Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 9 of 26 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 9 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Jun 17, 2023 10:35 pm

Fata oftează lung când vede ce bibliotecă mare era. Ok.. O facem şi pe asta. Nu era prea pozitivă. Părea mult de muncă dar era şi important, că era pentru a-l ţine sănătos pe zeul care îi poate distruge pe toţi. Aşa că asta e. Dacă reuşim, ne e dator vândut. şi zâmbeşte. Cum Hope e în recuperare, înseamnă că nu mă va mai antrena o perioadă pentru a fi înger complet, aşa că pot ziua să citesc şi seara să fiu cu el. Iar dacă se întâmplă ceva, te chem. Cumva simţea că s-a deschis rapid la Akame, de şi ea e mirată. Dar asta se datora onestităţii ei.

La Penthouse, băieţii erau cu Kaneki şi fetele cu Raven, dar Sara se opreşte când e goală şi se gândeşte mai bine. Dar eu vreau să fac baie cu Lyo. Mereu făceam împreună. şi se uită milogeşte la mama ei. Ăh, nu. Aţi crescut şi de acum fetele şi băieţii trebuie să folosească băi separate. Nu degeaba am luat un etaj întreg de bloc şi am făcut 5 băi în casă şi dormitor separat pentru fiecare dintre voi. Tu cu Lyo aveţi 6 ani. Sunteţi deja copii mari. îi explică raţional, doar că Sara face mutre. Prefera cu fratele ei, aşa că se teleportează chiar în faţa căzii băieţilor. La vârsta ei nu ştia de chestii intime şi nici nu avea forme deci nu era chiar un pericol, dar lui Raven tot nu îi convenea, având în vedere câte relaţii încurcate existau în familia asta între rude. Vede răţuşca pe care se certau băieţii şi o ia ea şi începe să fugă prin casă râzând. De acum e a mea! Maze, probabil pentru prima dată, nu făcea mutre. Ea intră în cada plină de apă caldă, spumă şi jucării. Dacă stau cuminte nu o să afle că explozia a fost din vina mea şi scap, hihi. Lasă să-i pedepsească pe ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jun 17, 2023 11:20 pm

Am eu o idee buna de răzbunare. si chicoteste. O ia de fund si sunt nas in nas. Ce zici să îl lasam pe al nostru legat cu cătușele de un fotoliu și să îl obligam sa se uite la noi cum ne facem de cap iar el nu are voie să ne atingă ? si mai ca ii venea sa se sărute iar. Argintia e o bisexuala rea care chiar știe cum să îl oftice groaznic. CE MĂ!?!? Ăstea doua goale in pat iar eu nu am voie sa le ating !?!? Fututi morții si răniții ma-tii Akame cu ideile tale. spuse cu o față mai ceva ca frasu când a auzit cât are de plată. Shiva rade de el groaznic. Vezi să nu îți fure soția. si îl ia la mișto. Nu și tu!!!!

SARA VINO INCOA!!! strigase Lyo care vrea de nebun la sora lui. Jin si Kasen erau după Lyo. DA-MI RATA , ACUM! si celălat OPRIȚI-VA!! dar ii prinde Kaneki pe toți. Ce dracului aveți de faceți așa? Ia ca va separ. la care Lyo o ia pe Sara in brațe No, nu ne separi!

Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jun 17, 2023 11:40 pm

Estelle simte cum roşeşte instant când e luată aşa tare de Akame. O ascultă şi se uită la buzele ei. Mh, sună bine. Se apropie puţin mai mult, apoi ridică privirea la ochii ei. Pune un deget între buzele lor, ca să nu se atingă. Dar îşi simţeau respiraţia una celeilalte. Ce ar fi să te las să fierbi şi tu o perioadă, până mă cucereşti complet? zice şiret. Simte că Damian şi Akame se aseamănă la flirt şi tupeu şi, din fericire, a învăţat de la Damian cum să se comporte în cazurile de genul. Iar ca să fie imaginea completă, aceasta este Estelle actuală, mai matură, după o sarcină şi de asemenea cu aura aceea pură de înger.
Spoiler:

