Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 6 of 26 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 6 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Jun 12, 2023 2:54 pm

Sara fuge şi ea rapid după Kasen. Îl prinde de tricou din spate, îl trage şi acum e ea prima. Începe să chicotească şi amândoi trec pe lângă Maze, moment în care bruneta îşi intersectează privirea cu argintia. Sara zâmbeşte superior, iar Maze se încruntă la ea, apoi se uită la Kasen neutru şi îşi întoarce privirea la TV. Ce îi place lui Sara să fie mereu în centrul atenţiei şi plăcută de toţi.. şi oftează. Când vede ce păţesc părinţii ei, se opreşte din mâncat popcorn. Oare dacă mor, îi reînvie zeii? întreabă curios. Ce? zice Cecilia care deschide ochii şi se uită şi ea. SHIT! Nu! Dacă mor, mor. De ce crezi că a resetat Damian universul de atâtea ori? Că nu îi putea ţine pe toţi în viaţă. şi se uită cu emoţii. Pff.. Şi nu îi poate ajuta nimeni. zice neutru.

Pe planeta aceea, Raven, văzând tot ce se întâmplă, se panichează. Fix pe mine m-aţi ratat? Ce păcat. zice ca să-i intimideze. Face o rafală de vânt care îi aruncă pe Damian şi Kaneki în părţi diferite, astfel că acum erau pe jos în siguranţă. Se teleportează deasupra hoardei de vârcolaci şi, cu două mâini gigantice de umbre îi împinge în trapa cu ţepi şi şerpi. Muriţi! strigă făcându-i-se ochii mov. Îi apasă acolo până când se aud numai ţipete şi ţâşneşte sânge. Toţi muriseră de la faptul că au fost presaţi în ţepi. Maze cască ochii şi e total fascinată de moment, doar că asta a obosit-o pe Raven. Se uită la băieţi şi vrea să scoată repede sticluţa de la Akame pentru stamină, însă cum îi tremurau mâinile, îi cade pe jos şi se sparge. Fuck. Cum scap cu ei doi de aici acum?! Şi nici nu apucă să termine întrebarea, că din ceruri se vede un meteorit gigantic cum urma să vină să lovească zona. În stânga ei era Kaneki, în dreapta era Damian. Ce fac? Nu am timp să-i salvez pe amândoi. Atunci vine Vishnu din interiorul fetei şi încetineşte timpul. Totul se mişca de 5 ori mai greu. La cine te duci, Raven? La prima ta iubire sau la bărbatul pe care îl iubeşti mai cu patos? o întreabă şmechereşte, dar întrebarea asta o supără pe Raven. Nu le zice aşa! De când exist tot ce am făcut a fost să fac compromisuri pentru voi! Am ales să te accept pe tine de dragul lui Damian care o voia pe Cecilia înapoi. Mie îmi convenea viaţa aia. Apoi ce a făcut el? A mai făcut nu ştiu câte vieţi cu mine şi el în care ne-am îndrăgostit şi uite unde am ajuns. Am dus o sarcină singură, aveam gânduri suicidale. În fiecare viaţă am sarcina în pericol din cauza infertilităţii tale care se contrazice cu fertilitatea mea. Pe lângă asta, Kaneki mai are o iubire, Estelle, şi Damian a ajuns să aibă nu ştiu câte fete.. Şi eu am făcut compromisurile astea pentru cine? Numai pentru voi. Eu nu am câştigat nimic. Aşa că nu îmi vorbi de parcă viaţa ta nu e datorită mie. O să mă respecţi! se ceartă cu Vishnu în gând şi, cu ocazia asta îi spune şi tot ce o doare pe suflet. În timpul acela, se întoarce către Kaneki. Voia să meargă la el. Aş vrea să fiu egoistă şi să-l salvez doar pe soţul meu. dar întoarce privirea şi la Damian. Însă Damian a sacrificat atâtea pentru noi toţi... Şi nu vreau să moară în viaţa asta. E chiar o viaţă ok, faţă de ce a fost în trecut. Mai ales, nu vreau să moară din cauza mea. Vishnu tace câteva momente. Am nevoie de tine, Vishnu. Tu îi poţi salva pe amândoi. Te rog! şi simte cum îi dau lacrimile. Meteoritul era din ce în ce mai aproape. Când o să fac asta, Raven, o să ne unim minţile, cunoştinţele, amintirile, tot. Nu o să fim una şi aceeaşi pentru că nu asta suntem noi, dar eu o să am forma mea completă, cu toate puterile, şi tu o să ai cunoştinţele mele din toate universurile eşuate. O să doară corpul de la puterile mele care se eliberează şi sigur nu o să îţi placă amintirile cu universurile, dar răsplata e mult mai mare. spune pe un ton serios la început, şi calm la final. Fă-o, Vishnu. Fă-o repede. Fă ce vrei cu mine, doar salvează-i!
Vishnu zâmbeşte. În capul lui Raven erau amândouă una în faţa celeilalte. Vishnu o mângâie pe cap pe Raven şi o îmbrăţişează. Să ştii că tocmai pentru că nu ai putut alege între ei doi, ai salvat universul ăsta de la resetare.
Iar în realitate, din Raven apare o lumină galbenă puternică şi din fum apare... nu ea, nu Vishnu brunetă, ci Vishnu verde, forma ei din prima viaţă.
Spoiler:

