Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 58 of 100 Previous  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 58 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Nov 09, 2019 1:44 pm

Nici nu comentează că o strânge de mână și pleacă cu ea într-o cabană goală unde se dezbracă. Suntem lupi totuși. și chicotește
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Nov 09, 2019 1:55 pm

Suntem lupi doar pe jumătate. subliniază în continuare. Cel mai mare dezavantaj la Alpha e ca e imatur din punctul asta de vedere, după părerea ei. Plănuia ca în toamna asta sa concureze cu el pentru titlu, dar sarcina neprevazuta și copilul au cam dat peste cap dorința ei... A ținut ascuns de toți ce își dorea și acum ii e cam ciuda când vede cum se comporta Klaus.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Nov 09, 2019 2:25 pm

Nu e neapărat neserios, doar că nu e interesat de subiectul acesta. Totuși nu comentează că nu vrea discuții contradictorii. Ție nu îți place de cineva? și se uită la Klaus.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Nov 09, 2019 2:53 pm

Shirley se uita la Klaus și Izaya neutru. Mai bine zis dacă ii place de cineva. Ca se comporta frumos și pașnic cu toți, dar eu sunt sigura ca nu e asa pe interior. spune gândurile ei sincere. Era 99% sigura ca Klaus poarta o mască. La fel ca toți de pe balcon, era sigura ca și el are un secret murdar.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Nov 09, 2019 3:41 pm

De ce ai crede că am ceva ascuns? și ridică o sprânceană. Îmi plac mai multe boboace, dar nu m-am decis care îmi place mai mult. și ridică din umeri. Fiind dintr-o familie de rang înalt, Klaus are alte sisteme de valori. Cel puțin la suprafață.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Nov 09, 2019 4:04 pm

Bruneta ridica cana de ceai la gura și îl privește în timp ce bea. Îl judeca în capul ei. Nu il crede afemeiat, ca a văzut ca nu e asa, dar cu gânduri sadice pe interior da. Și ce plănuiești sa faci după anul ăsta terminal? îl întreabă inocent. Nu o interesează ce face cu fetele, cât ce planuri are ca lider Alpha.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Nov 09, 2019 4:49 pm

Probabil merg la armată să păzesc lupii de vânători. și ridică din umeri. Ca Alpha nu ai foarte multe oportunități de carieră. În general Alpha se ocupă de liniștea publică. Okey. Și asta o vei face din plăcere sau obligație? și bea un pahar de vin. Ambele, zic eu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Nov 09, 2019 4:53 pm

Poți profesa oriunde. Alpha e un titlu, nu o specializare. După liceu faci ce vrei. și se încrunta puțin la el, dar încearcă sa nu fie evidenta și după zâmbește. Însă armata chiar ti s-ar potrivi. Poate pleci și în delegații. evident, era un zâmbet malefic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Nov 09, 2019 4:56 pm

O să mă adaptez pe moment. și bea și el. Acum pe bune, ce ii mai punem pe boboci să facă? Deja sunt obosiți după luptele astea fără pauză. și trece la ce îl interesează.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Nov 09, 2019 4:59 pm

Obosiți? Majoritatea abia de au miscat un mușchi. Trebuie sa întindem coarda cu ei. zice și Serena. A observat invidia din ochii lui Shirley cand vorbea cu Klaus și chiar s-a gândit ca l-a chemat pe el în tabără cu un scop... Ca sa îl analizeze mai bine. Deștepte fete. Oare unde sa ii ducem sa ii chinuim? întreabă inocent, acum revenind la a fi normala.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 58 of 100 Previous  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case