Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Jimin are fucking 9 monștrii în el. Pe lângă faptul că e vampir. și mai trage o țigară de nervi , ba chiar își pune un pahar cu whiskey. Asta e genă de Izaya, clar.
Nu e treaba mea ce are. Fără puteri cine crezi că ar câştiga? Tata care se droghează zilnic sau Jimin care se menţine în formă? Nu te poţi baza pe puteri în orice situaţie. şi se lasă sprijinită de blat. Damian, stinge ţigara, mamă, că îţi îngreunează plămânii şi nu mai poţi fi la fel de agil. zice ironic ca să se ia de acest aspect pe care l-a luat de la Akame.
Dede- Admin
E A doua luată pe azi mama.. Sunt ok. și stă cuminte acolo. Papa Acum da, fizic e nasol că tot ia droguri. Dar când amândoi erau în forma maxima, fără puteri, îl bătea Papa. Degeaba ești mare dacă lovești greu. își zice contra argumentul.
Bine, dragul meu. Cum zici tu. Eu nu-mi trimit copilul mâine la examen doar cu o salată în burtă. şi în timp ce se uită urât la Akame, umbrele din spatele ei iau vasele de lângă Raven şi le pun înapoi în dulap. Gata, hai la somn.
Dede- Admin
De îi dau carne slabă ce nu pică greu la stomac nu înseamnă că ii dau salată. și da ochii peste cap. Ca Akame de regulă îi dă pe lângă pui, îi dă tot feluri de combinatii de peste. Ok mama. Raven , hai la somn. și strânge după țigări.
Raven face o plecăciune şi se apropie de Damian. Mulţumim încă o dată. Noapte bună. După ce pleacă cei doi copii, Cecilia oftează lung. Mereu când venea Damian acasă se certa cu Akame ba pe mâncare, ba pe comportamentul băiatului... Până la urmă, ce era o relaţie plictisitoare în care erau de acord cu tot? Să îmi aminteşti să îţi ascund alcoolul. spune apropiindu-se de el şi de paharul de whiskey.
Dede- Admin
Nu beau o sticlă. Nu sunt bădăran. și bea puțin din pahar. Vrei și tu puțin? o întreabă simplu și treaz. Nu e afectat așa de mult.
Puţin mai mult. I-a trecut deja supărarea şi se pune în poala lui. Toarnă mai mult în pahar şi bea jumătate.
Dede- Admin
Akame nici nu stă că o pipăie și sărută. Mă exciti când ești dură să știi . și o sărută pe gât. Da,au genul ăla de relație.
Mm, bine de ştiut că nu te-ai supărat. şi lasă capul pe o parte ca să o sărute. Pune paharul înapoi pe masă şi se repoziţionează ca să-l apese bine pe pantaloni.
Dede- Admin
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100