Kanie Mansion
2 posters
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vestea asta îl bucura pe Jimin. Sincer ma bucur pentru voi. Sunteți unul pentru altul. O sa ma bucur sa va văd copilul. zâmbește pașnic. Măcar ei sa fie Fericiți dacă nu poate el.
Atunci zâmbește si ea. Mersi. Dar nu-ti face griji. O sa iti vina si tie randul.
Si uite asa, după aceasta discuție, Vishnu merge la Shiva sa ii spuna si lui ce a aflat de Serena. Iar la scurt timp dupa asta, incep sa nu se mai protejeze cand o fac. Problema intervine atunci cand trecuse deja un an in viața lor si Bishnu tot nu ramasese insarcinata. Se imprietenise insa bine cu Afrodita, zeita frumusetii si fertilității. Iar intr-o zi s-au întâlnit sa faca niste farmece pe Vishnu ca sa afle unde e problema. Pot vedea ca corpul tau a suferit un accident grav. Atunci cand ai fost bătută si lovita tare in burta, stomac, ovare. Din pacate, de atunci nu mai funcționează totul cum trebuie si sansele sa ramai insarcinata sunt aproape 0. Explica cu o parere se rau in ochii. Vishnu cand aude asta, parca ii cade tot cerul in cap si il ia de mana pe Shiva. Nu putem face nimic? Suntem zei, naiba! Doar ca Afrodita da negativ din cap. Nu stii cate zeite nefertile avem? Din diferite traume, violuri, etc. Singura varianta e sa renunti la corpul asta si sa iei unul sanatos. Dar nimeni nu face asta pentru ca oamenii ne venereaza si ne stiu asa, iar asta e mai important decat un copil.
Si uite asa, după aceasta discuție, Vishnu merge la Shiva sa ii spuna si lui ce a aflat de Serena. Iar la scurt timp dupa asta, incep sa nu se mai protejeze cand o fac. Problema intervine atunci cand trecuse deja un an in viața lor si Bishnu tot nu ramasese insarcinata. Se imprietenise insa bine cu Afrodita, zeita frumusetii si fertilității. Iar intr-o zi s-au întâlnit sa faca niste farmece pe Vishnu ca sa afle unde e problema. Pot vedea ca corpul tau a suferit un accident grav. Atunci cand ai fost bătută si lovita tare in burta, stomac, ovare. Din pacate, de atunci nu mai funcționează totul cum trebuie si sansele sa ramai insarcinata sunt aproape 0. Explica cu o parere se rau in ochii. Vishnu cand aude asta, parca ii cade tot cerul in cap si il ia de mana pe Shiva. Nu putem face nimic? Suntem zei, naiba! Doar ca Afrodita da negativ din cap. Nu stii cate zeite nefertile avem? Din diferite traume, violuri, etc. Singura varianta e sa renunti la corpul asta si sa iei unul sanatos. Dar nimeni nu face asta pentru ca oamenii ne venereaza si ne stiu asa, iar asta e mai important decat un copil.
Dede- Admin
Shiva era cu Vishuu și asculta toată conversatia. Îl lasă cu un gust amar. Nu avem cum sa o luam de la 0 cumva? Ca noi doi chiar vrem un copil sa știi.
Cum ziceam, poate sa isi mute sufletul intr-un corp sanatos. Dar.... asta inseamna sa omorati pe cineva cred? Nu stiu, nimeni nu a facut asta vreodata. Le explica simplu. Doar ca pentru Vishnu asta nu suna asa bine. Mi se pare imoral sa fac asta pentru un interes propriu. Nu stiu inca ce sa zic.. plus ca s-ar intoarce karma pentru treaba asta. Si se uita trista in jos.
Dede- Admin
Shiva are o soluție extrema. Doar să ne transferam noi in niște muritori. Vishuu cu Jimin s-ar reîncarna. Dar la mine e altceva. Ca eu trăiesc și ca entitate cereasca și aleg când sa ma nasc… și pune mâinile pe Barbie. Doar de as găsii un muritor care sa fie așa ca Jimin și Vishuu in care sa ma transfer eu și sa încerce de fiecare data orice combinație posibila in care noi trei sa ne naștem iar ca sa putem avea atât relația lui Jimin cu Serena, cât și eu și Vishuu un copil. Dar chestia asta e de cap. Sa te joci cu destinele altora pana iese ce trebuie. Trebuie cineva care știe deja cum sa manipuleze persoane dar care sa accepte ce vrem noi.