Nici nu clipeşte că cei doi băieţi sunt teleportaţi în spatele ei. Ea întinde doar o mână în faţă şi meteoritul acela gigantic se face ca o mingie desumflată când o atinge.
Spoiler:

După ce e distrus, se întoarce la băieţi. Pune câte o mână pe frunţile lor şi le elimină efectul tranchilizantului. Acum vă puteţi mişca. Dar pentru lupta asta o să pierdeţi în forma asta. Îl vreau pe Shiva Original. zice serios în timp ce îl priveşte pe Damian în ochii. Nu ai nici o şansă la nivelul ăsta să-l baţi pe zeul vârcolacilor. Trebuie să accepţi toată puterea lui Shiva, fără să-ţi fie frică că îţi pierzi controlul sau te autodistrugi. Sunt eu aici pentru asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jun 12, 2023 7:14 pm

Damian se uita la Raven cât si la Vishuu. Se simțea recunoscător. Ti-am greșit mult dar tot ai putut sa treci peste ce am făcut rău , să știi ca nu am de gand sa uit asta. ii spune lui Raven, după lui Vishuu. Trebuie sa simt asta, Vishuu. De se întâmpla ceva, fac ca tine. ii zice si ei. Kaneki era tăcut. Ca ii place sau nu, nu supraviețuia de nu avea sentimentele ei pentru Damian. Tsk. A avut dreptate aia că Vishuu completa ii trebuia un sentiment pozitiv. Cum Vishuu e doar a lui Shiva , nu am ce face oricum. spuse uracios. Astfel cei trei intra in arena, zeul varcolac îl aștepta. Se uita la Vishuu. De cealaltă am scăpat , dar am eșuat cu Vishuu. Trebuie sa îl elimin repede. la care in realitate Te-am așteptat destul. Ma mir ca ai supraviețuit. Dar in forma ta de acum, nu ai cum sa ma învingi. iar Damian nu spune nimic ci sare in lupta. Încearcă sa se enerveze de îl simte si Shiva, dar nu ii reușea. Zeul ofteaza lung. Damian e prins de brat si e aruncat in perete de ii se rup mai multe oase si scuipa sânge.
Între timp Akame se trezește extrem de obosita. Vede cadavrele de pe jos si nu zice nimic. Doar își ia cu mâna liberă un cuțit cu care taie lanțurile. Trebuie sa o iau pe Estelle de aici si sa plecam. spuse trista pentru ea. Astfel face pași lenți si iese afara. Balconul de pe hol era vizibil din arena iar Akame îl vede pe Damian cum sufera. Se simțea inutila. Trage aer in piept si când să dea spre camera lui Estelle, aceasta e prinsă de alți paznici si e călcată in picioare si lovită cu bâtele. Acesta striga plângând cu ultimele puteri: DAMIAN, AJUTOR!!! iar argintiul o aude. Se uita fix la ea cât de rău era torturata si bătută de gardienii in fata lui, precum Shiva in trecut când Vishuu era in pericol. Shiva simțise un deja vu, observa cum lanțurile lui se sfărâmă si revine la origini prin starea mentală a lui Damian, argintiul striga  VĂ MĂNÂNC!!!!! NU VĂ MAI ATINGEȚI DE AKAME!!!!!!’  precum zeul lui si sare pe gardienii aia pe care le dă numai pumni in față plin de nervi de ajunge să le spargă craniul si sa fie plin de sânge. Era ghidat numai de manie pentru a își proteja femeia cu care e mereu. Parul se face încet dar sigur in albastru, din trupul lui iese o ceata. Akame se uita la el cât de furios era pentru ea, ii dădea o stare de siguranța. Zeul Varcolac sare spre ei dar gheara lui era prinsă de însuși Shiva. Bună cuțu. Ai făcut același cacat ca unii idioți cu Vishuu a mea. Știi ce oferta e azi , nu? dar nici nu apuca sa primească un răspuns ca Shiva ii zice AZI E OFERTA DE PUMNI, PENTRU FIECARE PUMN MAI PRIMEȘTI UNUL GRATIS, ULTIMA OFERTA! rade malefic si ii da pumnii repede de face podeaua șvaițer.
Spoiler:
Spoiler:
Shiva se uitase la argintie. Cât timp e ăsta jos, ia-o pe Estelle si mergeți la Vishuu si Kaneki. si face o sfera cu energia lui de zeu care ii vindeca rănile si are destula energie cât să fie stabilă. Nu știi cât de mult înseamnă pentru mine. Te rog ai grija de Damian sa nu pățească ceva. la care Shiva No problema seniorita. Nu sunt sinucigaș ca ăsta. Îmi pare rău pentru ce ai pățit. iar Akame oftează lung. Nu zice nimic si pleacă in camera lui Estelle. Deși procesa tot momentul , îl asculta pe zeul lui Damian sa nu lase pe nimeni in urma.  Cum Shiva a făcut-o bine, voia să se bată. Gardienii se duc spre Akame. Aceasta era răzbunătoare Vedeti băieței că ne-ați torturat degeaba. Shiva e liber si se joaca cu zeul vostru ca pe o jucărie. Ba chiar a venit cu vesti noi. dar gardienii sar pe ea si Argintia se strecoară printre picioarele lor. E oferta de bătaie azi. Bucurați-vă din plin. face si ea pe malefica si ii prinde de par si ca sadica ii tot lovește de un dulap cu cioburi. Te rugam ai mila!!!! dar cum Akame a fost extrem de torturata si bătută , acesta rade când ii aude plângând. Hai , hai, nu vreți sa mai ma torturați ?! Zbieraturile voastre sunt muzica pentru mine. zise sadica din ea care tot rade când aceștia plângeau, se uita la chipurile lor când nu mai auzea nimic , erau doar fete tăiate pana la craniul. Plictisitorilor. si le da drumul. Se uita la verzuie. Își scoate potiunea si ii o toarnă pe gât ca să își mai revină. Shiva a tras cu urechea. Hehehehe mersi fata pentru idee. la care zeul varcolac se ridica in picioare. Shiva se teleporteaza in fata lui Acum hai sa jucam fotbal!!! si ii da un picior in fata. Blesteme femeii aleia care la făcut sa îl aducă pe Shiva. Trebuie sa ma gândesc la ceva ca ma omoară animalul asta.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jun 12, 2023 7:48 pm

