Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar ca să nu există confuzie pt bruneți, Akame se face fată cu haine feminine. După un timp ei ajung la insulă și aterizează pe plajă. Izaya ii observă și merge să vadă ce se petrece.
Shirley era în jacuzzi și chiar nu voia sa iasă de acolo, așa ca își lasă sotiorul sa cerceteze. Nu simțise energii negative, deci nu se îngrijora.
Dede- Admin
Izaya vede cum coboară fetele așa că o anunță pe brunetă. Vezi că ne vizitează gemenele. Mișcăți fundul ăla sexy al tău și hai aici. ii zice brunetul mai autoritar.
Uuu. Vin acum, Daddy. răspunde ea repede şi sare din jacuzzi muşcându-se de buză că Izaya e autoritar cu ea în acelaşi timp în care o şi complimentează. Aleargă către locul respectiv şi se uită la avionul acela negru şi sexos. Noi de ce n-avem unul pe negru mat? Ori îmi cumperi unul personalizat cu numele noastre, ori te fut de faţă cu fetele noastre! zice şi ea autoritar, să i-o plătească cu aceeaşi monedă. Cele două gemene vin spre părinţii lor şi sunt foarte fericite când îi văd. Shirley era udă (şi nu, nu de la avionul negru, ci de la apa din jacuzzi duh), aşa că se înfăşoară într-un prosop ca apoi să meargă să le îmbrăţişeze pe fete cu drag. Vai, au trecut ani de zile de când nu v-am mai prins împreună. Mă bucur totuşi, indiferent de motiv.
Dede- Admin
Ce bine arăți mama. Se vede că tu și papa vă iubiți și faceți sex ca în prima zi. spune blonda chicotind după care rupe îmbrățișarea.Cu ce scop ați venit aici dragelor? Vesti rele cumva? întreba Izaya pe un ton mai serios asa. Că nu știe evoluția fetelor de când s au revăzut și nah.
Depinde cum le percepţi, Papa. începe Cecilia răspunsul. Eu cu ea am început recent să petrecem foarte mult timp împreună pentru că am simţit că suntem ignorate de soţii noştri pe nemerit.
Dede- Admin
Da, știu. Că noi am plănuit asta. și chicotește. La care Akame se face băiat și o ia pe Cecilia de mână. Well. Papa, mama, eu sunt hermafrodit. Personalitatea mea mai dură împreună cu energia vieții, cea a luminii mi-a schimbat sexul și viața. Ca femeie am avut eșec în dragoste papa că îmi cautam un soț ca tine pentru că mi-ai fost model și de-aia mi-a plăcut de Levi și JR , am realizat că e o ambiție proastă. Pe Cecilia am iubit-o de când ne-am văzut și e o iubire mai mare decât cea frățească. Noi ne potrivim de minune. Cecilia mi-a dat un scop și am de gând să o iau de soție. În ultimii ani am devenit printre cele mai bogate persoane de pe planetă dar și cel mai puternic om. ii răspunde în fața lor foarte ferm. Lui Izaya nu ii vine să creadă așa că e mai sceptic. Crezi că am de gând să accept asta ușor?Tu te-ai născut fată și asta e doar o transformare. Nu ești bărbat adevărat. Sunt de acord cu relația voastră între fete. Dar așa ceva e o relație imposibilă. ii zice dur. Iar pt prima oara Akame se pune fata in fata cu Izaya și îl privește cu revoltător. Nu mai e fetița ascultătoare și își apară visul. Atunci o să te înving ca să te conving. răspunde brunetul cu tupeu. Akame și Izaya au amândoi Sharingan și se privesc în ochi atent. Asta poate fii ușor sau foarte dureros. Tu alegi. ii zice Izaya dur. Tu crezi că știi totul despre mine.Dar pe bune? Nu ești nici aproape. ii zice mai arogant. Astfel cei doi bruneți zbor deasupra fetelor ca să nu le deranjeze și încep să se bată. Akame și Izaya își ciocnesc pumnii iar energia lor provoacă vanturi destul de puternice. Cei doi știau că e nevoie de un motiv pentru a se lupta. Așa comunică cel mai sincer Akame și Izaya de foarte mulți ani. Akame vrea să arate că nu mai este un copil și că s-a schimbat, în timp ce Izaya vrea să afle și cum s-a schimbat. În timpul ciognirii privirea lui e la fața brunetului și la reacțiile lui. Observă totuși că nu e doar o simplă transformare.
