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100