Vishnu se uită cu drag la Shiva şi e plină de bucurie. Asta da bătaie între zei! Hihi. Cum ea era zeul echilibrului, s-a obişnuit să nu se bage peste adevăraţii luptători, doar în situaţii de criză cum a fost înainte. Acum era lângă Kaneki şi făcea inventarul: Serena e acasă, tu eşti viu, Shiva a revenit, Akame şi Estelle au iar puterile. Toată lumea e cum trebuie. Dar mai rămân aici, pentru orice eventualitate. zice pozitiv. Mă întreb cum s-o fac şi pe Akame cerească să revină. Ar fi bine să se unească cu Akame şi să se clarifice tot între ei.se pune brusc pe gânduri. Deocamdată nu-i venea nici o idee. Trebuie să fie Damian în pericol, dar acum că e Shiva, îl protejează el. Poate dacă se luptă împreună. Hmm. Ce spui Jimin? îi cere şi lui părerea, că ştie sigur că şi el se uită. În realitate, lângă Kaneki, zice neutru: Când eu şi Shiva îi vom lăsa iar pe Damian şi Raven în controlul corpului, vor simţi o durere constantă de la valul de puteri care curge prin ei, până se obişnuiesc. N-am cum să evit asta. Mă bazez pe tine să o ajuţi.

Estelle bea licoarea şi simte cum are iar vlagă. Se dezleagă de una singură şi se scutură puţin. Mi-au injectat serul antiputeri, Akame. Simt că am iar energie, dar ăsta nu e leac pentru a-mi reveni puterile. îi spune privind-o în ochii.

Văzând asta la TV, lui Cecilia i se pune un nod în gât şi oftează lung. E bine că a supravieţuit.. Maze acum devine fascinată de Vishnu şi Shiva. Îi sclipeau ochiiî în timp ce stătea pe norişorul ei. Deci aşa sunt adevăraţii zei. Aşa v-a fi şi Kasen şi aşa pot ajunge şi eu?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jun 12, 2023 8:23 pm

