Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 16 of 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 16 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Jul 07, 2023 5:09 pm

Cât timp cele două cupluri se bucurau unii de alţii, Raven iese şi ea din duş şi încearcă să blocheze amintirile lui Vishnu. Cecilia era deja îmbrăcată în lenjeria intimă şi o vede pe movalie roşie în obraji. Prea caldă apa? întreabă cu un mic zâmbet şiret. Ce? spune confuză şi se uită la ea, parcă trezită din visul erotic. Eşti toată roşie. Eşti bine? şi râde scurt de ea. Atunci Raven îşi face vânt cu mâna şi ridică capul. Ah, da. Probabil de la aburii din duş. Îşi ia repede lenjeria intimă pe ea şi merge la o oblindă să îşi usuce părul cu un feon. Cecilia se uită pe telefon şi îşi verifică mesajele. Avea unul de la Lolo în care o anunţa că tocmai a semnat un nou contract de modeling pentru lenjerie intimă şi o aşteaptă la un vin şi un mesaj cu un nou casting la care a trecut. Raven trage cu ochiul la ea şi începe noua conversaţie: Şi.. Ce faci cu Jin prin Vegas? E un oraş scump. Şi am auzit de la Shirley că nu te ajută financiar. Mă descurc deocamdată. Am început cu gândul la modeling, dar trăind acolo am aflat că din Real Estates se câştigă de asemenea foarte bine. Însă cred că rămân pe modeling. Îmi place ideea de a apărea pe podiul, în reviste, articole. spune narcisista din ea. Şi o să îl iau pe Jin cu mine pe unde pot. Sau dacă nu pot, îi angajez o bonă. Vreau să călătorească cu mine, iar mai târziu să devină independent. Raven se gândeşte puţin, apoi îi vine să râdă. Vreau să văd faţa lui Akame când o vede prima oară pe Cecilia pe net sau la TV. Ah, şi am cunoscut un milionar în Dubai ~ începe mica bârfă. Raven face ochii mari şi se uită în reflexia din oglindă către Cecilia. Cam rapid.. se gândeşte, apoi zice cu voce tare: Daa? Felicitări. Spune-mi mai multe. şi aşa încep discuţia de fete.

Înapoi pe planeta vampirilor, Serena venise să stea cu stră-nepoţii ei şi Hope cât lipseşte Ragnar, ca să fie sigură că-s toţi bine. Nu o încântau prea tare, că sunt mici, neajutoraţi, nu sunt puternici, depind de adulţi, sunt neîndemânatici, murdari şi gălăgioşi. Momentele astea cu copii mici mă fac să-mi reamintesc de ce nu mai fac copii de câteva generaţii. se plânge puţin. Apoi îl vede pe Ragnar că ajunge înapoi. Hope era pe canapea, în fund. Îi zâmbeşte şi deja se simte mai relaxată. Dar sunt parte din familie şi cine se atinge de ei cu rea intenţie o să fie torturat de mine un milion de ani. gândeşte apoi malefic şi teritorial.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 08, 2023 2:57 pm

Akame era prinsă in joaca ei si își vede de treaba. Kaneki in schimb era singur cu Izaya. Am nevoie de experiența si expertiza ta, papa. Simt cum Damian mi-a luat-o iar in față și are și spatele acoperit de Akame care ii e complice. Să nu mai zic că am probleme in iad. Îmi trebuie ajutor. iar Izaya ii raspunde Te ajut cu ce pot. De Damian, nu prea îmi pasa. E problema ta ce ai cu el. In schimb de Akame sunt dezamăgit. si își aprinde o tigara Ce ai de gand să faci ? zise direct Pentru iad, ma descurc singur. Pentru Damian tot ce pot face e să înnebunească și să rămână așa fără să distrugă universul. De e închis , scap de el. Mă gândesc la mai multe metode. iar Izaya e indiferent. Vezi să nu afle Akame și Raven. In rest, faci ce vrei. dar Kaneki era deranjat O spui de parca e Raven e cu el. Să afle din partea mea. E soția mea iar ăla e inamicul meu și știe cât de mult il urasc. Poate că am iertat greselile ei, dar pe ale lui, nu. Trebuie să scap de el. iar Izaya da din cap aprobator și pleacă împreuna cu Kaneki ca sa se antreneze mai serios.

