Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Kaneki se trezește imediat si se pune in fund. Încă nu avea încredere totala in el. Când o zici așa, ma trezesc imediat. si o prinde de fund si o musca de buza. Ce zici, luam micul dejun la hotel si plecam? spuse mai bine dispus acuma.
Știm unde e. Dar o sa fie si mai complicat decât e deja. Suntem mai putini oameni decât am venit iar nivelul de dificultate e mai mare. Voi spune tot când sunt toți aici. De data asta chiar nu am chef de nici un scandal cu nimeni. Cine provoacă orice urma de conflict, îl trimit acasă. si fumează mai tare. Are el acuma o stare mai buna, dar stresul încă exista. Voia sa se termine repede si sa revină la normal.
Argintia se trezește într-un final si se pune in fund.Nu am mai dormit atât de bine de ani de zile. Mă simt puțin altfel. si se gândește puțin la momentul ei de ieri, puțin cu capul in nori. Sper că l-am ajutat să nu mai fie stresat și să fie in forma azi. Nu vreau să îl pierd de tot acuma. si își pune mâinile pe fata Am simțit sufletul lui in timpul somnului. Are prea multe gânduri sinucigașe. Sper că Estelle a simțit asta și se ocupa de el. si trage aer in piept. Am încredere in ea. E soția lui pana la urma. Obiectivul meu numărul unu acuma este Hope, nu Damian. Profit că sunt pe pământ și mă duc să ii iau mai multe medicamente pana ma întorc. si își face un dus , se îmbracă de fugă , un tricou sport cu buricul la vedere, joggers si niște adidași cu mai multe brățări. Zboară spre cel mai apropriat oraș si se plimba din farmacie in farmacie.
Știm unde e. Dar o sa fie si mai complicat decât e deja. Suntem mai putini oameni decât am venit iar nivelul de dificultate e mai mare. Voi spune tot când sunt toți aici. De data asta chiar nu am chef de nici un scandal cu nimeni. Cine provoacă orice urma de conflict, îl trimit acasă. si fumează mai tare. Are el acuma o stare mai buna, dar stresul încă exista. Voia sa se termine repede si sa revină la normal.
Argintia se trezește într-un final si se pune in fund.Nu am mai dormit atât de bine de ani de zile. Mă simt puțin altfel. si se gândește puțin la momentul ei de ieri, puțin cu capul in nori. Sper că l-am ajutat să nu mai fie stresat și să fie in forma azi. Nu vreau să îl pierd de tot acuma. si își pune mâinile pe fata Am simțit sufletul lui in timpul somnului. Are prea multe gânduri sinucigașe. Sper că Estelle a simțit asta și se ocupa de el. si trage aer in piept. Am încredere in ea. E soția lui pana la urma. Obiectivul meu numărul unu acuma este Hope, nu Damian. Profit că sunt pe pământ și mă duc să ii iau mai multe medicamente pana ma întorc. si își face un dus , se îmbracă de fugă , un tricou sport cu buricul la vedere, joggers si niște adidași cu mai multe brățări. Zboară spre cel mai apropriat oraș si se plimba din farmacie in farmacie.
Avem grijă unul de celălalt şi la noi vin şi restul. spune blonda simplu, cum i se pare logic. În timpul ăsta coboară şi Estelle la ei şi merge direct la Damian. Neaţa.
Raven chicoteşte dar se mândreşte că i-a mers planul. Da, hai. Să nu întârziem. şi se ridică de pe el, lăsându-l intenţionat aşa. Se aranjează şi îmbracă cu magia şi e gata să coboare la restaurant.
Raven chicoteşte dar se mândreşte că i-a mers planul. Da, hai. Să nu întârziem. şi se ridică de pe el, lăsându-l intenţionat aşa. Se aranjează şi îmbracă cu magia şi e gata să coboare la restaurant.
Dede- Admin
Damian o săruta scurt pe buze și o ia in brațe. M-am trezit devreme ca să îmi iau cafeaua. Cum ai dormit? si ii da drumul ca sa bea din cafeaua lui.
Kaneki se duce la baie sa își pieptene parul lui lung si se schimba repede cu magia ca sa fie gata. Astfel se duce după Raven si pleacă la restaurant. Sper ca au ceva consistent ca îmi e foame.
Kaneki se duce la baie sa își pieptene parul lui lung si se schimba repede cu magia ca sa fie gata. Astfel se duce după Raven si pleacă la restaurant. Sper ca au ceva consistent ca îmi e foame.
Comandam in plus dacă e nevoie. Trebuie sa mănânci bine azi. Spune Raven calm si pe lângă meniul plătit, ia și o cafea și un pachet de țigări.
Estelle îl simte ca e bine și odihnit asa ca se calmează și ea. Foarte adânc. Eram obosita. Nici nu știu cum a trecut noaptea. Și merge sa își ia din frigider o banana. Tu simt ca ti-ai încărcat bine bateriile.
Estelle îl simte ca e bine și odihnit asa ca se calmează și ea. Foarte adânc. Eram obosita. Nici nu știu cum a trecut noaptea. Și merge sa își ia din frigider o banana. Tu simt ca ti-ai încărcat bine bateriile.
