Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bună dimineața. Voiam să îți duc micul dejun la pat. Dar e bine și aici. și ii zâmbește si o sărută pe obraz.
Fata vede câte erau pregătite şi îi trece îngrijorarea. Ţi-am mai zis că eşti un iubit foarte atent? întreabă retoric. Îl sărută pe buze (că aşa se sărută cu adevărat!) şi se pune la masă. Mersi. Atunci hai să mâncăm şi să te pregăteşti de plecare.
Dede- Admin
Da. Avem multă muncă azi. și se pun amândoi la masă. Akame a văzut tot de pe laptop, ca doar e in casa lui și a lui Ceci. Ce drăguț. E atent ca tine. și ii arata lui Cecilia
Când iubeşti şi eşti iubit, faci aceste mici gesturi din reflex. spune cu un zâmbet pe faţă când vede imaginile, ca o adevărată romantică ce e. Cei mici termină de mâncat în aproximativ 10 minute şi trebuie să plece. În timpul ăsta, ies din cameră părinţii. Mult succes, dragilor. Am încredere în voi. le zice Ceci mândră şi îi îmbrăţişează pe amândoi.
Dede- Admin
O să avem grijă. Promit asta. zâmbește cald și pleacă spre mașină. Vă găsesc în arenă la proba finală. Mult noroc.
Ce implicate sunt. Cecilia-san cu suportul moral, Akame-san cu antrenamentele. zice Raven după ce urcă în maşină. Apropo, la examenul de teorie ştii că poţi conta pe mine, da? şi chicoteşte.
Dede- Admin
Da suntem unul lângă altul da... De suntem separați , văd eu cum. și ridică din umeri. Kaneki a ajuns, știa cine îi vor fi colegii că a făcut niște verificări, dar se comportă normal.
În cel mai rău caz, umbra mea o să îţi mişte mâna în funcţie de cum mişc eu mâna ca să scriem acelaşi lucru, sau putem face o iluzie cu foile, sau să le teleportăm, sau să vorbim telepatic.. şi deja enumeră atâtea modalităţi mişto de a copia când ai puteri.. În orice caz, prima probă e apă cioară. Şi după aceea ajung la destinaţie. Raven se uită împrejur după Kaneki, dar erau deja strânşi mai mulţi studenţi.
Dede- Admin
Kaneki le-a simtit prezența și vine la ei. Va luat cam mult. Dar când e o zi dinasta se explică traficul. îi salută neutru. Salut, cum ești? întreba pacifist. Nu prea bine având în vedere că umblii cu hoti în orașul meu. și îl inteapă. Dar ne rezolvăm problemele mai încolo . Hai să mergem și având în vedere drama romantică cu Raven, preferă să păstreze distanța.
Raven aflase de hoți dar nu știa ce fac și planul ei de spinare s-a cam pus pe pauza de când cu examenul ăsta. Dar Damian nu scapă ca vorbesc prin telepatie: Da chiar.. Ce mi fac deținuții ăia acum? începe discuția foarte inocent jn timp ce merg toți trei către sălile de examen sa se caute pe liste.
Dede- Admin
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100