Kanie Mansion
2 posters
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
O să fiu blândă. Promit. iar Akame o sărută pe Cecilia. Aceasta pleacă dar nu la baza. Era in continentul din sud in mijlocul mulțimii de oameni. Le zice la toți.
MI-ATI RĂPIT NEPOATA, VA DISTRUG! striga autoritar. Își creste puterea la maxim si face o sfera din energie. Aceasta intra sub pământ de lovește miezul planetei si provoacă o explozie de nivel planetar ce distruge absolut toată țara respectiva. Era doar arșița peste tot, toată lumea incinerată , nu mai exista absolut nimic. Doar o gaura extrem de adânca ce ducea la miezul planetei. Atacul a fost mult mai dur decât ce au făcut Damian si compania. Toți sunt in alerta maxima ca s-a ridicat nivelul pericolului.
Pe bune???? Încă atac??? De asta îmi e frica. Hai sa plecam de pe planeta repede !!!! strigau civilii din alte tari ce au văzut totul la știri.
VA DISTRUG PLANETA CHIAR ACUM DE NU ÎMI O DAȚI PE HOPE! striga autoritar. Era sa o facă. Dar vine repede Damian si o ia de mâna. EȘTI NEBUNA LA CAP? SUNTEM SI NOI AICI! Hai cu mine. la care Argintia TU M-AI FACUT NEBUNĂ TAMPITULE! MĂ DOARE IN PIZDA. VOI SUNTEȚI ZEI. NU MURIȚI DIN ATÂTA! NU ERAI TU ĂLA CARE DISTRUGEA UNIVERSUL PENTRU DOUA FETE? LE BUBUI EU PLANETA PENTRU HOPE! la care el POTOLEȘTE-TE NEBUNO CA NE OMORI TU PE TOȚI ACUMA CU NERVII TAI, NU EU! Doamne ferește cât de enervanta e. Nu ma scos nimeni din minți ca asta. la care mai ca era sa se bată, dar se abțin.
Fie. Hai la bază. si se teleporteaza la toată Gașca. Damian acoperă miezul ca Akame sa nu ii vina vreo idee cu bubuitul planetei.
Doamne Dumnezeule Akame era să distrugă miezul planetei ăstora si sa murim toți. zise Kaneki ce vede la tv. Am si eu o tona de nervi. Dar nu in halul asta. Hai sa ne calmam.
PE DRACU MĂ CALMEZ. CE SUNTEȚI AȘA PAMPALAI? SUNTEȚI IN PIZDA MEA ZEI CÂT SI BĂRBAȚI SI NU AM VĂZUT VREUN TUPEU DE LA VOI. la care Damian TACI DIN GURA FEMEIE CA NU EȘTI ȘEFA! la care Akame VA TREBUIE UNA! RAVEN ÎNCĂ NU ARE TUPEU CA E LA INCEPUT. II TREBUIE TIMP. DAR EU , VA BAT PE TOȚI DE SCOT BĂRBAȚII DIN VOI!!! striga autoritar către băieți , ultima rea si dura de femeie cu ei. Nici bine nu au ajuns in bază că Damian si Akame își dau parte in parte ca ultimii tigri sălbatici. Ii separa Ragnar scos din sărite. VOI DOI GATA! Ai venit aici sa te bati? la care ea , calma acuma Nu. Dar trebuie sa scot untul din voi. Prea sunteți blânzi. Pe bune acuma. Fiți dracului bărbați. Sunteți zei si acționați mai ceva ca muierile la salon. la care Kaneki PE CINE FACI MA TU MUIERE ??? la care ea GURA CA EȘTI DEGEABA LORDUL IADULUI SA MOR EU. RAVEN FACE DRACULUI TOT IAR TU NU IEI VREODATĂ INIȚIATIVA. si mai ca sare la bătaie si cu el, dar o prinde Damian si o tine in brațe strâns pana se calmează . Scuze băieți. Hope e nepoata mea si am nervi…Apreciez, Damian. si ia o sticla de apa ca sa se calmeze.
Hehehe ultima rea. Îmi place. Uite cum scoate bărbații din ei. E o femeie dura si rea. Abia Damian o poate potolii.
MI-ATI RĂPIT NEPOATA, VA DISTRUG! striga autoritar. Își creste puterea la maxim si face o sfera din energie. Aceasta intra sub pământ de lovește miezul planetei si provoacă o explozie de nivel planetar ce distruge absolut toată țara respectiva. Era doar arșița peste tot, toată lumea incinerată , nu mai exista absolut nimic. Doar o gaura extrem de adânca ce ducea la miezul planetei. Atacul a fost mult mai dur decât ce au făcut Damian si compania. Toți sunt in alerta maxima ca s-a ridicat nivelul pericolului.
