Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 92 of 100 Previous  1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 92 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon May 04, 2020 12:58 am

Sunt în oraș în baza lor până le dau ordin. și când ajung ei acolo , observă că sunt separați fiecare. Kaneki nu are vreo problemă că el a învățat în liceu, dar Damian...
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon May 04, 2020 1:01 am

Ai niște explicații de dat legate de faptul ca ataca fix Detroit, dintre toate orașele! Dar după examen. Când vede foile, oftează scurt. Clasa in care era Raven era chiar între cele a lui Kaneki și Damian. Ai avut timp sa înveți, Kaneki? îl întreabă normal, ca să știe dacă sa își facă griji și legat de el sau nu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon May 04, 2020 1:04 am

Am o reputație de apărat , nu pot să las la voia întâmplării. îi spune sincer si amabil. Nu a uitat ce a făcut și ce imagine are. Well,eu voi improviza, cumva... și își dă ochii peste cap
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon May 04, 2020 10:15 am

Important e sa iei nota de trecere.. și răsuflă. Nu mai e mult pana sa înceapă treaba asa ca fiecare trebuie sa între în clasa lui. Baftă. le urează la amândoi și zâmbește.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon May 04, 2020 11:03 am

Astfel toți intră în camere diferite amestecați în mulțime. La catedră era câte un profesor conducător și mulți profesori paznici în fiecare colt al încăperii. Ascultați aici. Aveți o oră și trei subiecte diferite , cei din dreapta au A, cei din mijloc B și cei din stanga C. O să fiți supravegheați  de toți profesorii prezenți și cei ce sunt prinși sunt dați afară. astfel fiecare primește cate un test. În camera lui Damian e Bakugo,  iar la Kaneki e Ragnar. Altfel se uită toți la teste. Asta nu e materie din liceu.. Vor să copiem. spune Kaneki. De folosesc vrăji sunt prins. Ce să fac?! se gândește Damian adânc. Până îi vine o idee. Poate ar trebuii să trișez. face pe maleficul puțin. Se uită la cei din fața lui și vede cine scrie cel mai mult. Își activează Sharinganul și îi copiază scrisul de la distanță. Ce metodă mișto de a copia.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon May 04, 2020 12:32 pm

Noroc mare și pentru Hope care e în clasa cu Raven, ca nici ea nu prea știa teoria din liceu, dar putea răspunde relativ decent la subiectele astea fără sa copieze. Important era sa treacă. Raven nu e pusa în dificultate. Pana la urma, în clase exista copiatori și cei de la care poți copia, iar ea face parte din a doua categorie. Noroc ca nu e chitra și nu considera o amenințare mai târziu pe nimeni din clasa ei asa ca ii lasă pe ceilalți care pot sa copieze de la ea prin diferite metode. După jumătate de ora termina subiectele dar toți încă scriau asa ca își pune un cot pe masa și sprijină capul în palmă, așteptând sa treacă timpul și sa scrie toți de pe rândul ei. Ce suflet bun.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon May 04, 2020 4:34 pm

La sfârșitul examenului Bakugo s-a chinuit nițel. Dar la final îl vede pe Damian cum scrie la fel după cineva din față fără să se uite la foaie. Îl recunoaște, la văzut la televizor și știe de abilitatea lui. Cand să predea lucrările îl lovește în umar6usor. Dar Damian ignoră asta. Urmează o rivalitate boys.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon May 04, 2020 4:45 pm

Cu câteva minute înainte sa se sfârșească ora, surorile duc lucrările împreună. Am lăsat la oameni sa copieze de sa am karma pozitiva câteva luni de aici încolo. ii spune lui Hope după ce ies din clasa și nici un supraveghetor nu le aud. Cele doua chicotesc și se duc afara pe o banca ca să fumeze Raven. Ma întreb ce fac ceilalți... Cu cine ești în echipa? începe discuția. Nu a mai vorbit de mult cu sora ei. Cu Ragnar și Bakugo.. Sper sa meargă bine. Bakugo pare cam ușor de enervat. Raven chicoteste. Nu mai spune. La mine sunt Kaneki și Damian. Cred ca se roagă deja ca la ultima proba sa se bata unul cu celalalt... Ar fi singurul context când se pot ucide legal.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon May 04, 2020 4:59 pm

Damian fiind atât de cunoscut pt momentele de superboy la tv , eroinele mai mici din alte orașe se bagă în seamă cu el. Bakugo era deja în altă parte, dar Kaneki îl vede si îl ia din mulțime. Nu te mai da în spectacol și spune-mi de ai trecut. și își scoate țigara afară. Da, doar am moștenit ochii lui Papa. și își arată Sharinganul. Ajungeau la fete între timp.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon May 04, 2020 5:03 pm

Raven ii simte și e puțin mirata ca au ieșit împreună și ca Kaneki mai nou fumează. Vorbeam de lup și lupul la ușa. șoptește către Hope sa se uite la ei. Era un început bun, dar nu se bucura deocamdată ca se pot strange de gat în orice moment.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 92 of 100 Previous  1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case