Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lui Damian îi venea în minte o glumă perversă, dar doar se abține și chicotește. Atunci să îl montăm de acum.
Bruneta știa ca lui Damian o sa ii surâdă ideea, din mai multe motive, dar nu se strofoca mult pe treaba asta. După câteva ore montează tot, se asigura ca au apa în sticle și ca nu a rămas nimic pe afara. Bun. Mai rămân de luat lemne de foc. Ne putem despărți. În timpul asta, poate o simțim pe Cecilia.
Dede- Admin
Cineva trebuie să stea în jurul cortului să nu pățească ceva. Cine rămâne? întreabă simplu, că trebuie luat în calcul și asta.
Pai dacă Celia își poate simți sora, rămân eu. și ridica din umeri. Nu ii plăcea sa stea degeaba, dar probabil e cea mai rezonabila alegere.
Dede- Admin
Ok. și pleacă împreună cu Celia de acolo. Se uită la cer și vede că nu mai este așa multă lumină ca în mijlocul zilei. Se apropie noaptea, să ne grăbim.
Celia merge după el și ia pe drum crengi în brațe. Dacă s-a întors la cabane? Sau e cu Akame?zice, sperând la ce e mai bine.
Dede- Admin
Nu cred ca s-a întors, că era dată afară de seniori. și ajută și el cu crengile. Probabil vrea să fie singură după cele întâmplate, cred.
Dar e periculos... Of. Nu trebuia sa o lăsăm. și se uita în jos, trista. Fără Cecilia, parca era incompelta
Dede- Admin
Avea nevoie să știi. și încearcă să o facă să se calmeze. O să o găsim, stai liniștită. și o strânge de umăr și îi zâmbește. Astfel cu cât înaintează se pierde prezenta celorlalți lupi, iar a Ceciliei se dezvoltă mai mult.
Unde putea fi fata, oare? Strângea niște ierburi otrăvitoare în mijlocul pădurii. Întrebarea e pentru ce.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100