Pe bune???? Încă atac??? De asta îmi e frica. Hai sa plecam de pe planeta repede !!!! strigau civilii din alte tari ce au văzut totul la știri.
VA DISTRUG PLANETA CHIAR ACUM DE NU ÎMI O DAȚI PE HOPE! striga autoritar. Era sa o facă. Dar vine repede Damian si o ia de mâna. EȘTI NEBUNA LA CAP? SUNTEM SI NOI AICI! Hai cu mine. la care Argintia TU M-AI FACUT NEBUNĂ TAMPITULE! MĂ DOARE IN PIZDA. VOI SUNTEȚI ZEI. NU MURIȚI DIN ATÂTA! NU ERAI TU ĂLA CARE DISTRUGEA UNIVERSUL PENTRU DOUA FETE? LE BUBUI EU PLANETA PENTRU HOPE! la care el POTOLEȘTE-TE NEBUNO CA NE OMORI TU PE TOȚI ACUMA CU NERVII TAI, NU EU! Doamne ferește cât de enervanta e. Nu ma scos nimeni din minți ca asta. la care mai ca era sa se bată, dar se abțin.
Fie. Hai la bază. si se teleporteaza la toată Gașca. Damian acoperă miezul ca Akame sa nu ii vina vreo idee cu bubuitul planetei.
Doamne Dumnezeule Akame era să distrugă miezul planetei ăstora si sa murim toți. zise Kaneki ce vede la tv. Am si eu o tona de nervi. Dar nu in halul asta. Hai sa ne calmam.
PE DRACU MĂ CALMEZ. CE SUNTEȚI AȘA PAMPALAI? SUNTEȚI IN PIZDA MEA ZEI CÂT SI BĂRBAȚI SI NU AM VĂZUT VREUN TUPEU DE LA VOI. la care Damian TACI DIN GURA FEMEIE CA NU EȘTI ȘEFA! la care Akame VA TREBUIE UNA! RAVEN ÎNCĂ NU ARE TUPEU CA E LA INCEPUT. II TREBUIE TIMP. DAR EU , VA BAT PE TOȚI DE SCOT BĂRBAȚII DIN VOI!!! striga autoritar către băieți , ultima rea si dura de femeie cu ei. Nici bine nu au ajuns in bază că Damian si Akame își dau parte in parte ca ultimii tigri sălbatici. Ii separa Ragnar scos din sărite. VOI DOI GATA! Ai venit aici sa te bati? la care ea , calma acuma Nu. Dar trebuie sa scot untul din voi. Prea sunteți blânzi. Pe bune acuma. Fiți dracului bărbați. Sunteți zei si acționați mai ceva ca muierile la salon. la care Kaneki PE CINE FACI MA TU MUIERE ??? la care ea GURA CA EȘTI DEGEABA LORDUL IADULUI SA MOR EU. RAVEN FACE DRACULUI TOT IAR TU NU IEI VREODATĂ INIȚIATIVA. si mai ca sare la bătaie si cu el, dar o prinde Damian si o tine in brațe strâns pana se calmează . Scuze băieți. Hope e nepoata mea si am nervi…Apreciez, Damian. si ia o sticla de apa ca sa se calmeze.
Hehehe ultima rea. Îmi place. Uite cum scoate bărbații din ei. E o femeie dura si rea. Abia Damian o poate potolii.
Raven îşi dă ochii peste cap. Dacă aveţi de gând să vă certaţi aşa mereu, mai bine vă împărţiţi şi atacaţi separat. Totuşi, ar trebui lăsată mai moale cu distrugerea în masă că o să se întoarcă împotriva noastră şi mai naşpa. Dar Serena ridică din umeri şi spune: Ba mai bine aşa. Acum sunt mai speriaţi de noi. Dacă continuăm aşa, o să cedeze de nevoie, ca să nu le distrugem tot. Movalia se uită la ea neutru. A da? Ai uitat deja că îi au la mână pe Jimin şi Hope? Eu nu vreau să risc viaţa surorii mele că vreţi voi să vă flexaţi puterea. Vishnu simte că ceva nu e ok la Raven şi îi spune în cap doar ei: Nu te certa şi tu cu ei, că altfel nu mai terminaţi niciodată. Ba le zic ce vreau, pentru că se bat fără să se gândească.
Dede- Admin
Ma interesat ca Raven sa prindă mai mult tupeu ca o duce mintea. Hihihi m-am certat urat doar ca sa enervez pe toată lumea ca sa fie odată si ei serioși. Dar de distrus planeta chiar voiam sa o fac la ce nervi aveam. Bine ca ma oprit Damian. Am cam un obicei urat de a ma lasă prada emoțiilor când le dau drumul. își zice pentru ea. Dar nu se amesteca in discuție.
