Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 56 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 1:09 am

Ok. Eu voi sta aici cu Celia. îi răspunde pe scurt Akame în gând. Trebuia să te aștepți la asta Celia.
Moral nu e corect ce ai făcut și dacă eram oricare dintre noi probabil făceam la fel chiar dacă copilul e făcut din iubirea ta pentru el.Dar ți-ai asumat acest risc draga mea. Ai făcut ce ai crezut că e mai bine. Așa că trebuie să te lupți pentru convingerea lui.
și o ia în brațe să o mai liniștească.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 1:23 am

Celia încerca să nu prea plângă, pentru că ştia că poate afecta sarcina, aşa că se pune cu capul la pieptul mătuşii sale şi încearcă să se calmeze. Cecilia se teleportează imediat în dormitorul blonzilor. Am o plângere de depus! zice hotărâtă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 1:26 am

Bine că ia prins după sex, că dacă îi întrerupea ieșea urât de tot. Ești la fel de silențioasă și băgăcioasă ca mă-ta. Ce vrei? spune blondul urâcios. Că deja devenea enervant ca bruneții să vină la el cu plângeri din viața lor personală, dăăh.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 1:30 am

Ete fâs. Fix undeva îi doare pe bruneţi de supărarea lui. Fiica mea a rămas însărcinată cu fiul vostru şi el nu vrea să recunoască copilul! Cică ori face avort, ori se despart. Ce-i asta? continuă pe acelaşi ton, încercând să nu bage în seamă că încă sunt goi, pentru că erau acoperiţi de pătură. De când sunt familiile noastre, nu am mai auzit de un băiat sau bărbat care să refuze familia. Serena se detaşase de copii ei după ce îi crescuse, în sensul că a văzut că sunt puternici, că ştiu ce vor şi i-a lăsat de capul lor să se dezvolte. Probabil că dacă era o mamă mai implicată, ieşea altfel.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 1:37 am

Lui Jimin îi vine să-și dea facepalm. Uite de-aia nu voiam ca Klaus să se cupleze cu una din voi, că sunteți posesive și faceți prunci de la vârste fragede. spune acesta urâcios. Klaus, vino încoa. E treabă serioasă. strigă Jimin către fii-su. Klaus îl aude că nu era prea departe și vine în cameră și o vede pe Cecilia. Ce? Am făcut sex de împăcare cu fiică-sa și a rămas gravidă fără acceptul meu. I-am zis să facă avort sau altfel nu mai are ce discuta cu mine. spune sincer în fața lor. Jimin îl ascultă atent și își trage boxerii sub plapumă și se ridică din pat. Își ia un halat din dulapul de lângă pat să nu stea gol în fața lor totuși. L-ai auzit pe fiul meu. Ce ai de spus Cecilia? Dacă tu aveai băiat și venea o fată așa ce aveai de comentat? întreabă serios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 1:47 am

Dacă eu aveam băiat, îl obligam să accepte copilul! Ştim cu toţii exemple nebune după putere care se regăsesc inclusiv în generaţia copiilor noştri, care nu au reuşit nimic. Să te antrenezi pentru un scop anume nu este totul în viaţa asta. Însă să ai familie e mare lucru. răspunde ferm. Aici se gândea şi la cum avea Klaus să ajungă ca Levi şi Jr, ţintiţi pe chestia pe care şi-o doresc, ignorând persoana de lângă ei. Tu cum ai fost, Serena, când l-ai pierdut pe Jimin în primul univers? Aveai putere, îl aveai pe tata de partea ta, aţi distrus toată nunta aia, aţi măcelărit vampiri, şi ce aţi rezolvat? Nimic. L-ai pierdut pe Jimin şi de acolo viaţa ta a luat-o în jos, ca să nu detaliez. continuă apoi, direct la sufleţel, că nu se putea certa singură acolo şi era strategică. Povestea o ştia normal de la Izaya. Serena se ridică în fund, puţin încruntată, cu pătura trasă peste piept. Aici are dreptate, dragule.. Şi tu cum ai fost, Jimin, după ce Serena s-a despărţit de tine prima dată? Ai avut o stare bună? Că eu îmi amintesc din poveste că ai căutat să te împaci cu ea. Apoi, după nunta aia, ai avut o relaţie strict profesională cu femeia respectivă. Copii ai făcut cu ea? Nu. Putere ai căpătat? Da. Fericit erai? Nu! Ţi-ai lăsat după tot trecutul în spate când ai regăsit-o pe Serena aici, ai transformat-o şi acum aveţi o familie. Să nu îndrăzneşti să-mi zici că sunteţi împotriva mea după câte aţi trăit! Şi uite partea inteligentă a Ceciliei în acţiune, care foloseşte şantajul, trecutul şi toate armele pe care le are pentru fericirea fetiţei ei (+ un speech frumos *cough*).
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 1:59 am