Dede- Admin
Iau la pachet. si nici nu mai zice ceva ca începe sa mănânce consistent. La ce oboseala a avut ieri împreuna cu alcoolul si drogurile , cam era nevoie.
Damian in schimb era pacifist Păi am dormit adânc și eu. După ziua de ieri trebuia să îmi încarc bateriile. si șterge cana cu cafea. Mai avem un pas si mergem acasă. Avem un concediu de plănuit oricum.
Damian in schimb era pacifist Păi am dormit adânc și eu. După ziua de ieri trebuia să îmi încarc bateriile. si șterge cana cu cafea. Mai avem un pas si mergem acasă. Avem un concediu de plănuit oricum.
Ea îi zâmbeşte şi se aşează lângă el. Abia aştept concediul ăla. Noi doi şi Lenalee. Mica noastră familie. şi lasă capul pe umărul lui. Serena se uită la ei zâmbind, apoi îşi vede de cafeaua ei. Ce bine că am copii mari. Aşa sunt liberă cu Jimin. îşi spune în gând.
Raven cu Kaneki termină de mâncat, iau şi la pachet, şi ajung înapoi la grup. Ştie cineva ceva de Hope? e prima ei întrebare după ce le face cu mâna. Nici pe Ragnar nu îl vedea.
Raven cu Kaneki termină de mâncat, iau şi la pachet, şi ajung înapoi la grup. Ştie cineva ceva de Hope? e prima ei întrebare după ce le face cu mâna. Nici pe Ragnar nu îl vedea.
Dede- Admin
Ragnar dormea lângă Hope, pe scaun si o ținea de mâna. Ne avem doar pe noi. O să ne distram intr-o lume unde sunt si parcuri de distracții . Sa se distreze si fetița noastră. zise pașnic. După ii Răspunde lui Raven Pare stabilă, dar are nevoie de ajutor. Meanwhile Akame deschide usa , plină de pungi cu medicamente. Damian o vede De unde vii? Ce ai acolo? Ai mai furat ceva? iar Akame se uita urat la el Nu. Nu am putut sa dorm si am venit pe pământ sa iau mai multe pastile. la care el Ești nebuna? Dacă te prindea cineva ieri noapte? zise nervos , la care Akame Nu ești șeful meu. Fac ce vreau. Mă duc după Hope. si trece pe lângă el mergând spre Hope. Ultimii prefăcuți. Kaneki era neutru dar in sinea lui rade.
Şi Raven parcă ar fi râs de situaţie dar se abţine. De asemenea o vede pe Estelle că e fericită aşa că îşi spune în gând: E chiar înspăimântător Damian la cât de bine minte şi cum nu are nici o remuşcare.. apoi îl sărută pe Kaneki pe buze. Merg şi eu la Hope puţin apoi facem un plan pentru Jimin. şi pleacă cu Akame. Hope încă nu se trezise. Organismul nu îi funcţiona la putere maximă şi nici puterile nu îi reveniseră complet la câte doze primise din serul ăla.
Dede- Admin
Akame scoate medicamentele din pungi si le sorta. Ok. Am de la paracetamol pana la calmante cât si tot felul de suplimente si analgezice care sa ii pune orgasmul in circulație. își zise pentru ea, dacă Damian e ca un doctor , ea e ca o farmacista. De la pastile pana la droguri știe tot. Ragnar o aude si se trezește Si cu puterile ei ce facem? e prima lui întrebare Aura mea de inger ii va aduce înapoi puterile si va fii in forma ca si cum nu a pățit nimic. Dar durează timp. ii Răspunde lui Ragnar, de aici si forma inexplicabil de buna a lui Damian. După o vede pe Raven cum intra după Conversația ei. Bună. zise scurt. Buna Raven. zise si Ragnar. Damian fuma o tigara lângă Estelle iar Kaneki se uita la știri.
Hello. îi salută simplu, apoi merge direct la sora ei, pune o mână pe fruntea ei şi oftează. Îşi reface puterile încetul cu încetul. Dar o să mai dureze. Între timp Serena fuma şi se gândea la cum o să meargă ei la atac. Suntem 5 contra unei baze din capitală. Ar fi bine să ne împărţim strategic ca să ne completăm puterile de zei şi non-zei. Estelle şi Damian voi deja colaboraţi bine împreună. Şi atunci eu cu Kaneki şi Raven. Estelle nu are nimic împotrivă, ba chiar îl ia pe Damian de mână şi zâmbeşte. Dar fix în momentul ăla Hope intră în convulsie. Era conectată la un aparat care îi monitoriza tensiunea şi începe să bipăie ca nebunul că are hipertensiune şi tremură incontrolabil. HOPE! Ce naiba?! şi o prinde repede de mâini ca să o ţină fixă. Akame, dă-i o pastilă sau ceva şi Ragnar ţine-o de picioare! Fetele aud toată faza şi se uită una la alta. Serena îi face semn lui Estelle să se ducă acolo, că ea personal nu ştia nimic despre medicina oamenilor, doar a vampirilor, aşa că verzulia se ridică şi fuge în încăpere. Puterile ei încep să se lupte cu serul anti-puteri. Dă-i un sedativ, Akame! şi o prinde de cap.
Dede- Admin
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100