Akame simte de acasă ceva necurat de la Kaneki, dar cum ia promis lui Raven ca nu se amesteca , nu a tras cu urechea. Dar de o facea , nu ierta deloc cu tot cu prietenia ei față de Vishuu.
Simt ură din partea lui Kaneki către Damian….Sper că doar zice cuiva ce simte si atât. De aud de planuri de răzbunare , ii tai gâtul când doarme si cu asta basta. zise Argintia gata să ii taie gâtul in orice moment pentru a îl proteja pe al ei.

Ragnar ajunsese la Serena Scuza-mă , știu ca sunt dificili. Ii iau eu. si ia copii si ii pune in umerii lui mari. Au fost cuminți ? zise simplu. După se pune lângă Hope. Am revenit. Sper ca nu ți-am lipsit mult.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 08, 2023 8:47 pm

Ah, nu-i nimic. Sunt parte din familie. spune trecându-i nervii când vede că acum nu mai e responsabilitatea ei. Le face cu mâna şi pleacă la sauna lor să se relaxeze. Nu merge la Jimin că încă îl ţinea pe sec drept pedeapsă pentru misiunea aia. Iar Hope îl mângâie pe picior. Nuu. Ţi-am spus, nu trebuie să stai continuu cu mine. Mă descurc. zice cuminţel. Între timp gemenii se jucau în părul tatălui lor şi îl mai trăgeau neintenţionat.

După toată povestea adică bârfa lor, cele două fete erau gata de plecare. Raven voia să-l cheme şi pe Kaneki dar vede că e cu tatăl lui aşa că îl lasă în pace. Ce ar fi să mergi acasă la copii şi vin şi eu mai târziu? Vreau să merg pe la Hope. spune către Cecilia. Iar aceasta nu are o problemă. Atunci vă aştept eu cu cina şi pregătesc copii. şi îi face cu mâna şi pleacă direct printr-un portal. Raven oftează şi stă câteva momente pe gânduri: Nah. Cel mai bine e să nu-i spun Ceciliei că o simt ca o soră şi să-mi treacă de asta. Hope e sora mea şi o iubesc mult. Din fericire e în siguranţă cu vampirii. Nu mai are nevoie de mine, dar vreau să mă asigur că îşi revine psihic. şi uite aşa se teleportează la ei cu un coş plin de sticle de vin, un buchet de flori ca să miroase bine în casă şi hăinuţe pentru copii. Helloo! Ragnar n-am ştiut ce să-ţi iau, dar dacă-mi zici, ţin minte pentru data viitoare. îi spune prietenos şi merge direct la sora ei. Lasă coşul pe masă, o îmbrăţişează şi îi dă florile. Raven.. Dar avem o grădină plină de flori aici. spune uşor timid. Aşa şi? Sora mea ar trebui să aibă casa constant cu flori frumoase. şi trage cu ochiul la Ragnar ca un hint. Dar oricum. Voi ce faceţi?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 10, 2023 6:16 pm

Ragnar e politicos cu movalia. Mulțumesc pentru cadouri. Florile sunt frumoase. si lasă copiii jos ca sa stea pe lângă Hope si Mătușa lor. Noi suntem in regulă. Tu cum ești acuma cu forma completa a lui Vishuu? Obosești mai repede la antrenament ca Damian acuma pana se obișnuiește sau nu simți nimic? o întreba de sănătate din prima. De Damian știa ca a spus Vishuu de efectele secundare iar antrenamentul făcut de Akame a fost serios. Nu știa de cum este Raven in schimb.

Cum Kaneki era cu Izaya , merg prima oară către o bandă de bandiți care Amenințau cu bomba un spital. Ia învins Kaneki fără să ii omoare, așteptau poliția. De ești atât de blând nu o să îl evoluezi pe Lucifer. zise din prima , Kaneki in schimb era neutru Eu? Blând? Nici vorbă. Doar că mie nu îmi place să ucid oameni care se pot reabilita. Exista poliția si legile care să se ocupă de ei. Hai să mergem. iar cei doi bruneți pleacă in alta parte. Kaneki are o anumită morală când vine vorba de luptă….Se vede că are un background diferit față de mine sau Akame. Pe ea am crescut-o de mică să ucidă pe oricine pentru bani și siguranța ei personală că nu știam că mă voi împăca cu Shirley. Kaneki in schimb ne-a avut pe amândoi , nu ia lipsit nimic niciodată și a crescut să ajungă un erou, nu un asasin. Păstrează chestia asta si acuma ca zeu.  
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 10, 2023 10:35 pm

