Kanie Mansion
2 posters
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame simțea că vaginul ei nu mai poate așa că își dă drumul prima oară și ii udă penisul movaliului foarte mult. Totuși vrea mai mult. O scoate din gură și o freacă. Felicitări, m-ai făcut să îmi dau drumul.
Asumăți responsabilitatea și dă drumul la tot ce ai în mine și pe mine. și blonda începe să facă un titfuck clonei ca să îl facă gelos pe cel din spate. Și că tot e bine acum, Akame împinge fundul până când el e întins în pat iar blonda ii face un twerk de zile mari, să admire priveliștea.
Asumăți responsabilitatea și dă drumul la tot ce ai în mine și pe mine. și blonda începe să facă un titfuck clonei ca să îl facă gelos pe cel din spate. Și că tot e bine acum, Akame împinge fundul până când el e întins în pat iar blonda ii face un twerk de zile mari, să admire priveliștea.
Last edited by Danu on Thu Mar 29, 2018 11:21 am; edited 1 time in total
Cecilia îi dă palme zdravene la fund de se mişcă şi bilele şi vibratoarele din ea până nu mai poate şi îşi dă şi ea drumul. Originalul îi umple tot vaginul şi dă şi pe afară, în timp ce clona ejaculează pe sânii şi faţa ei. Acum le cureţi pe amândouă şi pe tine însăţi,hai. îi zice încă energică. Clona îi dă cu penisul pe la gură, iar Cecilia aşteaptă ca un fiţos să îi execute ordinul.
Dede- Admin
Cum își respectă promisiunea blonda ii o freacă pe a originalului și o bagă in gură când e curată cea a clonei. După ce le curăță pe ambele cu saliva ei, Akame apropie cele două penisuri de gura ei. Bagă înăuntru ambele capete și le freacă in același timp.
Când e gata, clona dispare, dar Cecilia încă rămâne ca băiat. M-am ridicat la aşteptările tale, dragă? o întreabă suav şi o muşcă de fund de drag, apoi o ajută să scoată toate jucăriile din anus, că doar nu uităm de ele.
Dede- Admin
Da dragule. Ești printre singurii bărbați care m-au dominat așa cum îmi place. și după o reface fată, cu un zâmbet pervers. Acum e rândul meu să te domin. iar acum Akame e băiatul datorită dorinței lui de a da înapoi ce a primit. Dar o face altfel. Se pune deasupra ei și o cracește foarte tare. Ii pune piciorușele pe umerii lui si acuma bruneta e cu fundul în sus foarte expusă. Intră direct în fundul ei cu penisul lui mare și o strânge foarte tare de sâni.
După transformarea aia şi sexul pe măsură, fata era deja sensibilă şi obosită, aşa că geme tare când o penetrează şi se încordează. Tu nu oboseşti niciodată? întreabă mai mult retoric, că parcă îşi imagina răspunsul.
Dede- Admin
Nu. E o problemă cu asta? și râde. N-are nevoie de magie neagră la penis că deja e prea mult pentru ea. O bagă pe toată in fundul ei iar Akame se pune sub ea în pat și se mișcă. Ghearele lui ii ciupesc sfârcurile, clona de deasupra ii invadează uterul iar cea din spate gura. Alte două clone apar ce ii iau mana fetei ca să le o frece iar alta se pune peste ea ( dar nu cu cu greutatea lol, cu sta în genunchi) și si o freacă între sânii ei și își pune presiune cu palmele
Bruneta se miră de câte clone o înconjoară și deja îi energic de când o sa își dea toate drumul. Dar ca sa fie cuminte în continuare, încearcă sa se concentreze pe suptul penisului din gura ei și pe masatul celor din mâini, căci de restul se ocupa băieții singuri.
Dede- Admin
Akame îi convine imaginea asta în care o domină pe Cecilia așa că controlează toate clonele cu puterea minții să se miște toate rapid în același timp cu el, adică să o stimuleze la maxim peste tot ca să ejaculeze ea prima mai repede. Așa cum m-ai murdărit peste tot, așa o să fac și eu. îi zice pe un ton malefic la ureche în șoaptă. De precizat că brunetul e curat, dar când revine fată o să fie murdară ca înainte.
Cum era deja sensibila și obosita, nu o tine mult pana își da drumul. Deja nu își mai simte picioarele.
Dede- Admin
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100