Kanie Mansion
2 posters
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Astfel se pun în mișcare toți trei. Asta până când din pământ sare un șarpe uriaș ce îl înghite pe Kaneki. Ce dracu? și se uită spre șarpe repede .
Kaneki! Raven se panichează şi face o suliţă din foc negru dar se opreşte înainte să o arunce că nu vede forma corpului lui Kaneki şi nu ştie unde să lovească. Însă acidul gastric al şarpelui poate fi periculos aşa că sare în aer spre gura şarpelui cu suliţa în mână şi ţinteşte între ochii lui.
Dede- Admin
Damian își scoate pistolul dar nu trece mult timp că din șarpe iese un nor de fum și se tot mișcă. Kaneki înăuntru e bine , încearcă să rupă tesuturile cu diverse vrăji. Dar nu are efect. Damian își activează Sharinganul ca să vadă în ceață. Observă două ace ce se îndreaptă spre ei așa că o ia repede pe Raven. Cine dracu ești?!
Fata ajunge iar pe pământ şi îşi activează şi ea ochii albi cu care vede prin orice. Îl vede pe Kaneki că e ok, dar tot voia să se grăbească să-l salveze.
Dede- Admin
Uh. Voi sunteti mai speciali din câte văd. se arată Black, deghizat în participant. Cine ești ? țipă Damian. Sunt doar un observator al vostru. zâmbește ușor malefic. Își activează puțin aura și imediat Akame îl recunoaște. Firar , firar. Nu mă așteptam să apară așa din senin.
- Spoiler:
Observator? Ai omorât cel puţin 15 studenţi! zice Raven pe un ton serios. Nu se mai avântă să sară la gâtul lui, că îi simte aura, dar nu se leagă lucrurile în capul ei. De sus până jos, la aspect, nu e deloc familiar, dar aura lui dă spre a tatălui ei, Eden, ceea ce e foarte dubios. Oare e cumva un frate malefic de care familiei îi e ruşine şi nu le-a zis?
Dede- Admin
Black nu mai zice nimic și înaintează spre ei. Damian e in gardă și câteva secunde mai încolo simte că are corpul paralizat. E din cauza aurei lui ce ia provocat imaginea cu Black ce ia ucis pe amândoi. Căcat , nu pot să mă mișc și ăsta ne va ucide pe amândoi. și tremură. Se uită la Raven cu coada ochiului dar nu înțelege care e starea ei. Black își scoate pistolul spre ei gata să îi împuște. Ca Damian să iasă din starea de încremenire își bagă vârful cititului în picior și îl trezeste . O ia pe Raven înainte să acționeze Black și se duc undeva in spatele unui copac , să nu fie vizibil. La dracu, avem de-aface cu un criminal în serie.
Mai degrabă un răufăcător. răspunde neutru. Pe ea nu a paralizat-o momentul, doar a stat nemișcata pentru a vedea ce are de gând necunoscutul. Ma duc sa aflu cine e. Tu doar acoperă-mă dacă e nevoie. și se teleporteaza in polul opus al locului în care se băteau. Vreau sa știu ce legătură ai tu cu tatăl meu. zice in timp ce începe sa cutremure pământul ca să îl dezechilibreze și arunca multe ace de foc negru în el.
Dede- Admin
Black își face o barieră de energie ce îl protejează.Și care mai e farmecul dacă îți spun? și amplifică gravitația și o atacă pe Raven cu mai multe sulițe de întuneric. Damian se liniștește și urmărește din spate, se uită în special la Black și la mișcările lui. Șarpele dintr-o dată se oprește. Kaneki face ceva.
Dacă nu îmi spui acum, de bună voie, poate o să-mi spui pe patul de moarte. Ochii ei se fac mov şi scot fum. Vede punctele lui vitale, ia una dintre suliţele cu care voia s-o atace şi se propulsează spre el, distrugând bariera.
Dede- Admin
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100