Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mă așteptam să ai originile din altă parte. și zâmbește politicos. Cine te obligă să stai aici dacă nu îți place?
Am plecat de la părinții lui Jimin de acolo, ca să fiu pe cont propriu, dar am dat de belele si am venit la el. și sta cu capul aplecat în farfurie. De asta nu are încredere în mine legat de nimic. Aduc probleme și nu le pot rezolva singura.
Dede- Admin
La ajutorul cui? și se uita la el, cu o sprânceană ridicata. A fost greșeala mea ca am plecat din Dubai. Acum nu ma pot întoarce pana nu se termina sezonul vânătorilor. O sa profit totuși de antrenamente.
Dede- Admin
Ziceam să te împrietenești cu cineva. ii explică pe scurt.E nașpa să pierzi timpul singur să știi
Știu, dar nu prea e firea mea. răspunde neutru in timp ce mănâncă. Agreez oameni, dar nu ma vad devenindu-mi prieteni.
Dede- Admin
Cu tine. și chicoteste. Hai ca acum in tabără, chiar am încercat sa fiu neutra cu tine. comentează imediat după, ca să se scuze.
Dede- Admin
Ce am făcut eu așa de special de merit un alt tratament față de alții? și uite că îi dă o întrebare mai complicată. Era curios de ea mai mult acum.
Te-ai dat la mine din prima noapte, în condițiile în care oricum futi de rupi. Adică nu duci lipsa. ii răspunde imediat, rămânând neutră. Dar nu toate sunt fete lipsite de morala, sa știi.
Dede- Admin
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100