Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Argintia având experiența cu bătaia , se trezește. Nu sta leșinata prea mult din așa ceva. Ok. Ai vrut sa nu îl omor. Fair enough. Ma duc sa stau singura ca sa ma calmez. spune neutru către Raven. Era pe acoperiș si fuma. Se uita la restul doar.
A scăpat viu acuma, norocul lui. Trebuie sa ma calmez. In loc sa o salvam pe Hope, ne omorim între noi. Mai bine ma ocup singura. Ei cu treaba lor, eu cu a mea.
Damian își recapăta conștiința si deschide ochii. Nebuna aia chiar a tras. Fututi. Dar de voia sa ma omoare pe bune, o facea in cap. A tras doar in piept si stomac ca sa își scoată nervii pe mine doar….. si respira normal. Se uita la Estelle Mersi ca ai venit pentru mine. nu putea sa se ridice ca era grav rănit , dar putea sa vorbească
Doamne Iartă-mă. In seara asta mai bine dormim si vorbim maine dimineața liniștiti.
A scăpat viu acuma, norocul lui. Trebuie sa ma calmez. In loc sa o salvam pe Hope, ne omorim între noi. Mai bine ma ocup singura. Ei cu treaba lor, eu cu a mea.
Damian își recapăta conștiința si deschide ochii. Nebuna aia chiar a tras. Fututi. Dar de voia sa ma omoare pe bune, o facea in cap. A tras doar in piept si stomac ca sa își scoată nervii pe mine doar….. si respira normal. Se uita la Estelle Mersi ca ai venit pentru mine. nu putea sa se ridice ca era grav rănit , dar putea sa vorbească
Doamne Iartă-mă. In seara asta mai bine dormim si vorbim maine dimineața liniștiti.
Raven iese şi ea cu ţigara, ca să nu mai fumeze înauntru, dar se duce pe acoperiş. Aşa vede şi ce se mai întâmplă în jur în timp ce încearcă să se liniştească. Nu trebuia să accept niciodată pactul cu voi, zeii. Trăiam viaţa aia, muream de bătrâneţe şi gata treaba. spune către Vishnu. Nici mie nu-mi convine. Viaţa din universul ăsta nu e uşoară pentru nimeni. Dar nu ne mai permitem să o resetăm din multe motive.
Estelle răsuflă când îl vede pe Damian conştient şi îl mângâie pe cap. Ştii că sunt mereu aici când ai nevoie. şi zâmbeşte. O să mai dureze până eşti regenerat complet. Iar cu mâna liberă continuă să îl vindece. Serena nu mai spune nimic şi stă pe tuşă. Sunt de acord cu Ragnar. Avem nevoie de odihnă toţi.
Estelle răsuflă când îl vede pe Damian conştient şi îl mângâie pe cap. Ştii că sunt mereu aici când ai nevoie. şi zâmbeşte. O să mai dureze până eşti regenerat complet. Iar cu mâna liberă continuă să îl vindece. Serena nu mai spune nimic şi stă pe tuşă. Sunt de acord cu Ragnar. Avem nevoie de odihnă toţi.
Dede- Admin
Argintia era in partea opusa a acoperișului. Nici nu știu cine mai sunt eu. O iubesc pe Cecilia pe bune sau ca așa mi-a pus Damian in cap? Dar pe fiul meu, Eden? Sunt extrem de confuza. Idiotul ăla nu ma lăsat sa trăiesc liberă deloc. Dar nu plec de lângă Cecilia. Nu știu ce mai simt pentru ea, dar încă o consider sora mea. Sa nu mai zic ca avem un copil împreuna si e dependentă de mine maxim acuma. Pana e Jin mare, trăiesc cu ea ca pana acuma. După fie rămân de am sentimente pe bune pentru ea ori plec de simt ca nu am vreun sentiment real. Nu prea as vrea sa se simtă Cecilia prost din cauza confuziei mele. E un simplu om pana la urma. E vina idiotului aluia de Damian, nu al copilului. Am simțit ca si Raven are o durere in suflet ca a mea din cauza lui. Oricum ar da-o una din noi ar fii tras in el la nervi. S-a întâmplat sa fiu eu. își zice pentru ea.