Raven vede că Maze e cuminte aşa că fuge şi ea după copii. ALO, gata altfel vă pedepsesc pe toţi! strigă fix când îi prinde Kaneki. Sara aruncă răţuşca din mâini, aceasta cade pe undeva aproape de baia în care e Maze, şi îl ia pe Lyo în braţe şi îl strânge tare. Vrem să rămânem împreună! Avem drepturi! strigă cu ochii închişi. Movalia de la nervi ajunge să râdă când aude. Se mai calmează şi ea. Hai că sunteţi drăgălaşi. Dar tot faceţi baie separat. Vă spăl repede, vă pun în halate de baie şi vă reuniţi după. E ok?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 18, 2023 1:47 am

Argintia rade , spre deosebire de Damian, la ea e vorba doar de atracție fizica , nu relații sau dragoste. N-am vreo problema. Spor la invatat. chicoteste puțin și o lasă in pace. Se întinde puțin și se uită cât e ceasul. Trebuie să plec curând dar am ceva de rezolvat cu Damian. Pa pa~ si ii face cu mâna și iese din camera lui Estelle. Îl vede pe Damian și ii face semn să se ducă in camera cealată. O lasă pe Lenalee la desene si se duce după ea. Închide usa, se aștepta la chestii mai serioase. Am vreo cinci minute. Așa că o să fiu scurtă și la obiect. și pocnește din degete ca să nu iasă nici un zgomot din camera aia si e închisă bine. Damian ridica o sprânceană. Uhm? Ce e atât de important ? dar Argintia nu zice nimic și ii sfâșie hainele intr-o secundă și sare pe el, îl săruta foarte dominant și cu pofta si începe să îl zgârie pe spate si abdomen. Damian voia să o domine el, dar Akame îl împinge cu palma la piept să stea jos. Se ridica in fund și își deschide rochia de la spate , fiind doar cu sânii goi si cu chiloți tanga, iar el in boxeri. Era cu un deget la gură și îl privea excitată și perversa, mâna liberă o ia pe a lui si o duce la sân ca să o pipăie Iubire , dă vina pe Estelle. Ea ma refuzat si fierb pe dinăuntru. Așa că mă consum pe tine. chicoteste puțin si iar îl sărută dominant si îl tot zgârie si îl musca ba de buza, ba de gât. Argintiul tot vrea să fie el deasupra , dar Akame nu ii dă voie deloc. Ii pune o zgarda la gât cât timp se sărutau si trage de lesă. Esti tu un curvar nebun care ii trebuie cel puțin două femei ca să se ocupe de el. Dar ești mereu al meu. Eu te-am făcut in smecherul de azi de te vor atâtea. Tot ce știi in materie de flirt si de bătaie e de la mine. Nu uita de asta. si îl pupă pe obraz după. Damian rade puțin de situație. Ăstea cinci minute de dragoste in care ea la dominat de zici că a purtat un război s-au simțit extrem de lungi. Stiu dragă, știu. Nu imi trebuie lesă ca să știu asta. si rade si el. Argintia scoate limba. Destulă dragoste din partea mea. Scoateți nervii pe Estelle dacă vrei. Te las să mă domini altădată. Acuma am vrut eu. Am plecat in Celestia cu treabă de zei. Pa pa~ și pocnește iar din degete. Atât ea cat Damian erau îmbrăcați ca înainte. Argintiul fiind acuma fără răni după ce ia vindecat Akame zgârieturile si mușcăturile făcute de ea. Era extrem de ofticat Efectiv urăsc cum mă ia prin surprindere , mă domină cu forța și când să o domin și eu că-s excitat și in călduri , asta fuge de mine. zise uracios de comportamentul asta al ei, chit că si el cam face similar câteodată cu celelalte.  Damian iese din camera. Lasă o clonă cu Lenalee și merge la Estelle. Văd că ți-a dat temă…. zice curios de câte cărți sunt acolo. O vedea pe verzuie încă roșie si in călduri , cum si el e la fel de altfel.