Ah. Deocamdată nu m-am antrenat pentru mine însămi. Am antrenat-o pe Cecilia şi am făcut chestii uşoare. îi explică şi zâmbeşte. Ştie că a cam tras chiulul în ultimele zile, dar na, a fost în concediu! Dar o să încep şi eu. Am înţeles de la Vishnu că o să simt inclusiv o durere constantă când folosesc puterile ei, până mi se obişnuieşte corpul cu atâta magie. şi ridică din umeri. Cred că şi d-aia nu mă grăbesc. Hope se uită la cei doi şi spune şi ea: Trebuie să reîncep şi eu să-mi intru în formă. Că în ritmul ăsta, pierd statutul de cel mai puternic înger. spune modest. Nu are ea un zeu, dar măcar în Rai să fie importantă şi pe primul loc.

Vishnu deşi era deasupra lui Shiva, îl simte şi ea pe Kaneki. Oricum era datoria ei să se ocupe de situaţiile de genul. Bine că a decis Akame să nu îl mai supravegheze. Iar are intenţii rele. Dar apreciez că a păstrat partea de erou. E bine. Când mă întorc, o pun pe Raven să se antreze cu el şi poate o să-i destăinuie şi ei ce simte el. gândeşte scurt pentru ea, apoi apleacă capul şi îl muşcă de buză pe Shiva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jul 11, 2023 2:02 am

Inteleg. Îți urez succes.   raspunde politicos. După se uita la Hope Hope, am stat de vorba Jimin-san si Akame-san de subiectul ăsta. Vor ca toți cei de aici să ne antrenam in echipa ca data viitoare când mai e ceva serios, să fim toți in forma si sa știm cum sa luptam alături de oricine chiar dacă nu e partenerul nostru clasic. Eu am fost de acord cu ideea să știi. Vreau să te știu in primul rând in siguranța și poți oricând sa te lupți alături de cineva. zise Ragnar cam ce a discutat cu blondul și Argintia. Cum sunt cele mai experimentate persoane din grup, are încredere in planurile lor. Shiva își vedea de iubirea lui cu Vishuu. Damian in schimb s-a oprit, si-a făcut un dus cu Estelle si acuma se uita la desene cu Lenalee pentru a avea si timp intim cu copilul , nu sex toată ziua ignorând că are si un copil acasă. Akame era in schimb era in piscina din living room și se uită la ce haine să își mai ia. Kaneki era cu Izaya in continuare. Erau la un bar, Kaneki se îmbătase deja.

Papa, chiar îl urăsc pe ăla. Trebuia să fie un ratat vai de morții lui până a dat de Akame care ia fost complice . De nu era proasta aia, nu mai îmi fura ăsta locul și pe Raven. Vreau să îl fac nebun și să stea închis la spitalul de psihiatrie dacă nu pot scapa de el. zise beat. Izaya era indiferent Știi Kaneki cât de mult am încercat eu si mama ta sa devii cel mai bun. Îmi pare rău că atunci când a plecat Raven de lângă tine, eu cu mama ta nu am certat-o. Dar am zis ca e doar o faza adolescentina. Sa știi ca te ajut cu ce pot. Doar ai grija.   zise rațional si la rece chiar de ii tine partea.  Kaneki dădea cu pumnul in masa si mai comanda niște beri de supărare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jul 18, 2023 2:34 am

Hope îl ascultă şi nu i se pare o idee rea, chiar dacă îl voia doar pe Ragnar. Atunci aşa facem. spune mai încrezător. Raven mai stă puţin cu ei, apoi pleacă la o plimbare doar ea cu Hope. Eşti ok? Simt că eşti pe gânduri. o întreabă direct când sunt doar ele două. Iar cum cele două au fost mereu acolo una pentru cealaltă, movalia spune: Nu ştiu cum sunt. De când mi-am trezit toate amintirile, mă tot gândesc cum să fac să fie bine. Eu, Kaneki şi Damian am greşit urât de tot în atât de multe lumi.. Băieţii încă se urăsc şi eu tot nu mi-am pierdut sentimentele pentru Damian. zice simplu. După îşi ia părul lung într-o mână. Şi uite-te la ăsta. De când am devenit mamă, m-am schimbat şi la aspect şi la personalitate. Dar nu-mi mai place. O să-l tund iar scurt. Şi vreau să mă întorc la a fi Raven din liceu. şi inspiră adânc. Sora ei o ascultă şi dă din cap. Mie nu mi se pare rău cum eşti acum. Dar ştiu că ţie nu îţi place. Te consideri vulnerabilă dacă îţi exprimi sentimentele verbal. Fă cum crezi. şi ridică uşor dintr-un umăr.

