Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame îi răspunde că doar ce a intrat în pauză alături de ceilalți seniori. Tu decizi. și astfel se lasă liniștea.
Și ești ocupat? îl întreabă iar prin mesaj. Se plictisea și voia activitate. Mda. Ce decizie ușoară. se plânge puțin. Nu vreau sa ii stric balul.
Dede- Admin
Nu sunt. răspunde prin mesaj destul de formal. Lasă asta și hai la masă. spune acum foamea din el
Raven stinge țigara și merge cu el la masa. Atunci iese și Cecilia din camera și ii vede pe cei doi. Merge și ea la cantina și se așează lângă Akame după ce își ia mâncarea. Cum ți s-au părut bobocii azi? îl întreabă pașnic.
Dede- Admin
Unii au progresat mai mult decât alții, ceva normal. și începe să mănânce. Tu ce ai făcut după probă?
Mmm.. M-am plimbat în împrejurimi. Dar nu am vrut sa stau prea mult ca să nu pierd ceva. spune adevărul, doar ca omite partea cu Damian.
Dede- Admin
Singură? întreabă simplu, fără să dea de gândit ca a urmărit de la distanță ce face
Fata mănâncă liniștită pana o întreabă asta. Nu. Nu m-aș duce singura în pădure după ce am pățit ultima oara la liceu.. se scuza repede și reușește sa nu dea nume.
Dede- Admin
Bine. răspunde ușor sec după mănâncă liniștit. Că îi place sau se, se simte că e gelos și ea ii ascunde ceva.
Ea ii ascunde strict pentru binedispozitia lui. Dacă știa ca a fost urmărită, ii recunoștea acum cu cine a fost, dar crede ca el nu știe și ca e mai bine asa. Mănâncă și ea în pace. Știi cumva dacă mai avem vreo proba azi?
Dede- Admin
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100