Argintia se uita la Estelle. Uhm…Am făcut asta cu Damian acum câteva zile ca să fie in putere….Nu știu cum mă va judeca Estelle după-aia, dar asta e singura varianta pe care o am. Nu as vrea sa ii moara soția chiar dacă are sentimentele mele pentru el. M-am apropriat de ea totuși…. si cum o privește in ochi si ea, o apucă de chip si o săruta apăsat pe buze cât si sânii fetelor se apăsau reciproc. Din energia primită de la Shiva, ii o transfera ei ca să isi recapete o parte din puterile ei. In timpul Sărutului trupul ii strălucea cu energia ei albă ce se asimila cu Estelle. Rupe sărutul și au pe buze o mică urma de salivă ce le lega. Ti-am dat o parte din puterea mea ca să poți fugii împreuna cu mine. zise direct ca sa evite vreo confuzie sentimentala, chit ca sarutul a fost unul dulce, ca între doua îngerașe rele. O strânge de mâna si pleacă cu ea.

Kaneki era atent la Conversația lui si la bătălie. O să mă ocup de ea. Mersi, apropo. ii raspunde lui Vishuu. Am rămas iar in urma. Shiva e într-adevăr un zeu foarte puternic. Trebuie sa găsesc si eu o noua forma pentru Lucifer. Dar e ocupat in iad acum… zise pentru el lovit puțin la orgoliu.

Jimin s-a uitat la fete. Normaaal ca îl lasă cu atâtea fete că si ea le vrea. zise dând ochii peste cap, nu era normal. Să vedem cum decurge acțiunea. E Shiva mai puternic ca el, dar asta e un zeu cu multe trucuri murdare. Să ajungă Akame la voi că va sării imediat la Damian de e in pericol. ii raspunde si lui Vishuu.

Shiva își dădea parte in parte cu zeul varcolac. Inamicul se gândise la un plan cum preconiza Jimin. Albastrelul rade si când sa ii mai dea un pumn, e lovit in plin si el cu gheara. Hmmm. Suspect. Anyway i dont give a fuck.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jun 12, 2023 8:44 pm

Aşa a sărutat-o şi pe Raven înainte de misiune. Bine, acum se pare că se urăsc, dar Akame chiar nu se poate abţine când vede fete frumoase, se pare. şi chicoteşte. Hmm.. Atunci o să-l las. Va lua puţină bătaie, dar îmi convine să-l vindec pe Shiva după rănile războiului. spune către Jimin, apoi se uită după fete. Estelle nu a uitat că o bănuia pe Akame că stă prea aproape de Damian, dar totuşi sărutul acela între doi îngeri a făcut-o să se simtă emoţionată. Şi acum inspiră adânc, se uită la Akame şi merge după ea. Mda.. Scopul scuză mijloacele. spune chicotind. Se concentrează şi reuşeşte să-şi deschidă aripile de înger. Zburăm până la Vishnu şi Kaneki? o întreabă repede pe blondă, că o lasă pe ea să decidă că are mai multă putere. Vishnu le vede de departe şi le face cu mâna. Heeeeei, am eu grijă de Estelle dacă o aduci! strigă către fete. Scopul e să fie Akame liberă pentru a se trezi şi Estelle în siguranţă că n-a greşit cu nimic. zice pentru ea. Tot timpul acesta, în mintea corpului, Raven vedea şi acţiunea live şi toate universurile eşuate, motivul pentru au eşuat şi ce iubire a fost între oamenii de acolo. Simţea că o doare sufletul de la câte nasoale au trăit.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jun 12, 2023 10:06 pm

Astfel fetele ajung. Akame o lasă in pace pe Estelle si se uita la bătălie. Kaneki tăcut si el. Zeul varcolacilor la tot ademenit pe tigrul de Shiva pana când din podea iese gaz anti puteri. La luat prin surprindere pe Shiva. Ești pe teritoriul meu! Credeai că nu am pregătit ceva special pentru tine? si rade având masca de gaze. Shiva încearcă sa fuga, dar se simțea mai slăbit pana revine ca Damian. Argintiul respira greu. Ce e cu gazul asta? zise amețit atât de la gaz cât si de la ce a spus Vishuu cu efectele secundare. Oh? E asul meu din mâneca prietene. Gaz anti zei, drog cumpătat de la vânătorii de zei. Îți place cum miroase? râdea malefic. Damian voia sa îl lovească , dar e pătruns de gheara varcolacului in plămân. Kaneki când vede asta e panicat pentru viața lui si deschide un portal ca sa plece repede. Akame își pune o masca pe fata si sare de pe balcon de nebuna așa cum a zis Jimin si fuge la Damian.
Argintia ajunsese si îl ia in brațe. Zeul Varcolac ii lasă un scurt moment. Hei, hei, trezește-te , te rog!!! Nu murii! Nu vreau sa te pierd iar!!! Damian tușește sânge: Akame, cred că mi-am găsit sfârșitul. Să știi că te iubesc, suntem împreuna mereu orice ar fii….. zise puțin si Închide ochii. Si eu te iubesc mereu ! Doar te rog trezește-te!!! Si ii misca capul cu palmele pe obraji dar degeaba. O sa te duc lângă el cât ai clipii păpușă. Ăsta e mort si prietenii tai dau bir cu fugiții.

