Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Am devenit o singură entitate, un singur suflet. La fel si Damian cu Shiva. răspunde rațional. Imi pare rau de Estelle totuși. Si-a vândut iubirea pentru putere. Pe ea nu prea o urăsc cat il urasc pe Damian. și se gândește ce sa facă. Tu trebuie să nasti mai întâi si să ramai in viață. De e ceva, ma ocup eu de Damian.
Doar că ea nu vede aşa lucrurile. Nu. O să mă bat cu ei cu prima ocazie. Cum îi simt undeva, o să merg acolo. spune indiscutabil. O să protejez şi copiii şi o să mă răzbun şi pe ei doi. apoi ridică din umeri. Decizia e luată. Între timp mi s-ar părea interesant să mă antrenez cu un zeu. spune vrând să schimbe subiectul rapid, plus că forma lui Kaneki chiar pare puternică şiiii (să nu uităm) sexy.
Dede- Admin
Nu o controlez complet, așa că nu te astepta să te iau usor. și o ridica din bărbie. Acasă bruneți se uită la ei ca la un serial. Deci Damian face gesturi ca să il urască, Kaneki face gesturi ca sa il iubească. Fac o echipă bună ăștia doi. și chicotește.
În mod normal nu aş aproba să îi manipuleze sentimentele aşa, daaarrr amândoi o iubesc şi ea merită să nu fie prinsă cu gândul la cel pe care nu îl poate avea. îşi spune şi ea părerea şi oficial totul pare bine. În Raven se retrezesc fiorii pe care îi simţea înainte cu Kaneki, dar bineînţeles că va lua lucrurile încet. Actual, ţinta ei este să îşi facă dreptate şi atât.
Dede- Admin
Mai întâi te recuperezi. Esti după operație si esti obosită. Ne antrenăm după. spune cu ceva autoritate, un nou Kaneki. Izaya zâmbește șiret. Așa te vreau,Kaneki, cu tupeu.
Parcă o mănâncă limba să zică ''nu îmi zici tu mie când sunt obosită'' dar noroc că e Kaneki, deci nu are dorinţa de a se lua de el sau ceva.Păi o să mă regenerez repede, dar să zicem că ar fi bine să iau o pauză, să nu risc să mai pierd vreun copil. şi când se uită împrejur, se gândeşte că poate e ciudat că sunt în fostul lor apartament. Vrei să ne întoarcem pe insulă?
Dede- Admin
Nah. Vreau să stăm aici. și ii zâmbește și o ia în brațe. După atâta stres. Vreau să iti aduc liniște. și o mângâie pe spate.
Fata inspira lung și îl îmbrățișează cu drag. Chiar ii prinde bine și avea nevoie de un moment de liniște. Bine, mai stam pe aici. Și uite cum restul zilei decurge normal. Estelle face planuri cu părinții ei, în timp ce brunetii aleg sa nu ii avertizeze pe îngeri de atac, având în vedere ca Damian oricum vrea egalitate. Și pana la urma, o schimbare de reguli e buna și pentru ei (in special pentru Hope și Ragnar când afla hehe).
Dede- Admin
Damian s-a uitat la Kaneki și zâmbește. Mersi
Pot să mă ocup de restul acum. și își face un duș. Se uită la uniforma lui și o schimba puțin. Se îmbracă cu ea și se teleportează la Estelle. Scuze de întârziere. și fumează o țigară
Pot să mă ocup de restul acum. și își face un duș. Se uită la uniforma lui și o schimba puțin. Se îmbracă cu ea și se teleportează la Estelle. Scuze de întârziere. și fumează o țigară
- Spoiler:
Estelle casca ochiii la el. Fuck! Ce bine ii sta. Își zice repede in gând și roseste in obraji. CC zâmbește și ea. Ai gusturi bune. Spune și ea, simplu totusi.
Dede- Admin
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100