Nu mai am eu chef sa fiu blând. Nu le distrug planeta cum a vrut Akame. Dar cam trebuie sa terminam odată. Jimin e luat, Hope e luată. Schimbam planul. Distrugem tot ca de nu mor toți. si ii ia partea lui Serena.
Sincer vreau același lucru.Nu pot traii fără ea. Vreau doar sa o iau cât mai repede. zise si Ragnar.
Dar voi sunteți conștienți că de facem așa ceva, Hope chiar o sa moara , nu? De Jimin nu știm nimic. Dar răpirea lui Hope a fost din răzbunare. Chiar nu trebuie sa facem ceva aiurea. iar Kaneki normal ca ii ia partea lui Raven.
Nu mai am eu chef sa fiu blând. Nu le distrug planeta cum a vrut Akame. Dar cam trebuie sa terminam odată. Jimin e luat, Hope e luată. Schimbam planul. Distrugem tot ca de nu mor toți. si ii ia partea lui Serena.
Sincer vreau același lucru.Nu pot traii fără ea. Vreau doar sa o iau cât mai repede. zise si Ragnar.
Dar voi sunteți conștienți că de facem așa ceva, Hope chiar o sa moara , nu? De Jimin nu știm nimic. Dar răpirea lui Hope a fost din răzbunare. Chiar nu trebuie sa facem ceva aiurea. iar Kaneki normal ca ii ia partea lui Raven.
O să o recăpătăm pe Hope. spune blând către Ragnar, apoi se încruntă la Damian: Nu poţi să omori civili pe bandă rulantă şi să crezi că inamicii nu o să o rănească pe Hope în schimb. Mai bine staţi pe tuşă şi mă duc eu pe teren cu Kaneki. Dar Serena sare repede: Sub nici o formă!
Dede- Admin
Nici vorba. Vreau sa termin chiar acuma. Pe lângă mine, Akame are putere distructiva. Ma duc sa distrug totul cu ea cât timp voi plecați după Hope. Eventual Serena cu vampirii fac aceeași treaba cu mine si ea. Ori ne-o dau înapoi împreuna cu Jimin , ori ii distrugem de tot.
TU NU ÎNȚELEGI CA DE FACI ASTA RISTI SA II OMORI PE AMÂNDOI? zise si Kaneki la Damian.
Contez pe tine Raven. ii Răspunde încercând sa fie calm.
Argintia asculta ce zice Raven si e cam scoasă din sărite , pe bune de data asta fără vreo prefăcătorie. Ce sora ești si tu. In loc sa distrugi tot pentru Hope, stai sa îți pese de ceilalți. De era Cecilia rapita , distrugeam tot in cale. zise uracios.
TU NU ÎNȚELEGI CA DE FACI ASTA RISTI SA II OMORI PE AMÂNDOI? zise si Kaneki la Damian.
Contez pe tine Raven. ii Răspunde încercând sa fie calm.
Argintia asculta ce zice Raven si e cam scoasă din sărite , pe bune de data asta fără vreo prefăcătorie. Ce sora ești si tu. In loc sa distrugi tot pentru Hope, stai sa îți pese de ceilalți. De era Cecilia rapita , distrugeam tot in cale. zise uracios.
Când v-aţi născut voi două, Cecilia a luat tot creierul sau cum? răspunde urâcios. Durează 5 secunde să îi taie gâtul lui Hope şi e game over. Nu vă las să mergeţi voi la bătaie cu nervii ăştia! şi uite-o că scoate un pistol la ei. Vishnu îşi dă un facepalm. Raven, lasă de la tine şi pleci după Hope înainte să atace ei. Nu las nimic de la mine! Mai lasă-mă şi tu în pace că ţii cu Damian doar pentru că îl are pe Shiva. Dar tu m-ai învăţat să fiu raţională. Ştii că cel mai bine e să nu enervăm inamicul.
Dede- Admin
Akame scoate si ea repede un pistol si îl pune pe fruntea ei. Cum si pistolul lui Raven era in fata ei. Stii ce. De te împușc acuma poate ma lasă si Damian in pace in viața următoare. Hai sa murim împreuna! zise cu mâna pe trăgaci. Raven, Akame , încetați !!! Lăsați pistoalele jos! Nah. Vreau sa distrugi universul, sa ma urăști si sa ma lași in pace! Sunt eu acuma o drăguța cu tine de dragul lui Cecilia. Dar de ma amenință , eu trag. striga urat către el. Akame nu a uitat de regretele ei… zise Izaya de acasă.
