Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 48 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 12:58 pm

Ok. Eu te aștept aici. zise neutru. Shiva in schimb era atent cu Vishuu. Într-un fel e bine că fac compromisuri. Știi ca eu și posesorul meu trăim veșnic iar al tău se reîncarneaza. Ultimul lucru de care are nevoie universul e un zeu al distrugerii și unul al echilibrului certăreți. și nici nu are idee in ce relație se va transforma Damian cu Raven in care se vor certa și bate toată ziua din cauza ca sunt zei. Ca simplii oameni nu prea au ce sa facă ca sunt doi părinți simplii cu copiii. Nu prea te poți certa așa din orice.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 1:09 pm

Dacă Yahve le-a luat o mare parte din puteri, ei nu mai pot vedea în viitor atât de departe, aşa că presupun că totul va fi bine. Îmi place de ea. E pe stilul meu. Şi ţie am văzut că îţi place de el de la început. Deci, mergem la ei acum? şi îl cheamă telepatic şi pe Jimin, că în sfârşit au găsit nişte oameni buni pentru rol.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 1:14 pm

Nu prea avem ce să facem. Hai să mergem. la care Jimin vine după ei. V-ați decis in ce muritori sa mergeți voi? întreabă simplu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 1:23 pm

Da. Sunt două genii pe teme diferite. şi îi arată pe scurt povestea. Trebuie să ne vârâm şi noi coada în poveste, ca să ajungă ăştia doi împreună. Că nu mă ajută cu nimic dacă Shiva e la mii de km depărtare de mine, cu altă fată şi eu cu alt băiat. şi uite aşa deschide un portal care duce la casa celor doi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 1:30 pm

Vedeți voi cum faceți. Eu doar o vreau pe Serena. zise simplu și merge cu ei. O să vedem cum facem. Par persoane rezonabile și intelegatoare. iar Damian din realitate strănută doua secunde ca e al mai jegos zeu cu Shiva cât și cu Vishuu ca ii are la mâna.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 1:42 pm

Mda, putem spune că zeii s-au înşelat amarnic în alegerea asta. Iar astfel cei trei trec prin portal şi ajung chiar pe terasă unde erau cei doi. Hello! Voi nu ne ştiţi pe noi, dar noi vă veghem de când v-aţi născut. Suntem zei. le spune Vishnu introducerea, zâmbind larg. Raven se sperie şi se dă mai în spate. Ce se petrece? şi aruncă o privire şi la Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 1:55 pm

Blondul se pune in fata lui Raven ca sa o protejeze. Se uita la cei trei. Blondul arata ca aspect ca mine , doar ca are parul scurt. Ceilalți doi cred ca s-au plictisit și au ales culorile alea ciudate , albastru cu verde. O sa ii ascult. Ce vreți de la noi? zise simplu Eu din partea ta vreau geniul tău. Că suntem intr-o situație complicata. M-am uitat la viața ta și am văzut ca ești rezistent la stres continuu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 2:13 pm

Iar eu vreau devotamentul şi perseverenţa ta, Raven. În schimbul unei judecăţi drepte şi egale, bineînţeles. apoi chicoteşte. Dar cum nici unul dintre cei doi oameni nu înţeleg nimic, Vishnu devine mai serioasă: Situaţia stă în felul următor: şi începe să le zică istoria celor trei, cum au pierdut-o pe Serena, cum au devenit zei, ce au făcut în timp ce erau zei, cum cei doi nu pot avea copii, problemele cu Yahve, cum au început să caute alte corpuri şi cum au ajuns aici. Deci vrem să facem un târg ... cam complex ... în care noi vă oferim vouă puterile noastre. Apoi facem o incantaţie pentru Damian ca să primească mai multă putere ca să reseteze universul şi să ne pună pe cupluri aşa cum e bine pentru toţi şi în aşa fel încât să creştem puternici ca să-l confruntăm pe Yahve. Deci voi vă câştigaţi foştii înapoi în viaţa voastră, Jimin îşi câştigă iubita moartă, eu îmi câştig fertilitatea şi de asemenea îl doborâm pe Yahve. apoi răsuflă lung la cât a povestit. Raven simţea un impuls ca să accepte când aude de Kaneki înapoi în viaţă, şi se gândea că sigur şi Damian vrea, ceea ce o face să se simtă puţin prost. De unde ştim că nu ne păcăliţi şi nu facem vreun pact cu diavolul?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 2:23 pm

Deci o pot aduce înapoi pe Shirley, Akame dar mai ales Cecilia? Suna bine. la care Shiva Dar vezi Damian că o să fii foarte mult timp singur. Pana sa te naști, o sa trăiești veșnic ca un corp ceresc ( spirit ) ce călătorește in univers. Yahve nu o sa îți facă nimic ca nu ai puteri ca spirit. Dar poți să dai in șoaptă niște gânduri către muritori. Pana sa dai de ei o sa călătorești in univers pentru a obține cunoașterea. Când o sa decizi sa te naști , te duci tu in trupul mamei respective. Nu contează care e cât timp a adunat destule gene puternice ca sa îți ofere un trup puternic ce poate sa susțină puterea mea. In momentul in care te aproprii de trezirea puterii tale, vei avea un tatuaj pe fata ca semn ca tu chiar ești un zeu. Când trezești puterile o sa ai o durere mare de cap. O sa simți ca ești conștient in toate universurile unde exiști simultan ca sa vezi ce se petrece. Dar e o treaba complicata rău. Am văzut ca ai folosit capul ca sa manipulezi mai multe persoane. Va trebuii sa faci același lucru din postura de zeu veșnic. zise simplu. Damian era foarte hotărât.Tu îl vrei înapoi pe Kaneki , eu pe Cecilia. Asta e șansa noastră sa facem ceva, Raven. si se uita la ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 2:39 pm

Dacă Damian merge acum pe sentimente, Raven e cea care e mai logică: Şi cu viaţa asta actuală ce se întâmplă? Avem fetiţele de 12 ani numai.. şi se uită doar la zei. La Damian nu vrea să se uite, că se simte prost. Ştiam că dacă ar fi să alegem între foştii noştri sau noi doi, i-am alege pe foşti. Dar.. îl ştiu şi pe el de 10 ani şi parcă nu aş vrea să pierd viaţa asta.. Vishnu îi aude gândurile, dar nu le consideră aşa importante (păcat că nu poate prevede că asta o să fie dilema lui Raven în fiecare univers în care îi cunoaşte pe ambii băieţi). Universul ăsta pur şi simplu se va şterge. Dar fetiţele voastre pot de asemenea să fie reîncarnate, aşa cum o reîncarnăm şi pe Serena deja moartă. Însă tu, Damian, eşti obligat să respecţi toate cerinţele noastre legate de cupluri şi putere. Dacă ceva se strică, resetezi iar chiar dacă ţie îţi merge bine. spune ultima parte ferm, ca să nu fie nici zeii păcăliţi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case