Kanie Mansion
2 posters
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame avea o stare mai buna. Se simțea in largul ei in grup si zâmbește si ea. Cheers! cât si băieții Cheers Cheers. si ciocnesc toți patru. A fost distractiv. Dar cam trebuie sa dormim puțin. Pe planeta aia e abia 1 noaptea si trebuie sa fim ok pentru maine dimineața. le zise către grup. Voiam sa mai ma distrez dar ai dreptatea ta. in schimb Akame e doar tăcută. Suntem toți obosiți de mai ca ne vine sa dormim aici. Nu cred ca mai are nimeni energie pentru un portal. A fost frumoasa seara , dar ei trei trebuie sa fie maine in regula. își zice pentru ea.
Raven termină şampania şi se sprijină cu coatele de marginea pişcinei, încă în apă. Se uită la peisaj în timp ce zice: Ce ar fi să dormim aici, dacă tot am luat camerele? Timpul trece mai greu acolo deci noi putem dormi mai mult aici şi dimineaţă să avem forţe proaspete. şi după se uită la ei. Plus că Damian e păsuit de exil doar acum, cât e misiunea, din nevoie.
Dede- Admin
Damian se uita la toți. Avem nevoie de forte proaspete. Ok. O sa dormim aici. si se pune in fund cât timp se uita la peisaj. Să fiți unul pentru altul maine. Îmi place cu voi si vreau sa văd pe toți trei iar. si se uita la fiecare si se pune lângă Damian. Kaneki se pune lângă Raven. Îmi place sa fim grupul asta de patru. Tu ai grija de Hope, noi avem grija unul de altul. zise cu o stare pașnica. Argintia se ridica. Imi trebuie forte proaspete ca sa o fac bine. Ma duc sa ma schimb. si se uita la Damian Nu sta prea mult ca trebuie sa dormi. si pleacă in vestiar.
Ăsta fiind primul moment când Raven îl prinde pe Damian fără Akame, îi spune simplu: Să ai grijă mâine dimineaţă să ajungi înainte să se trezească Estelle. şi se uită iar lung la peisaj, cât e încă în piscină. E băiat mare şi independent. N-o să-i zic eu ce să facă şi cu cine să facă, dar măcar pot să-i zic să aibă grijă la soţia lui şi la nebunia dacă înşeală. zice doar pentru ea, apoi iese din piscină şi se şterge cu un prosop.
Dede- Admin
Am lucrurile mele de rezolvat cu ea. Dar la ce obosiți suntem, ne băgăm la somn. zise dupa ce casca O sa ajung maine primul oricum. Pun alarma. Noapte buna. si se duce in vestiar. Kaneki oftează lung E cam dator la gemene. Nu ma amestec. si pleacă cu Raven in camera lor. Akame era doar într-un tricou oversize cât si pantaloni scurți cu parul in coada, îl aștepta . Damian in pantaloni de trening cu un hanorac oversize. Cum de nu dormi ? zise după ce Închide usa, ea nu zice nimic si îl săruta pe buze extrem de pasional , el Răspunde la fel si se trântesc in pat. Ea îl rupe si îl tine de chip. Chiar te rog să ai grija maine. Nu fă să fie un sărut de adio, doar de la revedere. si gafaia, ea fiind roșie in obraji. Era emoționată tare. Am făcut-o. E ultima seara pe care îl văd. Pot măcar sa fac asta. iar Damian se uita la ea. Chiar nu ma așteptam. Mersi ca îmi porți grija. O să fiu ok. dar ea nu îl crede. Îl ia in brațe si cu putina energie rămasă își emana aura de inger. Ca să fiu sigura ca ești in forma , îmi folosesc toată energia rămasă ca sa dormi cum trebuie. Nu comenta. zise serios. El se liniștise si o mângâie de cap. Cu energia lui ii calma durerile ei. Apreciez. Sa știi ca întorc gestul. zâmbește pașnic. Ea se simțea mai bine si zâmbește. Închid ochii amândoi se pun la somn.
Raven încearcă să treacă peste şi îl ia pe Kaneki de braţ. Încă simt că sunt geloasă, dar parcă nu mai e aşa intens. O să-mi treacă de el cu timpul, în sfârşit. se gândeşte pe drum către dormitor. Ajung acolo, se schimbă în pijamale şi Raven îl ia în braţe şi îşi pune capul la gâtul lui.
Dede- Admin
Cu Akame in grup chiar nu mai îmi e frica ca e interesat de Raven. Pare ca are regrete si cu ea de care trebuie sa se ocupe. Pot dormii liniștit si eu acuma. își zice ofurile. Astfel toți patru se pun la somn. Se face dimineața si Damian s-a trezit in putere datorită lui Akame. Ii zâmbește cu drag si o pupa pe obraz. Din puținul tău m-ai făcut in forma iar. Poți dormii liniștita. Ma ocup de regretele tale mai târziu. ii zâmbește si o mângâie de cap. Akame ii murmura numele lui in somn. Vise plăcute. își deschide un portal si ajunge in baza. Toți încă dormeau. El își facea micul dejun si se gândește doar la Jimin. Acum ii aștept pe Raven si Kaneki. Sper ca se simt in putere ca si mine ca chiar e nevoie. si bea din cafea.
Tocmai din acel motiv, Raven se simţea prost. Cumva îmi doresc să trec peste iubirea aia, dar îmi e ciudă când văd că nu mai e interesat de mine în ciuda trecutului nostru. şi adoarme. Dimineaţă se trezeşte totuşi mult mai bine. Se întinde în pat şi după îl mângâie pe Kaneki pe păr. Trezeşte-te, leneşule. Azi e o zi mare. Estelle încă dormea, dar Serena coboară la bucătărie. Neata.
Dede- Admin
Damian fuma o tigara si se uita la Serena. Hai salut. Cum ai dormit? o întreba bine dispus. Kaneki in schimb se trezește greu. Mai vreau să dorm. zise sec dar deschide ochii. Neata. si o săruta scurt pe buze. Între timp Akame doarme dusă. Nu a mai avut un somn așa liniștit de mult timp.
Greu. Mi-e naşpa singură. se plânge şi se apropie de el. Îşi aprinde şi ea o ţigară pe stomacul gol, că de ce nu. M-am săturat. continuă să spună cu dispoziţia ei proastă. Estelle se trezeşte şi ea şi se freacă la ochii. Damian? întreabă încet şi se uită împrejur şi către baie. Vede că nu e nici unde şi ii se pare ciudat pentru câteva momente, dar apoi se ridică şi se pregăteşte de noua zi.
Raven se pune peste Kaneki, cu fundul peste bazinul lui şi îi şopteşte la ureche: Atunci mă duc doar eu cu Damian în misiune. îi spune pe un ton şmecheresc, vrând să-l motiveze.
Raven se pune peste Kaneki, cu fundul peste bazinul lui şi îi şopteşte la ureche: Atunci mă duc doar eu cu Damian în misiune. îi spune pe un ton şmecheresc, vrând să-l motiveze.
Dede- Admin
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100