Poți sa stai cu mine in seara asta, te rog? întreabă simplu. Te ridic eu si te duc in camera dacă nu poți. Când ai rănile închise. încerca si Kaneki sa ajute. Ragnar oftează lung.Eu ma duc in camera mea. Vreau sa dorm.
Poți sa stai cu mine in seara asta, te rog? întreabă simplu. Te ridic eu si te duc in camera dacă nu poți. Când ai rănile închise. încerca si Kaneki sa ajute. Ragnar oftează lung.Eu ma duc in camera mea. Vreau sa dorm.
Bineînţeles. şi îl îmbrăţişează, apoi se uită la Kaneki. Mersi de ajutor. îi spune simplu, ca să nu pară dubioasă treaba, că nu îl ignoră. Serena face şi ea cu mâna şi pleacă într-un dormitor separat. Mda.. Şi acum o să trebuiască să dorm singură. Îl vreau pe Jimin mai repede. Cecilia, văzând toată faza (mai puţin discursul lui Akame), oftează. Şi uite aşa am rămas eu cu mama, ultimele fraiere, să avem grijă de copiii tuturor. zice încet, că acum se enervase şi ea. Dar Shirley vine indiferentă şi îşi face mai multe clone. Hai să vă ajute Bunica să vă pregătiţi toţi de somn. şi îi ia pe copii pe rând, ca să-i lase spaţiu Ceciliei.
Raven se pune pe marginea acoperişului, în fund, şi aprinde încă o ţigară. Regret absolut tot ce am făcut în viaţa asta. Că l-am apărat pe Damian când era mic şi torturat, că m-am combinat cu el, că la liceu l-am înşelat şi părăsit pe Kaneki pentru Damian, că am rămas însărcinată cu el. Tot. Şi familia pe atunci credea că ăsta ar fi cel mai bun cuplu şi că aşa trebuie să fie. Totul din cauza lui, că el a aranjat asta înainte să se nască.
Raven se pune pe marginea acoperişului, în fund, şi aprinde încă o ţigară. Regret absolut tot ce am făcut în viaţa asta. Că l-am apărat pe Damian când era mic şi torturat, că m-am combinat cu el, că la liceu l-am înşelat şi părăsit pe Kaneki pentru Damian, că am rămas însărcinată cu el. Tot. Şi familia pe atunci credea că ăsta ar fi cel mai bun cuplu şi că aşa trebuie să fie. Totul din cauza lui, că el a aranjat asta înainte să se nască.
Dede- Admin
Damian era cu Estelle in camera lor, singuri. Era clar că Akame va avea o ieșire dinasta la câte i-am făcut…. si oftează. Argintia se duce intr-o camera ca să doarma singura.
Sper sa trec peste. Vreau doar să trăiesc liberă și liniștita odată. se schimba in pijamale si se baga la somn.
Cât si Kaneki o aștepta pe Raven intr-o camera. Iar Ragnar deja dormea.
Sper sa trec peste. Vreau doar să trăiesc liberă și liniștita odată. se schimba in pijamale si se baga la somn.
Cât si Kaneki o aștepta pe Raven intr-o camera. Iar Ragnar deja dormea.
Şi-a ales un moment prost.. spune Estelle în timp ce pe Damian îl lăsase întins pe pat şi ea era în fund. Se uita la el grijuliu şi îl vindeca. Eu sunt supărată acum pe toţi pentru cearta aia. Era mai bine să nu îi chemi şi să ne ocupăm noi.
După vreo 10 minute, movalia nu mai aude voci, semn că s-au liniştit apele, şi merge şi ea în dormitorul în care îl simte pe Kaneki. Hei. spune simplu. Mai mult nu ştia ce să discute despre faza aia.
După vreo 10 minute, movalia nu mai aude voci, semn că s-au liniştit apele, şi merge şi ea în dormitorul în care îl simte pe Kaneki. Hei. spune simplu. Mai mult nu ştia ce să discute despre faza aia.
