Kanie Mansion
2 posters
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame ia un burete și îi pune gel de duș. Îi udă spatele și începe să o spele. Te simți ok după toată aviația asta? o întreabă simplu cât timp o spală
Da. M-am mai calmat. Tu? și întoarce ușor capul spre el. Acum e foarte atenta la comportamentul lui.
Dede- Admin
După ce termina, se întoarce cu fața la el și îl sărută ușor pe buze. Îmi place când avem momente asa liniștite doar noi doi.
Dede- Admin
O să mai fie după ce ne întoarcem acasă. ii răspunde la sărut și o ia în brațe. E mult mai liniștit și el.
Deocamdata ne descurcam cum putem. răspunde și chicoteste. Dar când ne întoarcem acasă, locuim separat. și bate un miiiiiic și discret apropo, de la care însă nu avea așteptări. Doar a vrut sa mentioneze treaba asta. Ca na, asa sunt fetele.
Dede- Admin
Pai cum de ce? Ca stau cu ai mei deocamdată. spune normal și ia buretele ca să îl spele pe el pe piept cât timp discuta.
Dede- Admin
Ah, înțeleg, ai tăi sunt probabil îngrijorați și trebuie să stai cu ei. stă liniștit și se lasă spălat de brunetă.
Mda.. Deocamdată prinde bine sa am familia aproape. Nu as vrea nici sa stau singura. Măcar cu încă o persoana. și duce buretele puțin dupa umerii lui, la spate. Cu ocazia asta ii face și semn sa se întoarcă.
Dede- Admin
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100