Doar ca Akame nu îl asculta , ci plange. Refuz să te pierd! Decât un univers fără tine, mai bine fac unul nou in care să te am lângă mine!! Atât de mult te iubesc , idiotule!!!!
Iar trupul ei strălucea din ce in ce mai alb iar stelele de pe cer vin in trupul ei formând o ploaie de stele in toată planeta cu ea in centru, energia ii creste simțitor si iar culoarea albă a ei devine încet dar sigur roșu, amintirile ei si puterile ei de zeu ii acaparează trupul.
Spoiler:
Face cunoștința cu zeul ei. Deci ne întâlnim in sfârșit in viața asta. spuse zeul pe un ton cald. Akame era surprinsă sa o vadă, ea fiind albă iar zeita roșcata. Cine ești? Cumva am murit si ești îngerul meu păzitor? Vezi că ar trebuii sa îți dai demisia pentru ce am trăit pana acum. zise uracios. Zeul rade Oh. Nu ma recunoști așa? si redevine albă, dar cu ochii galbeni. Sunt tu. Am același nume ca al tău, doar că pentru cine nu îmi e apropriat , sunt chemată sub numele de Kali. Sunt zeul haosului si sunt conștiința si rațiunea ta cereasca. Tu ești partea mea umană si emoțională. Tu mereu îl iubești si ești împreuna cu Damian, barbatul pe care îl iubesc atât eu cât si tu. Nici moartea ori nenasterea nu ne poate despartii. Am venit la tine ca sa îți aduc aminte cine ești si sa îl salvam pe el. M-am separat in doua pentru ca nu am încredere totala in nimeni inafara de Damian. Îmi pare rău că ai suferit, dar a trebuit să fie așa pentru bunul mers al universului. Mereu ți-ai dorit o viața simpla cu un soț lângă tine, dar in subconștient ai știut ca stilul ăla de viața nu ții se potrivește. la cate cealaltă se simțea in al nouălea cer când a auzit veștile. Veșnic împreuna cu singurul bărbat pe care îl iubesc…. dar revine la realitate Dar ce se întâmpla cu mine? O sa fii doar tu de acum incolo? Am știut ca viața mea este falsa, dar nu vreau sa dispar…… iar zeul se aproprie de ea. Viata ta a fost controlată , nu falsa. Amintirile , memoriile, puterile , emoțiile , rațiunea si tot ce ne separa pe noi doua o să se unească intr-o singura entitate. O să fii ceva mai calma din cauza mea, cât si eu voi avea momente vulcanice din cauza ta. Suntem doua jumătăți ale aceleași monede. Ce zici , devenim una ca sa îl protejam pe al nostru? cealată acceptase că nu o să mai fie la fel de acum incolo. Doar ca nu este ștearsa, ci se transforma. Se iau de mâna. Acceptam si sa mor ca sa îl salvez. Abia aștept sa aflu ce e între mine si el. Mi-a părut bine să te cunosc. si strălucea in interior De asemenea. iar cele doua fete se unesc într-un suflet complet , ca zeu al haosului.  Zeul vârcolac încerca sa o oprească si fuge spre ea.  NU ÎȚI DAU EU VOIE SA NE OMORI PE TOȚI!! strigase la fata ce îl strângea in brațe pe Damian si era ca o bomba gata de detonare. Kaneki simte ca e un zeu
Ce dracu? Si ea e un zeu !?!? La câta putere are in ea poate sa distru….
Dar nu apuca sa zică nimic ca din Akame iese o explozie de lumina care ii prinde pe toți ce se resimte in tot universul de puterea unui big Bang.
Spoiler:
Izaya simte unda de șoc care a ajuns pe pământ si ia orbit pe toți preț de o secunda. Ce dracu!?!? Unde e Akame? Unde e Raven si toată lumea?!?! Nu îmi spune că puterile ei au scăpat de sub control…. si era îngrijorat pe bune. La televizor nu mai era nimeni după explozia de lumina. Doar ruinele si nici nu simte sufletul lor in univers.

In partea cealată lumina din explozie se risipește , era doar întuneric fără nici o forma de viața . Kaneki era panicat. Simte ca Estelle si Raven sunt încă cu el. Doar ca mai erau doua persoane lângă ei, Lucifer si Vishuu.  Unde suntem , Lucifer!?! Nu văd pe nimeni dar va simt prezenta. Suntem cumva in purgatoriu!?? Ce a fost cu explozia aia!?? Suntem morți?!?!? Nu am vrut sa mor!!!! Unde îmi sunt copiii!?!

