Kanie Mansion
2 posters
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ar trebui să îi anunțăm, cine poate să fugă să o facă de azi. își dă cu părerea, cu tot cu cearta lui tot vrea să fie bine
Cuplul nu mai era certat, cel puțin nu din punctul de vedere al Ceciliei. Oricum, Shirley zâmbește și ii place răspunsul lui. Un mesaj în boxe sau ceva nu putem da. Trebuie sa fim discreți. Ne împărțim și cautam bobocii. Akame ia râul de-a lungul. și soarbe imediat din ceai. Știa ca acolo sunt cei trei acum și îl trimite special. Pai nu e ea un mic Cupidon?
Dede- Admin
Ok. Încep de acum. și astfel pleacă să se echipeze și să plece. Prea multă dramă pentru genul meu. se plânge după ce pleacă Akame.
Dacă erau mai deștepți, relația lor o ducea mai bine. Dar Akame e afemeiat și Cecilia e prostuță și timida. zice și ridica din umeri. Poate ii vin și lui mințile în cap pana face 60 de ani.. In timpul ăsta, Raven o revede pe Ceci și se bucura ca e bine. Toți se organizează și se ajuta sa fie corturile și focul pregătite. Acum ca suntem patru, putem sa ne împărțim în doua corturi.
Dede- Admin
Mă gândesc să stea Celia cu Cecilia, că ea a fost cea mai îngrijorată. și se gândește cu voce tare.
Raven ridică o sprânceană şi se uită uşor încruntată la el. Adică te gândeai mai exact să stai cu mine. îşi zice în gând ca o lăudăroară mică, dar în realitate nu reacţionează. Mie îmi convine. Chiar vreau să stau cu sora mea. răspunde Celia zâmbind. Nu era prea posesivă cu Damian că nu voia nici ca el să fie posesiv cu ea, plus că voia să doarmă cu Cecilia. Sau să se culce.
Dede- Admin
Iar adevărul e că argintiul a vrut să calmeze surorile. Zic ca o persoană din noi să fie trează câteva ore. Măcar până când toți o să doarmă. și gândește cu voce tare iar. Cred că voi sta treaz până când adorm toți.
Bine atunci. și cu asta echipa a decis ce se întâmplă seara asta. Sa zicem ca trecem peste acțiunea din timpul zilei. Se întuneca acum, mancasera și mai rămâne doar sa se pună la somn. Erau total neaparati acum, dar încă nu au simțit nimic primejdios.
Dede- Admin
Damian voia să fie totul ca pe timpul zilei, dar tot stă în gardă. Își aprinde un foc și fumează o țigară.
Celia intra in cort cu sora ei și începe sa o ia la întrebări puțin, astfel petrec niște timp împreună, dar cu toate luminile stinse, în șoaptă, foarte discret. Raven era învelita și încerca să adoarmă.
Dede- Admin
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100