Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Tipa e bună, aș fi fraier dacă nu aș profita de ocazie. Dar nu e nimic. și ridică din umeri.
Raven se mai calmează și se pune lângă el și isi aprinde și ea o țigară. Se vede ca e sora cu Celia. Se cracesc amândouă. zice mai mult pentru ea, dar nu insista pe subiect. Am aflat ceva despre Akame recent. Dacă îți zic, promiți sa ți secret? Fata a ajuns la concluzia ca ar cam avea nevoie de ajutor și sfat în treaba asta.
Dede- Admin
S-a folosit de unii să se dea vânători ca să se combine cu ea? face acum pe seriosul. Nu știe neapărat adevărul, dar a creat o teorie din ce ia povestit Cecilia.
Colegii de la fotbal chiar. și ofteaza. Am o filmare. De unul am profitat deja. Problema e ca Akame merita sa primească o pedeapsă și nu știu ce, care sa nu o afecteze pe Cecilia. Pentru ca, din ce mi-a povestit mie, pare ca se îndrăgostește de el. continua in șoaptă.
Dede- Admin
Cel mai ok e să afle adevărul și să judece ea ce să facă. și face iar un inel de fum. Să te îndrăgostești pe baza unei minciuni este foarte rău.
Îmi pare rău de ea. spune simplu. In doua săptămâni e balul și e înscrisă cu el la miss și mister. Am distruge tot dacă i-am zice acum.
Dede- Admin
Îmi e indiferent. Răul este deja făcut. Având filmarea aia tu poți zice când vrei. Dar să nu fie prea târziu. și stinge țigarea.
Asta e dilema mea.. Când e prea târziu? și se uita împrejur sa nu ii audă cineva cumva.
Dede- Admin
Nu am nicio idee. Cu cât află mai repede cu atât e mai bine pentru ea. și își aprinde altă țigară.
Raven parca tot nu i-ar zice ca să nu distrugă experienta ei de la balul bobocilor, dar nu mai spune nimic. O sa ma gândesc bine.. și aproape termina țigara ei. Pana la urma, Cecilia nu poate sta asa mult degeaba și ii da mesaj lui Akame sa îl întrebe ce face.
Dede- Admin
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100