Lordul iadului încearcă sa vadă unde ii e iadul, dar in locul asta nu era absolut nimic. Doar un întuneric nesfârșit. Nu am nici o idee, deocamdată. Sa o întrebam pe Vishuu. De eram morți , trebuia să fiu in altcineva, nu aici.

Shiva se trezise si el lângă Akame si Damian. Rănile argintiului se anulau in locul asta dar încă era inconștient. Akame era roșcata.
Spoiler:
M-am întors dragul meu. Am apărut in ultima secunda ca sa opresc ca sufletul tău sa îți părăsească trupul. Distrug totul in cale de ești in pericol de creez un nou univers ca sa te văd fericit. Te iubesc. Odihnește-te acum.
Si îl săruta pe buze. După face un cristal cu care formeaza o lumina.

Du-l te rog lângă restul. O sa îl fac sa mi-o plătească. Zi lui Lucifer ca pentru prieteni sunt Akame in caz de zice ca ma cheamă Kali. E numele meu de zeu pe care îl folosesc la lucru ca să nu mă caute careva când am timpul meu liber.

Shiva oftează lung si îl ia in brațe pe Damian. Se gândise la treaba făcută de Akame.
Shiva: E puternica ca mine. Dar explozia ei crează un univers, nu îl distruge. Unde ei albă s-a întins pe tot universul ca semn al nașterii celui nou. Complet diferit de explozia făcută de mine si Damian cu unda neagră ce șterge totul in cale. Aștept sa ne dea explicații mai târziu. Acuma inteleg expresia lui ca el iubește ca ea, ca ea ia fost prima iubita de a luat multe lucruri……Doi dilimani din dragoste care bubuie universul , unul ca sa radă tot in numele dragostei, alta care ii face un univers in numele dragostei…..
Astfel Shiva ajunge la grupul ce era încă confuz de locul unde era.  

Shiva: Akame a crezut că a murit si a creat un nou univers. E încă in viața. Să vedem care e treaba cu ea si sa vedem cum ne întoarcem acasă. Se pare că in universul ei , noi si gazdele noastre suntem separați. lui ii convenea de asta ca poate sta cu Vishuu.

Kaneki face ochii mari, pe de o parte e fericit din cauza ca nu a murit, pe de o parte ca Akame e un zeu care crează universuri in numele dragostei.AKAME II FACE UNIVERSURI CU EXPLOZIA AIA PENTRU CA ÎL IUBEȘTE!?!? Doamne iartă-ma da-ți-mi o pauza. Un nebun era de ajuns, acum si asta!?!?

Zeul varcolacilor își recapătă conștiința si el. Ce dracu….Nu îmi spune că…… iar deasupra era Akame. Ai făcut extrem de multe încălcări ale zeilor, dar mai ales ai îndrăznit să te aliezi cu vânătorii de zei pentru a îl putea anula pe Shiva si să ii risti viața iubitului meu ceresc, Damian. Am petrecut o eternitate împreuna ca să creăm un univers al compromisurilor , nu îți permit să mai intervii. Te-ai considerat tu superior pe planeta ta, dar pentru mine ești o simpla insecta. Îți arat ce înseamnă cu adevărat puterea. iar Akame întinde palmele. Era o sfera roșie extrem de încinsă care se tot face mai puternica. Parul ei roșu strălucește de la vârfuri pana se face roșu complet. Când lansează sfera deasupra , din parul ei se împraștie foarte repede noile stele , noii sateliți , nucleul noilor planete, inclusiv pământul iar sfera respectiva se transforma într-un soare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jun 12, 2023 11:40 pm

Vishnu nu îşi făcea nici o grijă. Ba chiar era mulţumită de rezultat. Trebuie să-l pedepsească pe zeul vârcolacilor pentru metodele lui murdare şi se va întoarce să ne ducă acasă. le spune tuturor, apoi fuge şi sare în braţele lui Shiva. Îl sărută cu patos şi nici că-i mai pasă de altceva. Îmi place planeta asta. Aş rămâne aici, cu noi şi propriile noastre corpuri. îi zice încet lui Shiva şi îl mai sărută odată.
Pe Damian îl ia Estelle, îl întinde pe jos şi îl mângâie pe frunte. O să fii bine. îi spune şi oftează. Bineînţeles că toată faza cu Akame a afectat-o grav. Ce talent are Damian.. Când crezi că gata, e doar al tău, face el cumva şi te aruncă pe ultimul loc. Mai întâi a ars-o pe Raven, acum mă arde pe mine.
Raven, fiind acum iar conştientă, dar separată de Vishnu, încă nu simte valul de putere de la ea şi e ok. Doar că are toate amintirile şi toate explicaţiile pentru tot ce s-a întâmplat de fiecare dată. Se uită la Kaneki şi primul gând pe care îl are este: S-au urât atât de tare în ultimele câteva vieţi că au stricat tot. Şi acum ura lui tot în direcţia aia se îndreaptă. Trebuie să am grijă de el să nu o facă iar. După îl îmbrăţişează şi ea pe brunet. Ştii că nu l-am salvat pe Damian decât pentru că asta era singura variantă ca să nu se reseteze universul, nu? îi şopteşte la ureche, în timp ce îl ţinea în braţe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jun 13, 2023 1:36 am