Akame in schimb era in palatul ei din Celestia. Fiind un creator al universului , are un statut mai special printre zei de acolo. Yahve e șeful suprem al zeilor ce are control total, având toate formele de puteri.  Dar ia dat lui Akame in schimb mai multe atribuții ca să se spele pe cap cu Damian și cu universurile distruse de el. Yahve e încontinuu in concediu de nu îl notifica Vishuu cu ceva ori exista zei problematici sau lucruri cu adevărat importante de e nevoie de el. O pune pe Akame la munca dacă tot vrea să fie cu un zeu al distrugerii foarte râzgâiat si enervant. Fiind roșcată acuma și având o rochie roșie și impunătoare , deschide puternic ușa și face un pas puternic de se aude in toată încăperea din cauza pantofului ei. Toti îngerii la treaba. Am fost puțin in univers că era să îmi moare bărbatul și voi ce faceți? Pierdeți vremea !?? Marș la munca imediat. Vreau să aflu in cinci minute toate problemele din universul ăsta. In special cu vânătorii ăia. Și doi, anuntați-mă dacă vreun zeu important are vreo problema. Pentru Vishuu si Shiva ii voi rezolva cât de curând. De mai sunt alți zei cu o drama ca a lor , să mă notificați. zise autoritar. Îngerii din palatul ei se uita la ea mai ceva ca la o șefă de armată. DA SĂ TRĂIȚI! O să primiți raportul si notificările imediat. și dau toți din cap aprobator și ascultător. Roșcata merge pe tronul ei și se uită din globul ei de cristal. Am eu grija de univers cât si de tine, iubire. Tu fii doar cuminte și fa-ți treaba împreuna cu Estelle. N-am vreo problema cu ea.   si casca lung. Bea din paharul ei de vin si începe să scrie raportul a ce s-a întâmplat. Pune raportul in plic si servitorii trimit plicul către curtea suprema a zeilor, unde Yahve are ultimul cuvânt de e ceva cu adevărat important. Pana ii vin servitorii , din masa tronului iese un copac mic magic într-un ghiveci numit Ygdrasil. Frunzele acestuia sunt multiplele variante ale aceluiași univers care exista simultan , de o frunza cade , înseamnă ca varianta aia de univers nu mai e valabilă ori a fost distrusă. La sol find frunzele moarte de universurile distruse de Damian. S-au adunat chiar multe frunze moarte. Dar plantez si replic multe frunze noi ca copacul vieții să rămână intact. E o sarcina foarte grea dar pe care trebuie sa o fac. De e vreo problema , trebuie să mă duc atât in universul asta cât si in alte variante ale aceștia care încă exista. .

Înapoi in univers, ciutanii încă fac mofturi. Nu! Eu sunt mereu cu Sara! la care Kasen ce ii arunca cu o jucărie in cap. Uite că nu îți dă mama voie. cât si Jin ce tine cu Lyo, ii dă si el cu o jucărie in cap lui Kasen. Kaneki oftează lung. De nu sunteți cuminți va trimit in iad!! si își ia o față de drac urat de lord al iadului iar ciutanii se sperie și țipă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 18, 2023 6:20 am

Cum trecuseră doar 5 minute, Estelle nu citea nimic, ci se uita printre rafturi, sa vadă ce titluri sunt. Ah, nu-i chiar asa rău. Cică din astea o sa înțeleg mai bine cum merge treaba în univers. Ii explica pe scurt, ca să nu dea în vileag planul lui Akame și al ei. Il vrea pe Damian cât mai lipsit de stres. Se intoarce cu privirea la el si il simte că e tensionat. Hm. Akame a zis că are o treabă scurtă cu tine înainte să plece. zice şi îşi pune mâinile în şold. Ai de gând să îmi spui adevărul? Îl ia tare, că situaţia lor e sensibilă.

