Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Desigur dragostea mea. si o strânge in brațe. Chiar considera ca e timpul de așa ceva. Hai sa îl rezolvam pe Jimin și avem timp și pentru noi.
Şi aşa Vishnu începe să lipsească mai mult ''de acasă'' ca să o caute pe Serena. Trec câteva luni şi nu o găseşte în nici un univers. E imposibil să nu se fi reîncarnat. spune stresată când era la masă cu Yahve. Acesta bea un ceai şi zâmbea. Hai că te-am chinuit destul. Vrei să ştii unde e Serena? E în singurul loc în care rămâi când nu te reîncarnezi. Sau mai bine zis când nu poţi. îi spune ca s-o motiveze. Iar Vishnu se uită confuză câteva momente, apoi tresare. E ÎN PURGATORIU?! Iar Yahve dă aprobator din cap. În purgatoriu sfârşesc sufletele neîmpăcate, care nu vor să se purifice pentru a ajunge în Rai sau Iad, dar nici nu se împacă cu regretele de pe Pământ. Tu eşti singurul zeu care poate merge acolo, dar nu o să te vadă sau audă pentru că asta ar însemna să poţi influenţa viaţa lor, ceea ce nu pot permite. Fata însă se încruntă. Ştii de cât timp o caut, ştii că e singura iubire a lui Jimin. De ce nu vrei să mă laşi să o aduc înapoi? Că regulile astea sunt făcute dinainte să fiţi voi şi nu le schimb pe motive preferenţiale. şi se ridică de la masă şi pleacă. Astfel ea rămâne singură acolo câteva momente, să se gândească ce să facă, apoi se întoarce acasă la băieţi. Am o veste proastă... Pe care mai bine ţi-o zic în faţă decât să te mint şi să te las să speri degeaba. spune cu privirea la Jimin.
Dede- Admin
Jimin se uita la ea, nu înțelegea ce se petrece și încerca sa rămână calm. Te ascult.
Iar ea trage aer în piept. Am început acum câteva luni să o caut pe Serena să văd dacă s-a reîncarnat ca să vă reîntâlniţi... începe mai timid. Şi am găsit-o. Doar că.. e în purgatoriu. Nu vrea să meargă în Rai sau în Iad, iar ca să se reîncarneze trebuie să nu mai aibă regrete. Dar în purgatoriu au trecut deja 100 de ani de când e acolo şi nu a reuşit să treacă peste. Deci... n-o s-o vedem prea curând. şi îşi împreunează mâinile la spate.
Dede- Admin
Jimin face o fata urâta plină de nervi. Degeaba sunt un zeu dacă nu ma pot vedea cu Serena. zise urâcios.
Ea oftează şi încearcă să-l consoleze. O să se reîncarneze ea odată şi odată... Oricum eşti nemuritor, ai o eternitate să fiţi împreună după ce revine. Asta dacă găseşti o modalitate de a face-o imortală şi pe ea. şi ridică din umeri, că nu ştia încă ce planuri are el ca zeu.
Dede- Admin
Am găsit o specie ce e nemuritoare. Vampirii. De as avea cum, m-as ocupa eu de ei de as fii cu Serena. Ca sa ii înmulțesc , sa ii fac puternici și sa fie la comanda mea mereu. și oftează lung. Dar fără ea chiar nu pot. Ma simt distrus.
Vishnu se aseaza pe un fotoliu sa se gandeasca putin. Tot trebuie sa gasim o solutie, ca asta e pactul pe care l-ai încheiat pentru a fi zeu... si ofteaza. Ce ar fi daca ai începe sa conduci diferite grupuri de vampiri? Si le-ai uni intr-un grup mare. Ai fi regele lor. I-ai învăța cum sa se bata si i-ai proteja. Asa, grupul o sa inceapa sa se reproducă singur. Asta pana o recuperam pe Serena.
Dede- Admin
Jimin oftează lung și e neutru. O să o fac din obligație. Nu prea am ce face oricum. Ultimul lucru de care mi-ar trebuii e sa va pierd pe voi doi. Aia e. Trăiesc singur. zise simplu și gata de treaba.Tu in schimb ce o sa faci ?
Acum sta mai linistita ca a rezolvat intr-un fel problema lui. Dar nu intelege intrebarea lui. Eu? Pai ce sa fac.. imi continui treaba. Si... cam voiam cu Shiva sa facem un copil.
Dede- Admin
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100