Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian oftează lung și o imbratiseaza. Ii pune capul la pieptul lui. Știu, am plâns in seara aia. și se uita la ea. Scoate tot. Ai nevoie.
Raven ar fi vrut sa fie dura de fata cu el, dar cum o îmbrățișează, începe iar sa plângă. Am cautat aseară prin un milion de scenarii după un viitor în care sfârșeam impreuna și nu am găsit nici măcar unul! Nu înțeleg de ce ne-au mai făcut suflete pereche dacă nu o sa ne lase sa fim împreună vreodată. zice şi îl strânge cu braţele.
Dede- Admin
Well. Mai e unul. Dar dacă o făceam și știai era mai rău ca acum. zice pașnic și o mângâie pe spate. E legat de karma mea. Știi și tu ce pățesc cele ce vor a familie cu mine, nu? Și se uita cu părere de rău la ea.
Mureau Hope, mama şi papa, da. şi îşi şterge lacrimile cu podul palmei. Ăla e singurul lucru bun din faptul că nu m-ai ales pe mine, că au rămas ei în viaţă. şi încearcă să se calmeze. Dar faptul că o să trăiesc mereu cu amintirile astea şi faptul că nu o să moară niciodată iubirea pentru tine sunt mult mai grele. Câteodată mă gândesc că mai bine mă lăsai să mor la naştere, se năşteau toţi trei şi aveai tu grijă de ei. Îşi teleportează un şerveţel ca să îşi sufle nasul.
Dede- Admin
Știi că tot ce am făcut e ca tu, copiii și familia să trăiți , nu? și o ridică de chip. Te iubesc prea mult ca să te las să mori. și o sărută pe buze. Ca să fie emoționant.
Chit că au sacrificat unul dintre copii ca Raven să poată să îi nască pe ceilalţi doi şi ca să îşi trezească zeul, o ajută foarte mult din punct de vedere moral să îl audă spunând vorbele alea. Îşi duce braţele după gâtul lui şi îi răspunde la sărut cu drag. Şi eu te iubesc mult. spune când face o mică pauză, apoi îşi lipeşte iar buzele de ale lui. Shirley vede faza şi se emoţionează. Jur că chimia dintre două suflete pereche este cea mai frumoasă. spune cu un zâmbet mare, dar şi tristeţe că nu o să îi mai vadă împreună. Pentru ea, toate generaţiile erau ca copiii ei, chiar dacă nu i-a născut ea pe toţi evident. Îi trimite filmarea şi lui Cecilia, că amândouă erau Team-Raven. Măcar se despart împăcaţi, fără resentimente. Asta o să îi ajute să se împace cu ideea de viitor. spune şi ea uşor emoţionată. Deşi Damian a fost curvar, a ales fete cu suflet bun. Ăsta e avantajul lui din punct de vedere emoţional.
Dede- Admin
Damian după câteva momente rupe Sărutul. Am văzut de prea multe ori cum mori. Nu îți cer să mă înțelegi, nici să mă ierți. Doar trăiește cât de mult poți. Îmi pare rău că te-am manipulat și distrus inima, dar nu aveam cum altfel. si face o pauza Dar ai grija de copii. Te rog. Tot ce pot face este sa intervin când sunt in pericol. Altceva nu..
Raven inspiră adânc şi îl ascultă. Ştiu. Nu o să las pe nimeni să mă pună pe mine sau pe copii în pericol, după câte ai sacrificat pentru noi. şi îi mângâie chipul. Iar acum că îşi aminteşte de o fază, o spune şi cu voce tare. Ştii că îmi promisesei că după ce terminăm cu Levi ne căsătorim.. Am renunţat la idee şi la gelozie când am aflat ce alegeri a trebuit să faci tu. Apoi te-am auzit că vrei să o ceri pe Estelle. Sincer, chiar îmi doresc să fiţi cât se poate de fericiţi, pentru că o să vă aveţi doar unul pe celălalt exilaţi. nu îi place să o recunoască, dar se gândeşte că e bine să îşi ia gândurile astea de pe suflet. Ca zeu o să te pot supraveghea şi o să putem comunica la nevoie, dar în viitorul ăsta e mai bine să ne axăm pe ceilalţi parteneri. O doare sufletul că trebuie să se despartă de el, dar manipularea se plăteşte.
Dede- Admin
Damian o asculta cuminte și dă din cap aprobator. Deja i-am promis că mă dedic ei, așa că nu am ce să fac. Ea a plătit prețul , iar eu trebuie să ii dau ce a pierdut. zice sincer și rupe îmbrățisarea. Datoriile cerești o să le respect. Am nevoie de ea. E cam singura mea alinare. Sper doar că nu o să fii geloasă. și chicoteste.
Movalia oftează. Fii sigur că o să fiu geloasă că ea te poate avea şi eu nu. spune adevărul, chiar dacă e naşpa. Dar o să mă obişnuiesc cu timpul şi o să mă axez pe Kaneki. O mică parte din el a continuat să mă iubească după despărţirea aia. Şi eu la fel, după cum cred că ştii. Merită un final fericit. Apoi îl ia de mână. Chiar dacă acum viitorul tău e cu Estelle, sper ca o părticică din tine să mă iubească veşnic. şi îi dau iar lacrimile.
Dede- Admin
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100