Kanie Mansion
2 posters
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu. și se dă jos de pe umbra ei, se ridică mai greu, dar o face. Deja apar semnele vindecării lui. Avem căi diferite Raven. Eu n-am avut destinul să mi se încredințeze puteri și abilități de la naștere. Eu trebuie să mi le îmbunătățesc prin calea cea grea. și se întinde. Apreciez îngrijorarea ta. Dar n-am nevoie de ajutor dacă nu-l cer.
Movalia rămâne câteva momente fără sa zică nimic și se uita doar la el, simplu. Deci tu consideri ca înveți stând legat și fiind torturat? întreabă pe un ton neutru. Ii părea rău de el, ca a fost crescuta intr-un mediu iubitor și comportamentul rece l-a dezvoltat singură, dar dacă el vrea sa facă pe durul, o face și ea.
Dede- Admin
Puterile întunecate cresc cel mai mult prin durere. Cu cât sunt chinuit mai tare, corpul meu își revine și se face mai puternic. ii spune sincer. Nu mă va omorî. Așa că cel mai bine este să nu zici la nimeni ce ai văzut.
Fata îl asculta atent și retine ce zice el, apoi oftează. Tot nu vreau sa plec. Sigur si-a dat seama ca sunt aici. Pana se întoarce cel puțin, vreau sa rămân cu tine. zice și ea calmandu-se.
Dede- Admin
Bine. Poți să îmi dai un pahar cu apă măcar? și se pune pe scaunul din lemn. Damian știe că Akame se va întoarce curând. Așa că preferă să se odihnească
Subsolul are și o chiuveta în colt cu câteva pahare. Îl spală pe unul și după îl umple de apa. Se apropie de Damian și i-l da. Si-ar fi dorit ca el sa nu sufere atât, pentru ca nu e normal, dar n-are ce sa facă.
Dede- Admin
Damian bea apa și simte pașii lui Akame. E momentul să pleci. Sau vrei să faci același antrenament ca al meu? și se uită la Raven
Nu mi-e frica de ea! spune încrezătoare. Era așa de supărata, dar voia sa poarte o scurta discuție.
Dede- Admin
Damian ridică din umeri și o lasă în pace. Akame în cele din urmă coboară și o vede pe Raven. Oh. Dar ce cauți tu aici? și se uită la movalie.
Fata se aştepta ca ea să ştie, dar dacă face pe nedumerita, atunci consideră că îşi permite nişte tupeu. Începând de azi eşti cel mai mare duşman al meu! zice tare şi hotărât. Sunt corcitura familiei. O să îmi trezesc toate puterile, o să le antrenez şi o să te bat în luptă dreaptă! După o să-l pot lua pe Damian cât mai departe de aşa monstru ca tine. continuă pe acelaşi ton şi o priveşte cu ură. Aparent, planul lui Akame de a-l face pe Damian puternic ca să fie doi copii ce se motivează reciproc ia o mică întorsătură, căci unul dintre copii e motivat de cea care îl chinuie pe al doilea copil.
Dede- Admin
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100