În timpul ăsta, Estelle a promis că o să caute o soluţie pentru nebunia lui Damian, aşa că, dacă vede că soţul ei e cu copilul, ea vrea să revină la citit. Câteva ore sigur o să îl ţină Lenalee ocupat, aşa că pot să mă duc liniştită. Şi se duce la biblioteca pe care i-a arătat-o Akame. Prinde o carte cu istoria îngerilor decăzuţi şi tradiţiile lor. Multe de aici le ştiu deja, dar poate descopăr ceva nou. Nu cred că l-ar ajuta pe Damian, dar vreau pentru mine. şi se face comodă pe un fotoliu, cu o pătură peste picioare. Unele dintre cărţi erau vrăjite să se actualizeze în timp real, cele mai importante, cum ar fi istoria îngerilor, îngerilor decăzuţi, demonilor, zeilor, vampirilor, vârcolacilor. După câteva capitole, se gândeşte: Ok pe astea le ştiu. E începutul neschimbat. Ar trebui să caut de pe la jumătate cred. şi începe să răsfoiască cartea, ba chiar sare puţin peste jumătate când vede o poză cu... Tartaglia. Se opreşte brusc să citească. Stai ce? A ajuns liderul îngerilor decăzuţi? şi citeşte super repede ca să afle treaba asta recentă. Avea nişte sentimente mixte în toată faza. Trebuie să ajung acolo. Lasă un semn la carte şi îi dă mesaj lui Akame: Vreau să plec câteva ore pe planeta îngerilor decăzuţi. Îl ţii tu ocupat pe Damian să nu întrebe de mine? şi stă câteva momente să se gândească înainte să apese Send. Avea un nod în gât. Voia să meargă acolo neapărat, dar încă îi era greu să spună asta unei alte femei despre soţul ei. Îşi scutură capul şi apasă Send pentru mesaj. Gata, Estelle. Am hotărât că nu mai sunt aşa submisivă. şi pleacă din bibliotecă în dormitorul ei şi al lui Damian. La intrarea în dressingul ei avea o noptieră cu două urne cu cenuşa părinţilor ei. Le pune într-o geantă şi se îmbracă frumos, cu o rochie roşie lungă, decoltată, pregătită de plecare. Aştepta doar un răspuns de la Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jul 18, 2023 3:39 am

Cum Ragnar si Damian fac pe bonele iar Izaya se chinuie sa îl ducă pe Kaneki la taxiu, Lenalee e pusă la somn când Damian o simte obosită. Nu se amesteca in cititul lui Estelle. Akame ii raspunde la telefon. A văzut viața lui Tartaglia când la cunoscut si ce are el cu Estelle, nu o deranjează.
Hei. Da, sigur, n-am vreo problemă. O să vin când pleci tu. ii zice pe scurt că îl va tine pe Damian ocupat. Planeta asta nouă e ca o casă pentru ea iar Tartaglia ii aduce aminte de cum era viața ei din trecut până să îl cunoască pe Kaneki si după pe Damian….E treaba ei. iar fata iese din jaguzzi ca să se schimbe și ea. Cum nu pleca nicăieri , se îmbracă in ceva lejer. Blugi scurți cu un maieu ce are decolteu, dar nu exagerat si parul îl prinde in coadă. Își pune niște teniși in picioare si iese la balcon ca să o vadă pe Estelle.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jul 18, 2023 11:37 am

Raven stătea cu sora ei pe o băncuţă la umbră, când decide să facă o proiecţie în aer: îi verifica pe copii, vede că Cecilia era cam gata cu cina şi ... ajunge şi la Kaneki şi simte cum se supără. Trebuie să vorbesc cu el să o lase mai moale cu alcoolul... şi se ridică în picioare. Mai vine pe la tine, promit. spune cu un zâmbet către Hope, o îmbrăţişează, apoi se teleportează la Kaneki şi Izaya. Eu vă înţeleg că petreceţi timp de tată-fiu dar de când am trezit zeii, a început să bea mult şi să nu-şi ştie limita. Ar fi drăguţ să nu fiu singura care îi spune să nu mai bea. spune supărată pe amândoi. Îşi teleportează maşina în faţa lor, ca să nu fie nevoie de taxi. Hai, Kaneki. Te punem pe bancheta din spate. şi deschide uşa.