Afrodita face ochiii mari. Vreti sa va jucati cu destinele? Oh, Yahve o sa fie furios. Dar Vishnu pune repede mana la gura lui Shiva. Nu-l baga in seama. Are un blestem pe el de nebunie care cateodata ail face sa faca planuri stupide ca asta. Si rade inconfortabil. Mersi de tot. Noi plecam acum. Si asa se teleportraza de acolo cu Shiva. Ai inmebunit? Nu spui astea de fata cu cineva care te poate demasca! Si ce naiba e planul ala??
Dede- Admin
Știi bine că alta soluție nu e. Ma duce capul puțin dar ca sa rezolvam ne trebuie un geniu care ar face orice fără sa ii pese de nimeni. E o treaba foarte murdara Vishuu. Asta am făcut noi toată viața ca oameni. Acum am face ca zei. zise supărat și el.
Insa cum Shiva venea cu planul asta din dragoste, Vishnu era aia rationala si se gandeste la toate variantele. Pana nu gasim pe cineva pentru asta, trebuie sa taci din gura. Ii spui lui Jimin maxim si atat. Iar ca sa fie posibila treaba trebuie sa cautam in toate universurile. Spune logic. Inca nu stie ce sa zica despre planul asta.
Dede- Admin
Îți dai seama ca tac din gura de acum. Doar tu ești șefa. și chicoteste și o săruta scurt pe buze. Hai sa vorbim cu Jimin.
Astfel cei doi merg să-i spună şi lui Jimin planul lor şi îşi propun să înceapă căutarea pentru muritori buni pentru acest rol. Iar de aici, povestea se cunoaşte puţin: zeii au trăit liniştiţi în Muntele Olimp unde îşi făceau treburile de zei şi au încercat să se distreze în timpul liber, totul până când Yahve a început să le limiteze puterile de zei şi s-a dat dispărut. Şi de ce s-a întâmplat asta? Pentru că a auzit zvonul acela legat de reîncarnare de la Afrodita, aşa că soluţia lui cea mai bună a fost limitarea puterilor de zei. Acum, zeii nu mai erau atât de puternici ca înainte, nu mai aveau acces la atâtea informaţii ca înainte şi nici nu puteau da de Yahve că stătea în Rai cu îngerii. Asta i-a determinat şi mai tare să schimbe lumea.
Undeva peste 1000 de ani, într-un univers oarecare, se nasc însă Damian, Akame, Shirley, Raven, Cecilia, Kaneki (care era predestinat să devină Lucifer în fiecare viaţă), Ragnar (predestinat să devină Nital) şi Hope. Conform poveştii iniţiale spusă de Damian, el a cunoscut-o pe Shirley la un club de striptease şi a lucrat cu Akame dar amândouă au murit, iar după ceva timp s-a căsătorit cu Cecilia. Raven era căsătorită cu Kaneki şi Ragnar era împreună cu Hope. Vishnu îi văzuse şi se uita interesată la poveste pentru că era prima viaţă în care prietenii lor zei Kaneki şi Ragnar aveau suflete pereche.
Undeva peste 1000 de ani, într-un univers oarecare, se nasc însă Damian, Akame, Shirley, Raven, Cecilia, Kaneki (care era predestinat să devină Lucifer în fiecare viaţă), Ragnar (predestinat să devină Nital) şi Hope. Conform poveştii iniţiale spusă de Damian, el a cunoscut-o pe Shirley la un club de striptease şi a lucrat cu Akame dar amândouă au murit, iar după ceva timp s-a căsătorit cu Cecilia. Raven era căsătorită cu Kaneki şi Ragnar era împreună cu Hope. Vishnu îi văzuse şi se uita interesată la poveste pentru că era prima viaţă în care prietenii lor zei Kaneki şi Ragnar aveau suflete pereche.
Dede- Admin
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100