Movalia deja simte cum începe sa o doară capul. Pe Sara o teleporteaza în cada cu Maze și pe băieți ii pune separat intr-o cada, fiecare cu o clona de-a ei. Abia aștept sa mai crească și sa se cumințeasca. E greu rău cu ei.. Clonele își fac treaba fără sa stea la discuții cu copii, ii curata, ii îngrijesc pe copii și acum fiecare e în haine de casa, liber sa mearga unde vrea. Sara fuge imediat la Lyo și îl ia de manuta. Pentru cata bataie de cap mi-ati dat, va confisc azi telefoanele și tabletele. Uitati-va la desene, colorați, ce vreți voi dar impreuna și fără sa distrugeți ceva. Le spune clar. Clonele ei rămân sa ii supravegheze. Singura care mai are telefonul e Maze. În sinea ei râdea ca i-a funcționat planul și nu e pedepsita, in realitate doar are o fata normala. Sara voia să comenteze, dar se opreşte. Aveam un joc frumos pe telefon.. Off. Bruneţica se pune pe un fotoliu în sufragerie cu o acadea în gură şi se uită pe tabletă la nişte clipuri cu wrestling. Vreau să învăţ şi eu asta. Hmm.. dar pe cine să întreb? şi cum se gândea ea, trimite linkul de la clipul ăla lui Izaya cu întrebarea: Copii de la grădiniţă sunt răi cu mine. Poţi să mă înveţi să le fac aşa? de parcă era totul normal.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 18, 2023 8:36 pm

Damian nu ii ascunde nimic. A făcut cu mine ce a vrut să facă cu tine că mi-a spus. Nu mi-a dat voie deloc să o conduc de mi-a pus zgarda si mi-a crescut tensiunea. Nu o pot controla nici eu. A fugit fix când voiam eu să fac ceva. spune pe scurt si chicoteste dupaia.

Și sincer pe mine nu mă deranjează că se tot dă la tine iar tu simți ceva atracție față de ea. Am eu relația mea cu ea, dar o cam las să își facă de cap. Cât te las si pe tine cu ea dacă vrei. Nu fac pe gelosul cu tine sau cu ea dacă voi două vă placeți și nu aveți chef de mine câteodată. Nu sunt un ipocrit. pentru că da, Akame deși e in relația ei cu Damian, e interesata si de Estelle, nu doar de el. Cât si Estelle deși e cu Damian, simte ceva la avansurile ei. Iar pe Damian nu prea îl deranjează treaba asta. Considera mai degraba un atu in care atât Damian cât si Estelle au încă un partener comun cu care să se distreze câteodată. Fie Estelle își face de cap cu ea, fie Damian , după cum este situația.

Lyo era cu Sara si se juca cu ea. Jin stătea pe lângă ei din cauza lui Lyo. Kasen in schimb se punea pe lângă Maze ca nu avea cu cine. Izaya era afectat de Akame, dar ascunde asta. O ia pe Maze in brațe. Ești micuța. Pe cine vrei tu sa bati de vrei așa ceva? si se uita si el pe telefon.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 18, 2023 9:27 pm

Fata inspiră adânc. Nu putea să se supere pe el că a fost cu Akame aşa cum se supăra pe el când era cu Raven. Dar tot o deranja. O să îmi ia ceva să mă obişnuiesc cu împărţitul ăsta.. şi îşi pune mâinile în sân. Şi legat de ea.. Am mai fost şi eu cu fete când eram adolescentă. Nu m-am abţinut acum pentru că mă gândeam la tine, ci pentru că ea se grăbeşte. Pare ca o încercare de a mă face să o plac cât mai repede ca să o accept în viaţa noastră. şi ridică din umeri. Îmi pare rău dacă aveai fantezii cu mine şi ea, dar nu o să se întâmple deocamdată. Estelle ştie că nu îi poate ţine pe Damian şi Akame despărţiţi, având în vedere povestea, dar totuşi îi sună ciudat ce se întâmplă acum între ei.