Iar Estelle primeşte mesajul şi oftează. O să simtă toţi când un înger adevărat păşeşte pe planeta lor. Sper să fie ok. şi iese din casă. O vede pe Akame, îi face scurt cu mâna şi deschide un portal către planeta aceea. Ajunge chiar lângă un semn cu ''Bine aţi venit'', unde vedea intrarea unui oraş. Strânge în mâini mânerele de la geantă şi începe să meargă încet pe jos, uitându-se în stânga şi dreapta. Nu vreau să le par o ameninţare, aşa că mai bine aştept să mă găsească ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jul 18, 2023 2:48 pm

Izaya nu comentează. Doar îl duce pe Kaneki la mașina. Știi că o face din cauza stresului. ii zice lui Raven. Kaneki in schimb nu zice nimic că nu poate. Era amețit bine de la alcool de abia poate sta in picioare. Cum se pune in mașina , cum ii vine sa adoarmă.

Argintia se duce la Damian. El e surprins să o vadă. Dar cum simte că Estelle nu mai e pe planeta , avea îngrijorările lui. Ai idee unde a plecat Estelle ? zise de pe canapea , el fiind in hanorac si pantaloni scurți. Ea se pune lângă el Am dat de îngerii decazuti cât timp voi erați plecați. Le-am făcut o planeta ca să aibă casa lor. Estelle a aflat si a plecat acolo ca să își vadă vechii ei prieteni. ii zice adevarul. Damian oftează lung. Inteleg. Putea să imi spuna. Dar pot să inteleg de ce a fost grabita așa. si ridica din umeri. Akame mai avea lucruri de spus in schimb. Dar dacă tot suntem doar noi doi…Am de spus ceva. Vezi că la nunta lui Hope, tu ai înnebunit din cauză că Kaneki a trimis Hoții aia atunci ca să te ademenească la Raven. De atunci au început puterile tale să o ia razna.   si cum Damian aude de asta, se ridica in picioare, era furios la culme. CE MĂ!?!! MI-A PUS COPIII IN PERICOL CU HOȚII AIA SI AM ÎNNEBUNIT DIN CAUZA LUI!?!?! Îl omor. și voia să plece, dar Akame îl prinde de mâna si îl trage înapoi pe canapea. Ea era desupra lui si îi dă jos hanoracul. Ii apasă pieptul cu sânii ei si erau nas in nas. Iubire, lasă-l in pace. Știi că eu sunt prima care ii o întoarce dacă îți face tie ceva. Dar nu cred că e cazul. Ai devenit cu mult mai puternic decât el. Nu are sens să te mai răzbuni. Ți-am spus de asta ca să ai grijă pe viitor, nu să ii faci viața și mai grea decât este deja.Mai bine ne iubim. iar argintiul normal că era suparat , dar ii trece cand Akame stă lipită de el. Încep să se sărute foarte pasional cu limba. Damian se excita de era erect deja acolo jos și o înțeapă. O prinde bine și posesiv de fund. Ii trece toată ura de facem sex după ce ii zic veștile proaste.

Îngerii decazuti in schimb simt cum in inger e pe planeta lor. Se uită in camere de luat vederi să vadă cine e și o recunosc pe Estelle. Lumea era destul de confuza cu prezenta ei aici. Unii credeau că a venit doar să facă un loc de veci pentru Estelle si Lelouch, alții că ar vrea sa fie ea lidera lor. Dar nu se sta la discuții ca se trimite o mașina după ea ca să o ia de acolo și să o aducă la ei. Tartaglia era in biroul lui cu o harta a sistemul lor solar. Am luat destule diamante după o planetă fără viața ca neptun și am asasinat mai mulți lideri ai unor planete vecine pentru recompense…Suntem la început si ne trebuie resurse dar fără să supărăm vreun zeu important sau ceva. zise șatenul care a citit si el una alta despre zei si univers.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics