Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Acum încep să o simt și eu, cred că e în zonă. și începe să se miște spre direcția ce ii spune instinctul.
Celia îl prinde de braț ca să tina ritmul cu el. Și eu. și e puțin mai plina de speranța.
Dede- Admin
Astfel în timp ce se mișcă alert, după câteva minute o văd pe Cecilia și ajung la ea în cele din urmă. Damian a simțit-o pe cealaltă brunetă cât de îngrijorată era, așa că o lasă pe ea să se ducă prima.
Și Cecilia le-a simțit mirosul și a ascuns frunzele în ghiozdanul cu care venise in spate. Celia când o vede, fuge si sare la ea în brațe. Cum sa lipsești atât de mult cât noi încă suntem în tabără?! o cearta putin și o strange in brate. Oh, scuze. Avem o proba noua?
Dede- Admin
Nu neapărat o probă. Am fost lăsați fără hrană și loc de somn, practic ne-au lăsat liberi în pădure câteva zile. și îi explică pe scurt. Ne-am grăbit să te găsim.
Bruneta e cam luata pe nepregătite. Și eu nu am nimic la mine.. Dacă ma strecor in cabane? întreabă încet. Nu știa dacă e cineva prin preajmă sau nu.
Dede- Admin
Nu prea avem timp. Cabanele sunt bine păzite să nu se întoarcă cineva. Stăm în haită și o să avem grijă. ia decizia rațională, că nu era timp de întors la cabane.
Fata trebuie sa se dea bătută deci. Bine.. Pana la urma, ce poate fi asa de greu? și trece peste subiectul asta. Pare ca adunați lemne. Hai sa va ajut. și zâmbește.
Dede- Admin
Astfel cei trei adună lemnele și se întorc cu Cecilia de unde au plecat. Totuși, asta nu le garantează protecția totală. Seniorii deja au primit semnale cum omenii se regrupează pentru un următor raid.
Ce ziceți? Sa ii ajutăm? Sau măcar sa ii anunțăm? zice Shirley care era într-o încăpere cu toți profesorii. Arunca un ochi în special la Akame, sa ii vadă reacția.
Dede- Admin
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100