Cecilia e toată emoţionată şi speriată că Akame se bate cu tatăl lor, aşa că îi ţine pumnii. Shirley pune prosopul pe jos şi o trage pe fetiţa ei să se aşeze împreună şi să privească bătaia. Akame pare foarte hotărâtă. Aţi evoluat mult amândouă şi mă aşteptam să vă iubiţi, doar aveţi comportamentele părinţilor voştri. De partea aia masculină nu ştiu ce să zic, pentru că n-am mai auzit decât în cărţile mele despre ea. Dar dacă Izaya consideră că e o formă adevărată, atunci o să o accept şi eu. Fetiţa lor oftează lung. Chiar îmi doresc să fiu cu Akame, cu ambele părţi. Mi-a adus numai fericire şi ajutor de când a revenit în viaţa mea. Vreau să îi întorc tot ce mi-a dat şi să trăim împreună.
Dede- Admin
Izaya se bate cu Akame cu pumni și picioare primite și date de amândoi. Asta până când Izaya găsește un punct mort și îl lovește pe brunet la ficat de îl aruncă puternic în cer. Akame se strânge cu brațele acolo că îl doare. Izaya vine spre el dar Akame îl lovește la timp să pareze lovitura brunetului. Afară era un apus iar lupta lor părea un spectacol. După lovitura aia trebuia să dispară transformarea...Acum chiar cred că Akame are un trup de bărbat adevărat. îi zice lui Shirley în gând. Asta e tot ce ai Akame după anii ăștia? Ai rămas blocat la puterile mele și ale mamei tale? zice Izaya foarte serios. Nu. Nu mai sunt doar o copie a voastră! Mi-ați fost modele amândoi, dar a sosit momentul să fiu o persoană proprie. iar brunetul își eliberează energia. O lumină foarte puternică îi acoperă trupul, o lumină amestecată cu întuneric. Aceasta strălucește până când cele două elemente sunt în armonie și formează o singură energie. Sharinganul de pe ochii lui Akame a dispărut, luând în schimb forma unor ochi de o culoare gri ( combinația celor două energii ) , corpul lui Akame find înconjurat de o aură albă și neagră. Asta e tot ce ai pentru mine? îi zice Izaya încercând să nu pară impresionat. Dar în sinea lui, e. Wow. Aproape e o altă persoană.Cred că ia fost extrem de greu să pună în echilibru două extreme... zice în gândul brunetei iar. Scuze că n-am transformări strălucitoare, Papa. Dar în momentul ăsta nu e ceva ce să nu pot face! îi răspunde Akame la modul cel mai serios. Își încarcă energia în două palme până formează o sferă și o eliberează într-o rază foarte puternică de energie. Izaya o parează cu Susanoo și simte presiunea celor două energii. Akame a folosit atacul ăsta mai mult ca pe o diversiune și se grăbește la Izaya să îl termine cu un Chidori. Brunetul îi vede repede atacul și îi blochează tehnica la timp. Știe că nu se poate lupta așa , astfel Izaya își crește și el energia. Cei doi bruneți se bat iar cu pumnii și picioarele până în punctul în care cad în ocean. Ies și nu se mai atacă, doar se privesc. Nu e o luptă pentru viață și moarte. Ci mai mult un fel de ,, bun revenit” al brunetului pentru Akame. După atacurile alea transformarea trebuia să se ducă de mult timp.
Probabil ești bărbat la fel de mult ca o femeie. Tu Akame ești extremele. Bărbatul și femeia, lumina și întunericul, dragostea și ura și așa mai departe. În viața ta mereu ai avut parte de evoluții oscinante și trebuia să mă aștept să te schimbi și într-un bărbat într-o zi. îi zice față în față, de data asta băieții sunt aproape de fete.
Probabil ești bărbat la fel de mult ca o femeie. Tu Akame ești extremele. Bărbatul și femeia, lumina și întunericul, dragostea și ura și așa mai departe. În viața ta mereu ai avut parte de evoluții oscinante și trebuia să mă aștept să te schimbi și într-un bărbat într-o zi. îi zice față în față, de data asta băieții sunt aproape de fete.
Shirley e mulţumită de rezultat şi de ce i-a spus Izaya, aşa că zâmbeşte şi merge la ei cu palmele împreunate. Dacă Izaya te acceptă, atunci şi eu. N-are rost să ne batem. Până la urmă, nu te iau eu de soţ. şi chicoteşte. De când e pe insula asta, mama brunetă a devenit mai paşnică şi iubitoare. Cecilia era în spate, uşor mai timidă, dar fericită că nici unul nu a păţit nimic.
Dede- Admin
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100