Kanie Mansion
2 posters
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Ţinem legătura. îi spune calmă şi îl ia şi ea în braţe. Oricum acum am sarcina. Nu mai făceam nimic. îi zice în şoaptă, la ureche, şi chicoteşte.
Dede- Admin
Iar el o mușcă de buză. Mrrr. Bine. Dar după ce vei naște te voi domina bine. Asta ca să nu zici că nu te-am avertizat. și o sărută pe buze .
Rozalia zâmbeşte şi îşi retrage buzele. Asta rămâne de văzut. apoi îl linge pe buza inferioară şi dă să plece înapoi la Aurora. Trebuia şi ea să îşi facă bagajele.
Dede- Admin
După îi urează drum bun și pleacă și el în camera lui. Toți bruneți se băgau deja la somn. Dar nu și Allan, că nu mai are somn. Dar pierdea vremea. Se tot gândea la Aurora.
Aurora terminase bagajele dar era foarte tristă. De ce mă depărtezi de el? Chiar tu m-ai încurajat să mă împrietenesc cu el şi să fim apropiaţi.. Zaphine o ia pe fetiţă în camera ei ca să îşi facă şi ea bagajele şi să o supravegheze. Pentru că aţi întrecut măsura. răspunde sec. Tu o să te căsătoreşti cu un prinţ puternic, mai mare ca tine, care să ştie să conducă un regat, nu care doar să dea din gură şi să urască aproape tot ce e pe pământul ăsta. Rozalia se strâmbă şi nu vrea să o asculte prea mult. Măcar mă laşi să îmi iau la revedere de la el? Iar aici Zaphine începe să râdă şi se opreşte ca să o mângâie pe chip. Tocmai aici e farmecul : să nu mai apuci să îţi iei la revedere. şi zâmbeşte malefic.
Dede- Admin
De ar fi aflat acum Allan de asta, o făcea pe Zaphine una cu pământul. Dar nu e așa. Brunețelul cam adoarme înapoi forțat . Fără să știe de ce se întâmplă.
Aurora e foarte supărată şi nu ştie ce să facă ca să îi spună lui Allan. Dar nu prea are ce. Zaphine o pune la culcare cât ea stă trează să fie sigură că nu pleacă copila. Iar dimineaţa următoare, la prima oră, iau o trăsură şi se duc.
Dede- Admin
Iar cum Allan s-a trezit și el de dimineață, se gândește să dea de Aurora. Intră în cameră direct și vede că lipsește. Apoi întreabă servitorii pe unde e . Au zis că Zaphine cu Aurora au plecat în regatul lor. Că așa știau și ei. Se mușcă de buză de ciudă și fuge repede pe hol. Ia primul cal din grajd și merge cât de repede poate. Iar ca să încerce să îi încetinească, aruncă cu mingi de foc înspre roțile căruței. Dar erau prea departe iar focul se duce în vânt. O strigă pe Aurora repede. Dar din nou, sunt prea departe. Căruța rozaliei trece de un pod și imediat cum trec de el, pune podul jos( gen se face în două jumătăți și se lasă fiecare în jos) . Iar când ajunge Allan acolo, ele deja nu se mai vedeau. Acum știe că a pierdut-o pe Aurora definitiv, că nu o va mai vedea niciodată. Și că e din vina lui.... Această pierdere ia evoluat sharinganul ( Că evoluția apare atunci când din vina ta pierzi cea mai importantă persoană din viața ta și crezi că nu o vei mai revedea) , dar nu e deloc bucuros de asta. Voia să fie cu Aurora mai mult decât să fie mai puternic... Acum îi curg lacrimi de sânge pe obraz, e foarte trist. Ba chiar e aproape să intre iară în depresie...
Zaphine ştia că Allan e în spatele lor, pentru că erau şi nişte paznici în trăsură care se uitau în spate şi o informaseră la ureche, să nu audă Aurora. Ea nu se prinsese şi nici nu o prea interesa ce vorbesc, căci era foarte tristă şi stătea într-un colţ al căruţei fără să zică ceva.
Dede- Admin
Iar ca să încerce măcar ceva, ultimele puteri, încearcă să folosească noile puteri. Chit că nu le poate controla acum. Și ca să facem un mic deliciu scriitoarei. Ochii lui Allan sunt ca ai lui Itachi. Și cum Itachi poate face amaterasu, brunetul se concentrează la punctul care era căruța lor. Activează amaterasu. Dar căruța era prea rapidă ca să fie lovită de focul negru. A încercat tot ce a putut. E secat de energie și cade pe jos.
- Spoiler:
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100