Kaneki se uita la Raven puțin. Știi. Am crezut puțin acolo că pot scapa de tot de el fără sa reseteze universul. Dar n-am ce face… si oftează lung.

Shiva era si el cu aere de vacanța cu Vishuu. Mi-a fost dor de tine, Vishuu. Simt ca sunt ca intr-o vacanța acuma. O întreb mai incolo dacă are cum să facă aceeași chestie si acasă. M-am tot saturat sa îl aștept pe asta. glumeste puțin si o pupa si el pe Vishuu la fel cu patos.

Akame in schimb era cu zeul respectiv. TU NU TREBUIA SA REPREZINȚI SOCIETATEA ZEILOR? De ce ma ataci fix pe mine? Nu ei m-au atacat. Iar roșcata se uita la el neutra, deja își ia jobul in serios. Deci:

1) Ai folosit cunoașterea interzisă pe semenii tai de au fost blestemați.

2) Ai încălcat rolul de gardian de doua ori. Odata cu Zeul Vampirilor ca te-a provocat, dar nu trebuia sa pleci din planeta ta ca sa îl ataci si sa îl capturezi. Trebuia sa îl ignori. Ai stricat ordinea naturală a speciei vampirilor.

3) A doua oară e când ți-a fost atacată planeta. In loc sa îți aperi semenii încă din prima zi, ai stat ascuns. Tu singur ai stricat ordinea naturală a rasei tale.

4) Contractul tău cu vânătorii. Fiind orbit de ura si de putere, era sa elimini un zeu esențial din univers de a trebuit sa revin eu ca să te opresc.

Sentința: Maxima. Pierderea titlului de zeu cât si eliminarea definitiva. Nu o să te mai naști in nici un univers. Zeii din Celestia vor alege o noua gazda. 

ASTA SA O CREZI TU! ȘTII CA SUNT UN ZEU DE MII DE ANI? Am făcut treaba cât se poate de bine. Nu îți permit sa îmi stai in cale.

Roșcata nu zice nimic, ci are doar o privire serioasă.
Spoiler:

Inamicul sare pe ea si roșcata deschide un sigiliu unde erau înscrise toate elementele. Din acestea se crează galaxii specifice fiecărui element.
Spoiler:
Spoiler:
Din întuneric ies tentaculele unui monstru negru plin de mâzga ce îl stragea de picioare. Scapa de întuneric si da de un godzila de ghiață si de pasarea Pheonix ce sufla in el. A încasat atacul. Încerca sa își folosească armele , dar din universul de iarba ies mai multe crengi plin de toxine ce îl amețesc.
Din galaxia apei iese o balena gigantica de mărimea soarelui ce îl lovește cu coada iar din vânt e un vultur care îl taie peste tot cu o rafala de vânt. Ultima lovitura e făcută de un dragon al fulgerului.
Roșcata era pe animalul ei, un dragon alb de lumina ( așa cum Shiva are tigrul iar Jimin leul, Akame are dragonul ) si bea dintr-un cocktail. La văzut obosit. S-a plictisit de el.  Își trimite animăluțele in noile galaxii si se duce la el.

Spune pa pa la puterile de zeu. si face pe drăguța. Ăla era panicat. Ea face un sigiliu in mijlocul pieptului lui si nucleul lui de zeu ieșea afara. Ăla implora milă dar Akame îl ignora. Sigilează nucleul într-un cub si îl trimite in Celestia să se ocupe de o nouă gazda. Era un simplu om acum. Chiar nu mai sunt zeu…. dar Akame nu zice nimic. Pune un blestem pe el iar mai multe roci vin spre el de crează o planeta micuța. Esti puternic dar ești cam idiot. Ca mulți alți zei din prezent. Dar ai gene bune. Sunt bune pentru a crea rasa varcolacilor in universul asta. Ți-am zis ca nu mai pupi alt univers. si trimite noua planeta a varcolacilor intr-o alta galaxie, departe de noul pământ , ca sa nu se anuleze reciproc cele doua rase. Cand vede Kaneki ca Akame te lasă fără zeu si nici nu te mai naști ca te face intr-o planeta , are un nod tare in gât.