Dede- Admin
Sincer, am considerat că trebuia sa vina toată lumea. Dar îmi cam pare rău. Suntem un grup mare cu mulți nervi si raci mai vechi ce au dus la dezastrul de acuma. Bine că am scăpat viu. si oftează lung. Nu pot traii fără tine, Estelle. Mersi ca ai grija de mine. si ii zâmbește cu drag.
Ați avut amândouă o râcă veche tare ce a ieșit acuma din cauza nervilor. Te rog să nu o mai provoci cu pistolul. Chiar n-am chef să moară careva din cauza că una din voi două are nervi. Data viitoare vă tai eu mâinile la amândouă de vă mai amenințati aiurea cu armele. zise Kaneki serios. Având in vedere ca Raven a scos pistolul, se ia de ea prima.
Ați avut amândouă o râcă veche tare ce a ieșit acuma din cauza nervilor. Te rog să nu o mai provoci cu pistolul. Chiar n-am chef să moară careva din cauza că una din voi două are nervi. Data viitoare vă tai eu mâinile la amândouă de vă mai amenințati aiurea cu armele. zise Kaneki serios. Având in vedere ca Raven a scos pistolul, se ia de ea prima.
Nici eu nu pot trăi fără tine, Damian. De asta am nevoie să rămâi în viaţă. şi se pune sub plapumă lângă el, ca să se poată odihni.
Raven ridică o sprânceană că e luată pe neaşteptate de Kaneki care parcă o ceartă pentru alegerea aceea, dar începe să se dezbrace pentru a-şi lua pijamalele. La momentul ăla, aia mi-a fost singura idee ca să îi fac să tacă. Nu aş fi apăsat pe trăgaci dacă nu eram provocată. spune calm în timp ce îşi dă toate hainele jos. Dar dacă o pierdeam pe Akame, oricum nu era o pierdere mare. Care e faza cu ea? I-a trecut generaţia. Vine şi face drame acum la noi... că nu ne era de ajuns războiul ăsta.
Raven ridică o sprânceană că e luată pe neaşteptate de Kaneki care parcă o ceartă pentru alegerea aceea, dar începe să se dezbrace pentru a-şi lua pijamalele. La momentul ăla, aia mi-a fost singura idee ca să îi fac să tacă. Nu aş fi apăsat pe trăgaci dacă nu eram provocată. spune calm în timp ce îşi dă toate hainele jos. Dar dacă o pierdeam pe Akame, oricum nu era o pierdere mare. Care e faza cu ea? I-a trecut generaţia. Vine şi face drame acum la noi... că nu ne era de ajuns războiul ăsta.
Dede- Admin
Ești conștientă că ai fii renegată ca Damian, nu? Ea e mama tatălui tău până la urmă. Tatăl meu si tatăl tău nu te-ar ierta in veci si n-ar mai vrea sa audă de tine. Eden abia de a iertat păcatele tale cu Damian. De ii iei si mama , chiar nu o sa mai ai vreo familie. N-am chef de încă o drama. iar el fiind deja in pijamale, era întins pe pat.
Damian era mult mai liniștit acuma ca Estelle era lângă el. Te iubesc mult. Somn ușor. iar argintiul se baga la somn.
Damian era mult mai liniștit acuma ca Estelle era lângă el. Te iubesc mult. Somn ușor. iar argintiul se baga la somn.
Cum am zis, am fost provocata. Si care pacate cu Damian? Si tata il placea pe el, ba chiar sunt frați. Dar ma rog, treaba asta cu familia a devenit atat de complicata incat nu mai conteaza cine e ruda cui. Si plus ca stie si tata cat de nenuna e Akame. Nu e numai vina mea. Spune logic si se imbraca in pijamale. Pana la urma, sa ma renege cine vrea. Mereu am vrut sa plec departe de familia asta si sa ma focusez pe familia pe care o creez eu. Si se pune in pat, dar cu spatele la Kaneki. Sincer vorbind, dupa razboiul asta mi-as dori sa plecam cu copiii, dar nu cred ca vrei tu..
Dede- Admin
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100