Dacă copii stau cuminţi, Raven şi Kaneki au acum un moment de relaxare. Hai să facem şi noi o baie. N-am apucat de când ne-am întors. şi îl ia de mână. Maze îi vede cu coada ochiului şi îi aude. Bine că nu au auzit gemenii, că iar le veneau idei. Cu Kasen nu are nimic, îl lasă să stea cu ea şi să se uite împreună pe tabletă la alte clipuri cu wrestling. Pe oricine mă supără. Unii zic că arăt înfricoşător şi fac glume. îi explică lui Izaya. Era abia primul ei an la grădiniţă dar deja nu îi plăcea. La 3 anişori, Maze avea un păr negru lung până la genunchi şi ochii roşi, dar cum era la grădiniţă pentru copii cu super-puteri, nu se speria nimeni de culoarea ochilor, ci mai mult de aura ei neagră.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 18, 2023 11:23 pm

Damian casca lung ca era obosit după toată ziua asta lunga si obositoare. Dar ii da dreptate lui Estelle cu părerile ei. Să te forțeze sa o placi , nu. Nu e genul. Doar ca e genul care ii place sa se distreze si flirteze de dragul flirtului. De ii zici nu, nu e insistenta si pleacă imediat. Cum a făcut cu tine de altfel. Eu nu sunt asa. Nu imi arde de flirt doar ca exista o atracție fizica. Cât si cam forțez mâna de multe ori… si face o pauza Cu mine in schimb ea e după cheful ei. De o deranjez când e la lucru , mă omoară cu bătaia. De îmi neglijez treburile de zeu si nu ma antrenez cum trebuie , iar mă bate și mă trage de urechi. Pentru binele meu, o las in pace. Ma învățat să o aștept. Nu vreau să o enervez. Ai văzut si tu cum face. iar Shiva rade. Te cam tine sub papuc , băiețaș. Nu te lasă să faci ce vrei tu. la care el Tu de ce crezi că am evitat să o trezesc ? Înainte îmi era greu să plec de lângă Estelle. Dar am recunoscut că am greșit si m-am cam schimbat. De fug la Akame după cât a insistat cu Estelle, mă omoară cu bătaia. Ia ajuns si ei împărțitul asta de i-am făcut promisiunea aia. Vrea să ne iubim , dar la minimum posibil ca să nu fie deranjata prea mult Estelle. Ma cam oftica ce e drept dar le dau dreptate amândurora. N-am ce să fac. Doar să îmi respect promisiunea față de Estelle că nu se va schimba nimic cât si de Akame să vin la ea de are timp pentru mine.

Între timp când Damian era in pat le scrie ciutanilor la telefon. Hei copiii, ce faceți ?Am văzut că ați primit telefoane. Care are chef de vorba?

Izaya in schimb ia venit o idee. Vezi Ursulețul ăla mare de plus ? Fa scheme de wrestling pe el. Sari de pe masa dacă vrei. zise Izaya mai bine dispus cu ideile lui trăznite.

