Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian are mereu jucării la el. Asa că scoate un ulei cu care o maseaza in anus ca să se relaxeze și cu mâna din vagin o scoate când se udă puțin și îi apasă clitorisul cu un vibrator. A moștenit și arta asta de la Akame.
Imi place că ești obraznică, chiar mă gândesc să fac niște clone. spune pervers.
Imi place că ești obraznică, chiar mă gândesc să fac niște clone. spune pervers.
Mmm, nu m-ar deranja câteva. îi răspunde şi se teleportează amândoi în dormitor, pentru că e mai uşor să te desfăşori cu mai mulţi pe un pat matrimonial. Între timp, Raven arcuieşte spatele şi se lasă pe coate. Nu poate spune că e obişnuită cu jucăriile sexuale, dar nici nu îi displace.
Dede- Admin
Damian când îi relaxează anusul îi duce un capăt de vibrator înăuntru ca să îi vadă reacția. Iar la vagin îi maseaza cu trei degete foarte adânc.
Akame face clone . O lasă pe Cecilia deasupra să se bucure de ele.
Akame face clone . O lasă pe Cecilia deasupra să se bucure de ele.
O cam doare puţin şi se strâmbă, dar nu comentează nimic. Deşi nu e fană a analului, mai face câte o excepţie câteodată pentru el.
Dede- Admin
Esti ok? O întreabă Damian lăsând mai moale. Că stie că până o excită acolo mai durează.
Ea întoarce privirea spre el şi îşi dă părul de pe faţă. Da. Nu îţi face griji. Se sprijină în palme şi se lasă mai moale, apoi scutură puţin fundul în faţa lui.
Dede- Admin
Văzând că e bine și doritoare își pune capătul penisului în anus și o penetrează încet, să nu o doară.
Raven închide ochii câteva momente şi arcuieşte spatele. Îl lasă să intre încet în ea, că poate până intră tot se va obişnui.
Dede- Admin
In cele din urmă intră cu totul în ea și se mișcă încet. Ii strânge fundul și îl zgarie ușor. Iar până se obișnuiește, îi penetrează vaginul cu un vibrator.
Trecând peste, uite c-o fac şi pe asta şi fetele termină cam în acelaşi timp. Cecilia se pune pe spate în pat şi se linge pe buze, foarte mulţumită, pe când Raven e obosită şi se pune pe-o parte.
Dede- Admin
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100