Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 15 of 100 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 15 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 7:09 pm

Rip Klaus. Pentru el ar fi prea devreme. Dar csf, n ai csf. Akame merge în camera Ceciliei și se schimbă în pijama după care se bagă în pat lângă brunetă, o ia în brațe și adoarme.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 7:55 pm

Cecilia îi simte căldura şi o bagă pe Akame cu capul la sânii ei ca să îi ofere afecţiune şi dorm liniştite. Între timp, Celia îşi face duş şi se apucă să aranjeze prin casă, apoi pregăteşte o friptură cu cartofi la cuptor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 8:04 pm

Astfel fetele după niște ore binemeritate de somn se trezește Akame prima și admiră priveliștea.Păcat că Celia e acasă, că aș abuza de sânii ăștia perfecți. și ii sărută scurt decolteul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 8:25 pm

Poţi opri timpul. murmură trezindu-se din somn şi o sărută pe buze. Se pune peste sora ei şi îi trage bluza în jos, apoi o muşcă încet de sân.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 8:28 pm

Akame geme lung și zâmbește excitată. Îmi place când preiei inițiativa. și blonda ii dă și ea bluza jos Ceciliei și își vară ghiarele la pieptul brunetei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 8:47 pm

Bruneta coboară la sfârcul surorii sale şi începe să-l sugă încet în timp ce se uită la ea. Cu o mână coboară la chiloţii ei, îi invadează şi începe să o maseze acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 8:50 pm

Akame lasă mâinile jos și se lasă controlată de Cecilia. Ai magia neagră iar. Poți să-ți faci un penis din umbre și să mă domini. îi zice fata excitată. Da, are și ea nevoi de femeie și când o vede pe Cecilia așa normal că profită! Blonda se udă imediat acolo jos când Cecilia o atinge.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 28, 2018 11:40 pm

Asta şi face Cecilia a noastră, că doar e o surioară ascultătoare. Îşi face un penis dintr-o umbră şi o dezbracă imediat de toate hainele. Nu numai tu te exciţi când mă vezi goală, dar şi eu când te văd pe tine. îi zice drăgălaş şi o crăceşte bine de tot, apoi intră în ea. Se apleacă ca să-şi lipească sânii una de alta şi o sărută.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 28, 2018 11:59 pm

Akame e excitată, dar simte că nu e o chestie naturală. E sătulă de jucării și vrea să o facă și ea cu un bărbat. Așa că îi vine în minte o idee malefică. Își adună energia luminii într-un deget și o pune pe fruntea surorii sale. Am nevoie de un bărbat și eu, așa că atunci când am nevoi te transform eu într-un bărbat cu magia albă că cu cea neagră nu merge. Gândește bine ce alegi draga mea, alege ce crezi tu că mi-ar place dar cum te-ai vedea și tu. astfel corpul Ceciliei acuma strălucește, cum se va transforma e la alegerea ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:08 am

Bruneta se opreşte puţin şi e mirată, dar zâmbeşte. Ştia că şi sora ei are nevoi şi chiar voia să o mulţumească. Stă puţin să se gândească şi alege un băiat cu pătrăţele, puţin lucrat, să fie puternic ca să o îmblânzească pe nebunatica de Akame şi cu păr mov, ca să se vadă că e Cecilia.
Spoiler:
După ce analizează puţin până şi ea forma aceasta şi vede că are un penis mare erect care abia aştepta să o facă pe blondină să ţipe, o pune repede capră pe fată şi intră cu totul în vaginul ei. Ia zi, acum e destul de real pentru tine? şi îşi ia rolul de bărbat dominant în serios, începând să se mişte în ea şi să-i dea palme peste fund.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 100 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case