Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 47 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 12:10 am

Avem o viața împreuna plus copilul nostru mic, Jin. Suntem de atât mult timp împreuna ca am ajuns dependente una de alta. Așa ca nu îmi fac griji, nu ne separa nimeni. zise cu drag și o săruta scurt pe buze. Uite ma ce frumos iubește și argintia. Akame e fata cu replicile.
Damian citea o carte de medicina, ca așa fac medicii, studiază zilnic. De aici și obsesia lui de a știi tot despre toata lumea, hehehe.
Să aibă o camera a lor separat da, sunt de acord. Se poate folosi camera de oaspeți pentru așa ceva. si lasă cartea jos. Dar nu ți se pare cam prea mult 4 mașini? La o adică e o risipa cam mare sa știi. Nu ar mai avea conexiune cu lumea reala de le răsfățam too much sa știi. O mașina pe care sa o împartă amândouă in schimb da, sunt de acord. Dar nu ceva luxos cum avem noi. Pentru lux vor trebui sa își bată capul la facultate pentru a avea motivatie cât și la un job bine plătit ca sa își permită singure.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 9:32 am

Dacă pleacă la facultăţi în oraşe diferite, o să le trebuiască. Noi doi avem joburile în părţi diferite şi cu program diferit deci la maşinile noastre nu putem renunţa.. Dar ne vom descurca cu banii, cu poziţiile pe care le avem. şi soarbe din cafea în timp ce se uită în grădină. Oricum maşinile nu sunt o prioritate. Important e să aibă fiecare camera ei, să nu mai doarmă în aceeaşi. Şi acum, vara, e perioada perfectă de renovări.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 11:32 am

Facem renovări. Dar o să ne trebuiască un buget destul de mare să știi. se gândește lung și se uita la ea. Ce ar fii sa îți vinzi apartamentul? întreabă rațional.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 11:42 am

Raven întoarce privirea mirată la el. Apartamentul o duce bine în chirie. Şi banii se duc direct în contul fetelor. Mai bine facem un împrumut la bancă pentru renovări. îi răspunde neutru. Bineînţeles că nu voia să dea apartamentul cu una-cu două.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 12:04 pm

Într-adevăr. Dar ne-ar scutii de un credit și niște costuri sa știi. Am renova casa cât și ai salva restul de bani. spune opinia lui. Dar nu insista.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 12:09 pm

Nu. Nu vreau să vând apartamentul. răspunde simplu si trage din tigara. O să îi tot crească valoarea. Pot chiar să-l las uneia dintre fete dacă decide să rămână în oraşul ăsta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 12:11 pm

Damian ridica din umeri. E al tău, tu decizi. Eu doar am zis opinia mea cum ar fii mai ușor. și fumează și el. Încă nu era un toxic. Rău și psihopat , da, dar doar in pat ca e un blând in viața de zi cu zi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 12:25 pm

Raven se uită iar către grădină, că avea mai multe planuri legate de casă. Dar îi mai pune o întrebare ca să-l cicălească: Sau, dacă vrei, eu vând apartamentul, tu vinzi casa asta, şi de banii aceia cumpărăm o casă mai mare gata renovată, cu grădină mai mare şi toate cele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 18, 2023 12:39 pm

Blondul se uita la movalie. Ahm. Nu. Nu vind casa. O sa facem credit și aia e. Așa cum tu nu vrei sa vinzi apartamentul din cauza lui ăla, nici eu nu vând casa cu care am trăit cu Cecilia.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 18, 2023 12:51 pm

Ok. Facem credit. şi termină ţigara şi o lasă în scrumieră. O să caut pe net mai pe după-amiază un designer şi un arhitect.
Vishnu încă se uita la acţiune, dar cam plictisită. Să-mi bag picioarele. Ăştia doi fac orice compromis numai ca să nu fută relaţia lor şi ca să nu vândă ce aveau cu foştii. se plânge puţin. Se aştepta la o ceartă picantă, dar na. Au trecut peste o mie de ani de când căutăm. Vrei să vorbim cu ei? Adică e clar că încă ţin la foştii lor şi că ar vrea o a doua şansă cu ei. şi se uită la Shiva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case