Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 13 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 9:42 am

Klaus are grijă de ea să se regenereze cu energia lui, asta până când primește mesaj de la Jimin că într-o oră să se prezinte la antrenamente. Într-o oră a zis tata să fiu acasă. E în regulă pentru tine dacă plec? și o întreabă normal, acum o bagă in seamă și când nu vine vorba de sex.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 12:47 pm

Celia se regenera încet dar sigur și era mai liniștită. Nici o problema. Du-te. Vorbim mai târziu. apoi trage pătura pe ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 12:51 pm

Astfel Klaus o pupă pe frunte și se teleportează acasă la el. Iar peste o oră apar și Akame cu Cecilia înapoi din antrenamentul foarte greu al brunetei. Ar cam trebui să dormi. Am eu grijă de Celia și de casă până te trezești.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 1:08 pm

Cecilia accepta și o sărută pe sora ei pe buze. Chiar era obosita, și deși nu voia sa o lase pe Akame singura sa se ocupe, n-are de ales așa ca merge la somn. În timpul acela, Celia nu dormea, dar nici nu se ridica din pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 1:12 pm

Akame a urmărit prin camerele din casă toată aventura Celiei și a păstrat videoul doar pt ea ca să nu se supere Cecilia. Știe unde e și ce face, așa că intră in camera copilei direct. Iubitul tău chiar te-a obosit bine de tot. Se pare că nu ai destinul meu sau al mamei tale. și o mângâie. Vrei ceva de mâncare?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 2:35 pm

Fetița era încă goala, dar acoperita de pătura și nu îi este rușine de Akame, căci deja o vede din familie. N-as fi reușit fără tine, Akame-Chan. Mulțumesc. Deocamdată mă regenerez, dar ar merge mai repede cu niște sânge. Ai avea de unde sa îmi faci rost? o întreabă pe un ton cumintel și îi lasă loc sa se așeze lângă ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 2:42 pm

Hmm. Dacă stau să mă gândesc mai bine sângele meu te va regenera mai repede și îți va da și putere datorită elementului luminii din mine. Așa că da,
îți dau.
și își dă bluza jos ca să aibă pielea liberă. Își lasă parul lung la o parte pe umărul din stânga ca fetița să aibă loc destul. Ai de unde alege. Așa că poftă bună, cred. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 2:48 pm

Brunetica se uita cam confuza la mătușa ei, dar nici nu are rost sa o întrebe iar "ești sigura?" Căci știa ca femeia aceea, dacă zice o chestie, așa rămâne. Se ridica deci și ea în fund și o împinge pe Akame sa se întindă în pat. Măcar sa stai mai comod. Nu știu dacă o sa te doară. Pana acum l-am muscat doar pe Klaus.. restul sângelui băut de mine era adus de el, nu știu de unde sau cum. îi explica puțin și după nu o mai lungește. Se pune direct pe ea, pătura cazandu-i de pe corp, se apleacă, îi miroase pielea și după își înfige dinții ascuțiți de vampir în gatul mătușii sale.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 2:53 pm

Akame zâmbește și o ia în brațe foarte cald și primitor. Ia sânge cât vrei draga mea. Îți ofer și o parte din energia mea ca să te faci într-o femeie puternică.
și în momentul ăla Akame strălucește. Cât timp Celia bea sângele, in interiorul ei întră prin piele energia degajată de Akame ca fetița să nu mai fie așa slabă. Totuși, în același timp, fără ca Akame să știe, amintirile de când s-a născut Akame încep să intre în mintea Celiei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 3:04 pm

Celia nu numai ca vede amintirile mătușii sale, ci și empatizeaza cu ea, adică simte sentimentele ei de atunci și se emoționează. Vede copilăria ei cu Cecilia, cum s-au întâlnit cu tatăl ei, Levi, cum Akame a fost violată de el și s-a certat cu Cecilia pe treaba asta, cum a fost violată și de Joker, cum s-a certat cu Shirley de nenumărate ori pana s-acum vopsit și s-au bătut, cum a făcut sex cu Cecilia, cum l-a întâlnit pe Izaya jr și toate detaliile acestea o fac sa îi dea lacrimile, căci nici Akame nu a avut cea mai fericita copilărie, adică a avut multe urcușuri și coborâșuri abrupte chiar și dureroase. Ajunge inclusiv la momentele în care este tratata urat și ignorata de Jr și la munca pe care o presta. Se apropia de momentul în care Akame vine la Cecilia și urmează sa facă dragoste, dar deja îi curgea un rand de lacrimi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case