Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Am simțit că Cecilia îi place de cineva, era o cauză pierdută din start. și chicotește. De ce te interesează așa mult cu cine stau eu?
Nu ma interesează cu cine stai. Doar voiam sa îți știu părerea. și ridica din umeri. Ajung la cabana și Raven intra sa lase hainele Ceciliei, apoi iese la Damian. Deci mâncăm?
Dede- Admin
Vrei la cantină sau un foc de tabără?, Am poftă de frigărui. spune pofticios și prietenos în același timp.
Nu cred ca ne lasă să accesam bucătăria lor ca să facem frigărui, asa ca mâncăm la cantina. și răspunde ridicand din umeri. Sper sa facem și foc de tabără curând, dacă tot ne țin aici o săptămână. Mai avem 6 seri.
Dede- Admin
Era integrant să facem și altceva decât ce avem la cantină, dar fie. și o ia de braț și încep să meargă. Tot te interesează de alții, dar ție ce îți place să faci?
Mmm, secret. răspunde ușor alintat. Ajung înăuntru și se duc sa vadă ce își pot lua de mâncare.
Dede- Admin
Damian voia ceva consistent, așa că își ia orez cu legume împreună cu pui la grătar. După care o aștepta și pe Raven. Vrei sa știi secrete dar tu ești închisă cu alții comentează și el
Nu îmi place aici. Deci nu am de ce sa fiu deschisa. și ridica neutru din umeri. Își ia și ea aproape ca el și se pun la masa.
Dede- Admin
Și cum nu există subiect de conversație, Damian mănâncă normal fără să vorbească dacă Raven nu vrea să fie sociabilă
E alta viata în Dubai.. Acolo oamenii sunt mai plăcuți și nu e problema asta cu vârcolacii. povestește încet, mai mult plângându-se. Dacă nu eram vârcolac, cred ca nici nu eram în familia asta acum.
Dede- Admin
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100