Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cum Damian rămâne amorezat cu Shirley, momentan întârzie. Akame în schimb este printre primii, este responsabil cu mersul normal al școlii cât restul sunt fie ocupați, fie se recuperează.
Ceci e puțin aeriana de când cu incidentul ăsta, dar mai au o săptămână și puțin pana la bal asa ca nu are timp de irosit. Îl vede pe Akame pe hol și vine pe furiș la spatele lui. Ii pune mâinile pe ochi și își îngroașă vocea : Ghici cine e.
Dede- Admin
Fata se încruntă când vede ce repede a ghicit, dar alege să nu se lase aşa repede. Nu, mai ghiceşte. spune pe aceeaşi voce groasă, să vadă dacă îl păcăleşte.
Dede- Admin
Dacă i-ai furat hainele ești o persoană ciudată. Aveți același miros. și termină jocul repede, de data asta.
Pe asta nu a mai pus-o în calcul. Lasă mâinile jos şi îl întoarce cu faţa la ea. Deci data viitoare îşi pun şi un cleşte la nas. zice şi râde. Ce faci? începe deci conversaţia.
Dede- Admin
Activitatea sportivă e suspendată temporar. Verific dacă ne urmărește cineva împreună cu colegii din echipă. Asta câteva zile. și se întinde puțin. Tu?
A, deci nici eu nu mai am antrenamente? Trebuie să vorbesc cu fetele. zice uşor gânditor. Celia e sub supraveghere acasă şi am zis că îmi permit nişte timp liber.
Dede- Admin
Ideea e să stați în grup perioada asta. După bal o să revină totul la normal. gândește și Akame acuma. Off, și ce bine a început totul.
După bal o să se schimbe multe. gândeşte ea repede, dar trece peste. Putem încerca să facem să fie frumos şi acum. După şcoală nu mai ai responsabilităţi, nu? începe cu o propunere discretă.
Dede- Admin
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100