Raven ţine şi ea degetul pe trăgaci. Perfect. Univerul următor vreau să nu vă cunosc pe nici unul dintre voi, doar pe Kaneki. Să ne naşteţi pe mine şi pe el undeva în Siberia, cât mai departe de voi toţi toxicii şi nebunii. Am stat şi am suferit ca proasta viaţa asta şi ştii ce am realizat? Că eram mult mai fericită dacă Damian nu mă iubea şi mă lăsa în pace. Tragem la 3? spune şi ea cu sânge rece, uitându-se doar în ochii lui Akame. Serena se uită mirată la amândouă şi după îi dă un cot lui Damian să facă ceva. Vishnu însă era panicată pentru că se gândea la Kasen: BĂI OPRIŢI-VĂ! Ura asta din voi nu e una pe alta, ci e pe situaţia în care sunteţi. Dar se poate remedia! Trebuie doar să faceţi o pauză.
Dede- Admin
Din cauza muistului aluia nu pot sa trăiesc eu împăcată că e obsedat de tine si Cecilia. Știi ce. Ambele îl uram pe asta cât si pe noi. 3,2,1. Sa ma urăști pe vecie Damian, vreau doar sa fiu liberă odată si sa ma lași in pace. si când trag ambele fete, Damian duce repede pistoalele sus cât sa fie puțin zgâriate de obraz. SUNTEȚI NEBUNE LA CAP? Nu va omoriti aici. Am stat prea mult ca sa faceți un rahat dinasta. doar ca Akame îl trage imediat in piept de cade pe jos cu o balta de sânge. Good. Suntem chit. Dacă nu cu ea, cu tine.
Shiva se trezește imediat si îl vindeca pe Damian repede. Dar Akame îl împușca la nervi in stomac pana rămâne fără gloanțe. Ragnar o ia repede de mâini iar Kaneki îl vindeca cu puterile lui de zeu, abia a scăpat cu viața. EȘTI CRETINA? SUNT O FUCKING NEBUNA DIN CAUZA LUI! In loc sa fii trăit o viața ok el nooo, îmi umbla in creier pentru doua fete. I-am dat ce merita.
Shiva se trezește imediat si îl vindeca pe Damian repede. Dar Akame îl împușca la nervi in stomac pana rămâne fără gloanțe. Ragnar o ia repede de mâini iar Kaneki îl vindeca cu puterile lui de zeu, abia a scăpat cu viața. EȘTI CRETINA? SUNT O FUCKING NEBUNA DIN CAUZA LUI! In loc sa fii trăit o viața ok el nooo, îmi umbla in creier pentru doua fete. I-am dat ce merita.
Lui Raven i se pune automat un nod în gât şi îi dă cu pistolul în cap lui Akame de o leşină. Nici măcar nu o prinde în braţe, ci o lasă să cadă pe jos. Ia o pauză. spune sec, apoi se uită către Damian. Nu sta aşa. Ajută-l să se vindece! îi strigă Vishnu în cap. O să trăiască. Îl ajută Kaneki. şi îşi scoate o ţigară. Acum că una e leşinată şi celălalt e rănit, trebuie să mă ocup şi de tine sau o să accepţi varianta noastră de a evita civilii? o întreabă pe Serena simplu. Nebunia ta e ca a lor. Nu te exteriorizezi, dar în adâncul tău eşti ca ei doi. Mă rog, facem cum vreţi voi, că sunt în minoritate acum. îi răspunde sec.
Toată faza e văzută şi de Cecilia care acum se simte naşpa. Deci are ciudă şi pe mine că mă iubeşte Damian.. Înseamnă că de când i-au revenit amintirile s-a futut şi relaţia noastră. Estelle însă nu mai poate sta acasă şi se teleportează direct la ei. SĂ NU-L ATINGĂ NIMENI! Numai probleme aduceţi! Mai bine făceam eu cu el şi Serena treaba asta. A fost o greşeală să vă implicăm pe toţi! spune cu ură. Îl dă pe Kaneki de lângă Damian şi începe ea să îl vindece cu puterile de înger care erau mai eficiente. Raven are un mic zâmbet şi se abţine să nu râdă.
Toată faza e văzută şi de Cecilia care acum se simte naşpa. Deci are ciudă şi pe mine că mă iubeşte Damian.. Înseamnă că de când i-au revenit amintirile s-a futut şi relaţia noastră. Estelle însă nu mai poate sta acasă şi se teleportează direct la ei. SĂ NU-L ATINGĂ NIMENI! Numai probleme aduceţi! Mai bine făceam eu cu el şi Serena treaba asta. A fost o greşeală să vă implicăm pe toţi! spune cu ură. Îl dă pe Kaneki de lângă Damian şi începe ea să îl vindece cu puterile de înger care erau mai eficiente. Raven are un mic zâmbet şi se abţine să nu râdă.
Dede- Admin
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100