Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Argintiul răspunde la mesaj aprobator și pleacă cu taxiul. Se gândea că e ceva serios de îl cheamă așa că nu comentează nimic
Shirley așteaptă acasă în sufragerie pe canapea. Când îl aude ca vine, se ridica repede in picioare. Mâinile ii tremurau și știa ca o sa o urască pentru ce urmează sa ii spună. Nu știe nimeni ca ai venit acasă, nu?
Dede- Admin
Fata se aseaza la loc, cu fața la el și ofteaza. Am rămas însărcinată. zice simplu, cel mai pe scurt. Și nu cred ca e al lui Izaya.
Dede- Admin
Asta ii este ca un șoc. Da, incestul este ceva normal între vârcolaci ca să nu se piardă gena. Dar având în vedere că acum există o societate, nu mai este așa acceptat o relație, mai ales de e cu un copil. Îl păstrezi? întreabă calm, deși știa că e nasol, nu vrea să o lase pe Shirley singură.
Pe Shirley nu o deranja sa fie mama în timp ce e încă la liceu. Da. Îl păstrez. și schițează un mic zâmbet. Dar știi ca nu pot zice ca e al tău.. și acum începe partea nasoală. O sa îl mint pe Izaya și o sa ii zic ca e al lui.
Dede- Admin
De seamănă cu mine ce ii vei spune? întreabă serios, da, nu putea să o oblige să fie altfel, dar poate să stea mai în spate.
Ca s-a aruncat în gena mea de familie. Și tata e ca tine. și ridica din umeri. De aia îmi e și mie frica, dar nu o sa avortez. E copilul nostru. zice cu puțin drag in vorbe și își pune o mana pe burta.
Dede- Admin
Damian se pune în genunchi și își pune capul pe burtica ei, după care îi ia trupul în brațe. O să fiți bine, și tu și copilul nostru. spune Damian mai emoționat.
Aparent, a reacționat mult mai bine decât se aștepta ea la vestea ca o sa îl crească cu Izaya.. Deși el e unchiul și are dreptul sa stea cât vrea cu nepotul. Shirley ii pune o mana pe cap și îl mângâie pe el. Te iubesc. zice in șoaptă și îl saruta in creștetul capului.
Dede- Admin
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100