Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Argintiul se întoarce și se uită la fața ei. O să se liniștească lucrurile. spune calm, nu insista cu ea la el că nu părea că duce conversația până aici.
Cecilia a bătut un apropo foarte subtil, dar nu a fost sa fie. Poate mai încerc după bal. Ar fi drăguț. se gândește in timp ce îl spală pe spate cuminte. Și după ce se liniștesc? întreabă totuși, ca o mănâncă limba.
Dede- Admin
După asta probabil că o să ne revenim ca înainte. și ridică din umeri, nu a prins ce voia ea.
Cecilia o lasă asa. Își fac dus în continuare normal și după ies în prosoape. O bătea conștiința puțin legat de sex, asa ca are o idee. Cat Akame isi vede de treaba în dormitor, ea se întoarce înapoi în baie. Durează ceva și după iese tot cu halatul pe ea. Știi... M-am gândit la o chestie puțin.. neobișnuită. zice ușor timid in timp ce se apropie de pat.
Dede- Admin
Akame devine interesat și ridică o sprânceană.Spune. și îi face loc lângă el în pat, ca să stea.
Dar Cecilia nu se așează. Sta în picioare în fata lui și își arunca halatul pe jos. La gat avea o zgarda cu lesa și după când se întoarce cu spatele.. Avea un dop cu coada de vulpe. Știi ca nu sunt de acord sa îți dai drum înăuntru in vagin. Dar poate acolo.. și întoarce capul la el în timp ce încă sta cu fundul și coada la vedere. Pai nu e mai frumos ca o vede asa din picioare decât din pat?
Dede- Admin
Și uite cum instinctul lui de lup se trezește. Astfel se ridică pe genunchi și îi mângâie fundul. Nu mă așteptam să propui așa ceva. spune mai excitat acum.
Ce drăguț ii lauda fundul. Trebuie sa facem sa ne convină amândurora. spune destul de apăsat și evident. Ca dacă ea face eforturi pentru el, și el sa facă pentru ea. Se bucura ca a reacționat pozitiv și ca ii place ce vede, desi era 90% sigura ca nu o sa o refuze.
Dede- Admin
Ii apare erecția când o mângâie și o trage ușor de coadă, după ii masează anusul cu un deget. Adevărul că nu am mai încercat sexul anal.
Fata zâmbește și își pune mâinile pe sâni. Lesa era între sânii ei și parul prins în coadă. Era ca un animal drăguț și ascultător. Nici eu pe real, după cum știi. și chicoteste.
Dede- Admin
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100