Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blondul se relaxează și o lasă pe Serena să ii facă masajul. Da.. Ai dreptate. Sunt sătul de neamul ăsta al brunetilor și mi-ar prinde bine să stăm fără ei o vreme. În ce țară ai vrea dragă să mergem? întreba Jimin în timp ce își așează capul mai confortabil pe pernă. Izaya în schimb primește mesajul. Dragă, iar au copiii necazuri. Mergem? o întreba de la balcon. Fuma un trabuc și se uită la mare.
Hmm, pe unde nu am fost oare? și sta puțin pe gânduri, timp în care îl apasă cu unghiile de-a lungul spatelui. La Rio de Janeiro. Acum când e cald, poate prindem și vreun carnaval micuț. răspunde apoi chicoteste. Shirley se menținea în forma ca o bunica-viitoare străbunica conștiincioasa, adică era pe o banda de alergat. Of, mergem ce sa facem... Îmi întrerup programul. apoi oprește aparatul și printr-o vraja arata "ca și noua", adică ca după un dus bun. Merge pe balcon și se teleporteaza cu Izaya acasă la Cecilia. Eu n-am citit mesajul. Spuneți pe scurt.
Dede- Admin
Jimin cică e sătul să venim cu probleme la el și nu ne va ajuta în problema Celiei cu Klaus. Iar Klaus nu vrea în nici o formă copilul. le zice Akame pe scurt, să nu piardă vremea. Între timp, la casa blonzilor: Ok. Atunci acolo mergem.Le arătăm muritorilor ălora care e cea mai frumoasă femeie din lume. răspunde și Jimin zâmbind la propunerea Serenei.
Serena zambeste larg și se apleacă repede la el, muscandu-l ușor de obraz. Bine, planul este urmatorul: mi-o tragi acum, apoi mergem la cumpărături de haine potrivite pentru locul ăla și după plecam. îi spune energica și îl întoarce cu totul, astfel ca acum el e pe spate și ea e goala pe boxerii lui.
Bruneta principala, adică Shirley, rămâne cu un gust amar când aude povestea. Mă gândeam eu ca familia aia e neserioasa. Dacă Jimin n-are de gând sa facă nimic, atunci n-ai cum sa îl obligi. De Serena nu ne putem atinge ca o protejează ca ochii din cap. Rămâne doar sa găsim o metoda de a vorbi cu Klaus, cred.
Bruneta principala, adică Shirley, rămâne cu un gust amar când aude povestea. Mă gândeam eu ca familia aia e neserioasa. Dacă Jimin n-are de gând sa facă nimic, atunci n-ai cum sa îl obligi. De Serena nu ne putem atinge ca o protejează ca ochii din cap. Rămâne doar sa găsim o metoda de a vorbi cu Klaus, cred.
Dede- Admin
Perfect. și imediat cum o aude blondul are o erecție. De data asta te las pe tine să-ți faci ce cap. și îi dă o palmă la fund ca să o întărâte. De la casa tinerească și plină de sex trecem la casa dramei. Eto..De vorbă bună nu cred că va înțelege vreodată...Eu tot zic să-i ștergem memoria și să îi băgăm altă personalitate. spune blonda cu gânduri malefice. Că nici ea nu prea avea chef de drame lungi și complicate, dăăh.
Deci cei doi blonzi își văd de treaba lor, neinteresandu-i de problemele altora. Nu știu dacă i-ar conveni Celiei, sincer. Tu ce zici, dragule? răspunde Shirley și ridica din umeri. Idei nemalefice nu prea avea nici ea.
Dede- Admin
Bă, tu ai putut să crești copii cât timp noi eram despărțiți. Așa că nu văd care e problema. spune și Izaya mai aerian.Că într-un fel îl înțelege și pe Klaus. Dacă nu merge relația, nu o forța. Akame în schimb se supără. Ce insensibil ești, Papa! și ridică tonul nervoasă.
Shirley se uită la el o privire incredibil de mirată. Ălea au fost alte circumstanţe, ok?! Eu eram puternică. Celia face parte din generaţia slabă. Dacă intră cineva peste ea în casă, abia se poate apăra. Are nevoie de suport moral şi FIZIC de la KLAUS.
Dede- Admin
Ăăă. Ce să se întâmple în timp de pace? Răufăcătorii au fost bătuți, deci nu cred că ar venii cineva peste ea în special. și ridică din umeri. În plus e și vina ei că face un copil fără acordul lui, mai ales dacă îi știe personalitatea. Ce a fost în mintea ei? comentează mai implicat Izaya, că și el a fost în situația asta. Dacă ține la ea rămâne, dacă nu asta e. Dar Papa, tu nu înțelegi! Fata vrea o familie de-aia a făcut gestul ăsta! și se bagă Akame peste ta-su, vizibil afectată. O familie se face cu acordul a două persoane, nu a uneia singure.
Shirley îi dă un pumn în cap. Ok, ai spus destule prostii. Propun să le ştergem memoria la amândoi deştepţii ăştia care nu ţin cu familia. zice deja sătulă. Boul ăla degeaba afirmă că o iubeşte pe Celia dacă nu îi e alături la bine şi la rău.
Dede- Admin
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100