Kanie Mansion
2 posters
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame se excită imediat și se îngroașă în pantaloni. Ii maseaza sânii generoși și îi desface bluza
Si ea îl apasă pe umflatura și ii de jos bluza. Între timp, Raven voia sa se întoarcă în bucătărie sa ia niște fructe pentru ea și Damian, dar vede scena și se întoarce repede înapoi în dormitor. Părinții tăi s-au împăcat deja. ii spune și închide ușa in urma ei.
Dede- Admin
Vrei să tragem cu ochiul la ce fac? întreabă ca un mic diavol ce e. Ce drăguț , imi aminteste de Akame adolescent. Nu mă satur de sânii tăi niciodată. și ii sărută pieptul și îi suge și un sfarc
Nu ți se pare ciudat sa îți spionezi părinții făcând sex? și chicoteste. Între timp, în bucătărie: Nici eu de forma ta masculina. răspunde cu drag și baga o mana în pantalonii lui. Pune-ma pe masa, Akame!
Dede- Admin
Akame o ridică în brațe și o pune pe masă. Ii dă jos toate hainele și o ține crăcănată cu sânii la vedere. Intră în ea și își vară mâinile adânc în sânii ei. Intre timp, sus.Suntem o familie ce are la bază incestul. Eu însumi sunt făcut din două gagici. So, e ceva in neregulă?
Cecilia geme tare când intră în ea. E toată udă şi îl ţine strâns aproape de ea cu braţele. Înţeleg... Păi putem merge să te uiţi dacă eşti curios SAU putem să profităm de noaptea asta dinaintea examenului, până nu o să facem echipă cu Kaneki şi o să trebuiască să ne abţinem. şi se pune în genunchi în faţa lui în pat.
Dede- Admin
Imi place cum gândești. și închide ușa și sare pe ea. Uhm. Te-aș pune capră. zice excitat cât o sărută.
Akame profită de cât de aproape e si ii suge sfarcul cu poftă, mâna îi strânge celălat sfarc. Mâna liberă o maseaza de clitoris si ii lovește tot jos.
Akame profită de cât de aproape e si ii suge sfarcul cu poftă, mâna îi strânge celălat sfarc. Mâna liberă o maseaza de clitoris si ii lovește tot jos.
Pune-mă cum vrei. îi răspunde excitându-se şi se lasă la mâna lui. Trecuse puţin timp şi Cecilia avea deja orgasm. Faţă de alţi băieţi, avantajul la Akame constă în faptul că e şi fată şi ştie mai bine cum să atingă o femeie.
Dede- Admin
Damian o dezbracă și cât timp face asta o pipăie. Si ia venit în minte ceva. În loc să intre din prima, pune doar două degete ce îi maseaza vaginul. Ca să o ude.
Ce perversă esti, ai orgasm devreme. o cicalește și îi mușcă din sfarc.
Ce perversă esti, ai orgasm devreme. o cicalește și îi mușcă din sfarc.
Asta e numai din vina ta. se scuză Cecilia repede, că ce să facă. Raven lasă capul pe spate şi geme şi ea când o penetrează. Îi place începutul ăsta, că o poate simţi mai bine aşa.
Dede- Admin
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100