Well, Jimin nu e atins de chestia asta. Că Jimin still Jimin. Nu compara povestea mea cu Serena, a doi vampiri de sânge pur cu un copil născut prematur și a unei muritoare slabe făcută vampir din prostia ăstuia. spune rece. Noi până să îi facem pe Bella și Klaus am suferit multe experiențe împreună. Ce experiență are Klaus cu Celia? Se cunosc din copilărie și cam atât. Ei sunt încă niște copii. Blestemată să vă fie gena tâmpită în care faceți copii ca iepurii fără oprire. și se mușcă de buză. Eu m-am săturat să veniți la mine în dormitor cu plângeri. Vă urăsc, nu mai veniți pentru mine cu toate căcaturile voastre.Nu mă interesează că Klaus a fost un bou și fică-ta s-a comportat ca ultima vacă de îi trage un copil în secret. E fix problema voastră, să nu vă mai văd pe nici unul cu probleme la mine,clar? și deschide un portal sub Cecilia care o trimite de unde a venit. Voia să fie singur cu Klaus. Se teleportează în fața lui și îl strânge de gât.Cine te-a pus să îi o tragi ăleia fără prezervativ? Mă dezamăgești, Klaus. Uneori mă gândesc că mai bine nu te nășteai și rămânea doar Bella. E mai puternică și deșteaptă ca tine. Tu ți-ai tras-o cu o muritoare pe care ai făcut-o vampir fără să ai o relație de lungă durată cu ea. Știi în ce poziție m-ai pus acum? și îl privește în ochi cu ură și pe el. Va trebui să îi accepți copilul. Nu vreau un război cu ăia. Acum ne depășesc numeric cu mult că s-au tot reprodus de-alungul anilor. Nu-mi pasă de ce crezi tu. Nu vreau să-mi pierd viața liniștită de acum. și îl aruncă pe jos. Dar..Papa.. spune Klaus ce scuipă sânge. Nici un dar. Dispari. Ori stai cu aia și nu am parte de scandal, fie pleci la mama dracu unde și ne lași familia în pace.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 2:10 am

Serena oftează lung și se întinde iar în pat. Copiii sunt prea problematici ca sa facem mai mulți. se plânge scurt și da drumul la tv. Dacă ar știi ei câți prunci au în evul mediu.... Păcat ca nu se aseamănă cu cei din universul ăla. Revenind: Cecilia cade cu fundul pe banca și se supără foarte tare. Ii arunc casa în aer prostului ăla, jur! Era mai ușor sa comunici cu el pana sa se oprească din orice activitate și sa stea cu Serena. Acum e incredibil de urâcios ca îl deranjam, vai draga. De parcă face ceva activ sau constructiv înafară de modelarea vaginului Serenei după forma penisului sau. comentează bruneta surorii sale. Efectiv m-a aruncat de acolo și dracu știe ce a făcut cu Klaus. apoi oftează. Celia se șterge cu podul palmei și se uita la mama ei. Mergem acasă? La auzul vocii fetiței sale, Cecilia se face iar mămica aia drăguță. Desigur, draga mea. răspunde calm și o ia de mana. Mai am un milimetru de furie pana sa îi sun pe părinții noștri și sa fac scandal. continua nervoasa în gând.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 2:19 am

După ce Klaus pleacă în camera lui, Jimin se dezbracă iar de halat și se pune în pat. Da..Prefer să o facem în fiecare zi ca acum decât să creștem ciutani. și oftează și el.Ei efectiv se comportă ca un cuplu adolescentin care îi interesează mai mult sexul și timpul petrecut împreună decât să facă copii și alte responsabilități. Akame în schimb aude tot, de supărat se supără și ea, dar nu arată asta în exterior. Ăhm. Îți dau dreptate în tot ce zici. Dar în ultimul timp Jimin ne-a scos mai mult din căcat decât tata. Îl înțeleg și pe el. și oftează. O să le zicem și lor tot și ce o fii o fii.Poate își dă seama copilul ăsta ce greșeală face dacă o lasă pe Celia.

Last edited by Danu on Fri Apr 13, 2018 8:26 am; edited 1 time in total
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 8:18 am

Eu zic sa ne luam vacanță. Plecam și îi lăsăm de capul lor. Klaus a înțeles ce are de făcut, chiar dacă nu îi convine. De nu respecta asta, o pățește el, nu toată familia. propune blondina in timp ce il intoarce pe barbatul ei pe burta, ea se pune deasupra si incepe sa ii faca un masaj sa il destreseze. Pe cealalta parte, gemenele și Celia merg acasă. Cele doua se asigura ca fetița e bine și ca se linistise, apoi Cecilia le da mesaj părinților ei cu ce s-a întâmplat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case