Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 14 of 100 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 14 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 3:09 pm

Celia, ți-a ajuns? Am început să slăbesc și să îmi fie rău.... ii zice încet. Energie nu ia mai dat că ii făcea și mai rău. Da, ia zis să ia cât sânge are nevoie. Dar nici să o sece. Nu știe de amintiri și de ce plânge, dar vorbesc după.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 3:12 pm

Fetița fusese prinsa în toată treaba aceea, deci când o aude deschide repede ochii și se oprește. N-a apucat sa vadă sfârșitul. Se pune cu fundul pe bazinul mătușii sale și se șterge la gura apoi repede de lacrimi. S-Scuze, Akame-chan. M-a luat valul... îi zice ușor rușinata și încearcă sa își revină.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 3:14 pm

Ce te-a făcut să plângi draga mea?
și deși e obosită după antrenamentele cu copii, cu Cecilia, lipsa somnului și acum donarea de sânge și energie tot are putere să zâmbească și să îi mângâie chipul copilei cu dragoste, încercând să ii șteargă lacrimile de pe obraz.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 3:21 pm

Când face asta, Celia începe sa plângă și mai tare și o ia în brațe. Ești atât de buna cu noi, ca nici nu cred ca meritam, Akame-san! îi zice mai emoționată și o strânge în brațe. Cred ca ti-am văzut o parte din amintiri... Iar dacă ele sunt adevărate, atunci chiar vreau sa ramai alături de noi. O sa incercam sa te facem fericita. Te iubesc!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 3:27 pm

Probabil mi-ai văzut viața când ți-am dat energie stând atât de aproape. și zâmbește. Și dacă tot ai văzut viața mea, ști cât de mult țin la mama ta și la tine. Și eu te iubesc, Celia. Ești ca fiica pe care mi-am dorit-o mereu. Am grijă să te fac puternică ca mine și mama ta. Te voi sprijinii cu orice.
și ii mângâie părul părintește, cu drag. Aparent Akame duce mai departe rolul părinților ei. Adică să aibă grijă de familie și de următoarele generații.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 3:32 pm

Brunetica este foarte fericita când o aude și se ridica iar în fund ca sa o privească. Ești ca un al doilea părinte pentru mine,chiar mai bun ca tata. Lui mama îi prinde foarte bine ca ești aici și mie la fel. îi spune cu sinceritate. Mai mult de atât nu putea sa îi zică, ca nu știa de partea masculina a ei. Ar trebui sa te odihnești și tu. Îmi pare rău că am exagerat cu sângele. iar în momentul acela se da jos de pe Akame și se uita după hainele ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 3:36 pm

Pe Akame mai că îi dădeau lacrimile la ce a zis Celia. Rămâne tare și își ia haina. După o privește pe bruneta goală la fel. De nu știam că ești fiica Ceciliei săream pe tine la ce corp sexy ai. Iubitul tău e un norocos. și o sărută pe buze scurt, ca între fete după care rade și se îmbracă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 4:21 pm

Asta îi pare cam lesbie, sau bi... Dar preferă să nu intre în subiect. Totuşi, ca orice fată, o bucură lauda. Şi tu eşti frumoasă. Cred că toate din familie am moştenit un corp bun. Mami unde e, apropo? şi schimbă subiectul în timp ce se îmbracă amândouă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 6:08 pm

Doar a pupat-o puțin, nu ia băgat limba în gât. Așa își exprimă blonda afecțiunea. Dar revenind. E in camera ei să doarmă și cred că merg să ii țin companie. și se ridică din pat și se întinde. Ai tu grijă de casă cât timp dormim noi două da? și ii zâmbește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 6:52 pm

La cata energie mi-ai dat, sigur. răspunde și îi face cu mana. Dormiți cât vreți. apoi pleacă la baie sa își facă un dus ca nu a mai apucat. De precizat mai e și faptul ca nu a luat nici o pastila după sex, căci Celia are planuri mari! Hăhă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 100 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case