Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea îşi pune mâinile pe obrajii lui şi îl sărută cu poftă, de parcă ar vrea să-l mânce şi nu altceva. Orice s-ar întâmpla, nu mă deranjează cât sunt cu tine. îi zice în şoaptă când face pauză de la sărut.
Dede- Admin
De asemenea. îi spune pe un ton suav și o mușcă de buză. După începe să o dezbrace.
Nu prea era un moment potrivit, dar nici ea nu poate să refuze. Te iubesc. şi îi dă repede cămaşa jos, apoi se avântă la pantaloni.
Dede- Admin
De putut poate. Doar că vrea și ea. El o scapă de rochie și urmează sutienul. Și eu te iubesc. îi replică cu drag blondul. După o scapă de sutien și se joacă cu sânii.
Odată cu sutienul scapă şi pantalonii lui după care face o pauză ca să-l strângă în braţe şi să se bucure de el.
Dede- Admin
Aww. Iar Jimim o strânge în brațe și își freacă nasul de al ei. Că da. Chiar dacă sunt personaje negative, tot drăguți sunt.
Isi freaca si ea nasucul de al lui si zambeste fericita. De fapt nu prea erau negative.. Erau ca Izaya care voia doar sa ocupe tronul meritat. Si el era personaj negativ? Nu.
Dede- Admin
Nț nț nț. Se joacă în continuare cu sânii ei. Iar asta îi face penisul tare. O mușcă de buză și trage de ea.
Si ca sa nu largeasca saracii boxeri, ii da jos si incepe sa maseze penisul.
Dede- Admin
Iar Jimin se gândea că dacă data trecută ea la călărit, de ce să nu fie chit acuma. Îi dă o palmă la fund și îi spune pervers: De data asta eu te călăresc.
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100