Roșcata casca lung.Finally.
Spoiler:

Akame aterizează in locul grupului. Se duce direct la Damian. Se uita la Estelle. Am de dat niște explicații. Atât eu cât si el. Dar trebuie sa il trezesc mai întâi. iar roșcata ii acopera trupul lui cu o energie specială. Trezirea. Suntem într-un nou univers. la care Damian obișnuit sa moara într-una si Akame care vine după el. Lasă-mă să dorm. Ma prins muistul ăla cu capcana lui. Si când începeam să mă atașez de Estelle…..Facem mai incolo universul da-l dracu. la care ea. N-ai murit.Estelle e aici. E îngrijorată. iar Damian deschide ochii. Scuze dacă te-am speriat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jun 14, 2023 7:51 pm

Cât timp ei lămureau unii cu ceilalţi, Vishnu se teleportează cu Shiva mai departe în universul acela gol şi se fac şi invizibili. N-avea fata nici o treabă. Se pune peste el şi începe să se dezbrace. Ne-am făcut treaba pe ziua asta. Îl mai pedepsesc eu pe Jimin pentru dezechilibrul între planete, dar asta mai târziu. În rest, suntem liberi. şi zâmbeşte.

Raven vede că cei doi au dispărut brusc. Merită şi ei nişte timp privat. îşi spune în gând, chicotind, apoi îl ia pe Kaneki de mână şi se uită la scena celorlalţi trei. Estelle îi dă un pumn în umăr lui Damian şi se ruşinează dar se şi supără în acelaşi timp. Idiotule. zice scurt. Bun venit în bucla continuă cu Damian: când crezi că te-a lăsat şi poţi renunţa la el, face sau zice câte ceva şi iar te ademeneşte. comentează pentru ea. Nu era neapărat ceva rău, însă. Dar na, mai bine aşa decât să rămână Estelle singură pe lume. Verzulia se uită la el şi oftează lung. O să vă zic direct şi pe faţă, că vreau să ştiu tot ce e între voi doi şi orice altă fată din viaţa ta, Damian. zice pe un ton mult mai serios. Ah, nu vreţi să lăsăm povestea pentru când ajungem acasă? Ca să n-o ziceţi de mai multe ori. că da, acum având toate amintirile, ştie şi de Akame reală şi se gândeşte şi la Cecilia. Also, Jimin încă nu e salvat. şi răsuflă. Toată agitaţia asta şi tot nu l-au recuperat. Dar asta sigur ar trebui să fie acum partea cea mai uşoară.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jun 14, 2023 11:08 pm

Akame le asculta pe amândouă. Ii da dreptate lui Raven legat ca trebuie sa știe toți, inclusiv Cecilia. Dar ii vine sa rada la partea cu Jimin. Jimin e ultima problema. zise scurt. Damian ridica o sprânceană. Dar nu ii pasa pe moment. De spun, îți spun. Dar de plecat , nu plec de lângă tine. In fond , Akame a insistat să te iau pe tine de soție dintre toate in universul asta. Ce am cu ea, îți dau detalii mai incolo. zise pe scurt fără sa dea detalii, încă. Lui Akame ia venit o idee destul de malefica. Zice cu voce tare cât sa audă si zeiii din colțul lor amoros. Dragule, poți te rog să bubui universul? L-am făcut ca să nu mori, nu mai e nevoie de el. la care Shiva NU BUBUII NIMIC CÂT TIMP SUNTEM AICI, VENIM ACUM!!!!

Kaneki in schimb rade împreuna cu Lucifer. Nu ii pasa deloc de drama ăstuia, dar la făcut curios cu o chestie. Nu mă bag in drama voastră. Dar cum de poți să ne separi? De ce ai făcut-o? la care roșcata se întoarce cu fata la el. E o poveste lunga si partea asta. Dar o zic totul atunci. De ce am făcut-o ? Vreau să vă cunoaste-ți mai bine. Cât si sa ii împac pe Vishuu si Shiva. Dar trebuie sa fiți pe lângă mine , nu pot sa va scot zeii de la distanța ori sa fugiți de nebuni prea departe. Universul asta e unul mic făcut in graba, așa ca nu sunt prea departe aia doi.   si se întinde puțin.

Meanwhile Damian care rade in gand de Shiva zice la fel de tare.
Okey Akame, acum ca a plecat toată lumea e timpul să bubui in 4 secunde. 4, 3, 2,1…….
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 26 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics