Kanie Mansion
2 posters
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blondul zâmbește sadic și și o face foarte mare și groasă. Ii dă o palmă la fund și o strânge cu ghearele de ii dă sângele. Ii o bagă in anus direct tot penisul ca să ii facă un soc și se mișcă brutal.
Shirley geme foarte tare și se apleacă pe coate când o penetrează. Astfel, cei doi fac sex în cât mai multe poziții seara asta și adorm aproape de dimineata intr-un dormitor de la etajul cazinoului.
Dede- Admin
Blondul ia plăcut foarte mult seara asta, dar emoțional nu s-a schimbat nimic la el. După multe ore Jimin încă e adormit și nu vrea să se trezească momentan. Astfel stă întins, cu fața spre brunetă.
Bruneta se regenerase si era odihnita destul acum. Se trezește prima și se uita zâmbind la Jimin. Chiar îi prinsese bine eliberarea asta de rutina zilnica. Inteligenta blondului o atrăgea puțin. Se uita la el, îl mangaie ușor și simte nevoia de a îl săruta. Astfel se apleacă și își lipește buzele de ale lui intr-un mod delicat.
Dede- Admin
Blondul se trezește ca frumosul adormit din povești și îi răspunde la sărut, dar nu-l ține prea mult. Îi mângâie părul și o privește în ochi. Vezi să nu te îndrăgostești de mine, prințeso. îi spune sincer, dar pe un ton mai dur așa puțin. Să îi ofere un mic avertisment.
Shirley e şi ea conştientă de împrejurări, însă nu s-a putut abţine. Roşeşte puţin când vede că s-a trezit şi i-a zis aia, aşa că îi apasă repede o pernă în faţă. Bine, tu! N-ai de ce să-ţi faci griji în legătură cu asta!
Dede- Admin
Blondul râde puțin de momentul ăsta după ce dă perna la o parte, astfel se pune în fund și se întinde puțin. Foarte bine. Că știu cât de perfect sunt și mă așteptam să mă placi. Dar dacă nu te-am cucerit e bine. Nu vreau scandal cu Serena și cu toate neamurile. comentează Jimin foarte ,,modest”
N-ar ştii nimeni dacă am mai avea aventuri din acestea ocazionale.. comentează mai încet şi lasă perna jos.
Dede- Admin
Aventuri de genul cred că ne fac bine amândurora. Așa că dacă e în continuare așa e perfect. și după se uită la ea și se pune deasupra.
Inima nu-i permite să-l lase pe Izaya în totalitate, nici să-l înşele prea des, dar cu Jimin ştie că o să se destreseze şi sigur n-o să fie prinsă şi pedepsită. Îl priveşte fix în ochi cum stă peste ea şi se muşcă de buză.
Dede- Admin
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100