Kaneki după toată ziua asta voia sa se relaxeze cu Raven. Tot ce vreau e o baie cu spună și să nu mă mai supere nimic o perioada. si erau amândoi in baie , Kaneki da drumul la apă si pune pastila cu spuma.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 18, 2023 11:44 pm

Estelle îl ascultă şi înţelege, ba chiar râde când îi povesteşte. Deci te bate din orice. Trebuie să-i faci mereu pe plac. Îmi place, ar trebui să devin şi eu aşa cu tine. Dar ok, o să încerc să mă obişnuiesc repede cu ea. După ce termină conversaţia, Damian pleacă în pat şi Estelle pleacă la Lenalee să o pună la somn. Mami, o să mă mai văd cu copii aceia? Mi-am făcut prieteni. o întreabă în timp ce se schimba în pijamale. Estelle o ajuta şi, ca să nu-şi mintă fetiţa răspunde: Păi acum ne aflăm pe planete diferite şi nu prea ne putem vizita.. Dar puteţi vorbi la telefon. Nu vă interzice nimeni. apoi o mângâie pe cap şi o pune în pătuţ. Dar asta de mâine încolo. Acum trebuie să ne odihnim cu toţii. Lenalee dă din cap aprobator. Bine mami, noapte bună.

Pe Pământ, Raven se dezbracă şi intră în cadă cu Kaneki. Dă drumul şi la jeturile de masaj ca să-i ajute. Ce bine e acasă, după o misiune în care nu am avut deloc condiţii bune. spune relaxată. Lasă capul pe spate şi închide ochii. Cum toţi copii erau pedepsiţi, aveau voie doar la televizor la desene. Telefoanele lor erau într-un sertar din dormitorul părinţilor, închis cu o vrajă, deci nu ştiau că-i caută tatăl lor. Maze se uită la urs, dar apoi se uită şi la Kasen. Ursul ăla nu poate opune rezistenţă. E o nimica toată. Mai bine mă bat cu fiul de zeu. şi are un zâmbet malefic. Lasă tableta pe masă, îl prinde pe băiat de umeri şi îl ridică cu telechinezia, apoi îl aruncă printre perne. Nu era chiar wrestling, dar na.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jun 19, 2023 11:52 am

Hai mă frate încă una care mă bate. dar cum Akame e un zeu care ii cam urmărește pe amândoi , teleporteaza o mănușa de box care plătește in aer si ii da un pumn in cap lui Damian pentru că e nesimțit. Cât e de acord cu Estelle să fie si ea așa cu el. Nici măcar nu am voie să zic in gand ceva nașpa că îmi fute asta una. Fie. De vrea Estelle să mă bată dacă nu facem ca ea, n-am ce ii face. si se întinde in pat. Pune mănușa de box undeva si bea un ceai. Jimin rade de frasu. Akame e mai rea ca o nevastă. Nu trebuie sa fie fizic lângă el ca tot ii fute una de e un nesimțit , inclusiv in gand. Hai ca ma ajuta cu reeducarea lui.

Vrei să ne batem? iar Kasen fiind încă un copil zeu face o mișcare de wrestling. Isi pune capul între picioarele ei si o ridica ca sa o arunce pe canapea după-aia.

Kaneki in schimb era liniștit. Nu era enervant ori sâcâitor ca Damian ca să ii fută si Raven una. Se dezbracă si se pune in cada si el. Cum nu mai era Damian in preajma, uita de ura lui că e cu Raven cât si e cu ciutanii. Se gândise puțin la treaba cu Akame. Mă rog. Se pare că i-am spus fix ăleia cu care e mereu si face universurile de ce vreau sa ii fac lui. Dar pare că Damian încă nu știe de nu a menționat ceva. Probabil ascunde chestia asta de el ca să nu îl enerveze. De are puterea de a face universurile si a scapa zeii de gazdele lor, probabil asta o să imi facă de ii fac ceva ăluia de resetează universul. Pot să o inteleg. Să trăiești veșnic cu Damian cred că e un chin. N-are chef de încă cineva care ar strica lucrurile. si oftează lung. Pe de o parte e suparat , pe de o parte nu ii mai pasă. E focusat acuma mai mult pe viața lui. Și te gândești că toată tevatura asta a fost scamatoria lui Jimin pentru trei zei…..Se vede că e rudă cu Damian. si începe bârfa.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 26 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics