Kanie Mansion
2 posters
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, sigur. răspunde sec, în mintea lui se gândea dacă mai merită să facă eforturi pentru Cecilia. Îi place de ea, dar de îl lasă pe bară ii trece tot cheful.
Nu o sa îl lase pe laba toată viața și oricum o relație nu se construiește doar pe baza sexului. Sa ma trezești după ce ajungem. Sper ca o sa putem sta împreună în camera. continua sa zică inocent. Palma lui încă era pe piciorul ei și acum bratul respectiv era îmbrățișat de ea și pus frumos între sânii ei în timp ce capul era pe umărul lui și închide ochii. Înainte sa adoarmă normal ca se gândește la reacția lui Akame.. Nu știe dacă e pe interes sau e ceva normal pentru băieți sa se supere asa când nu e vorba de sex.
Dede- Admin
O lasă în pace pentru restul drumului. Damian mai trăgea cu urechea și se gândește acum. Cecilia pare cam oarbă în relația ei. ii scrie lui Raven pe telefon
Am auzit și eu. Nu știu ce e asa special la Akame de insista.. răspunde și fata, puțin îngrijorată de situație. Cecilia trage un mic pui de somn și astfel scapă de grijile de pe capul ei.
Dede- Admin
Poate ar trebui să îi spui adevărul. continuă discuția la telefon, că era cel mai sigur așa.
Fata oftează și pune capul pe umărul lui Damian. O sa ii spun. Cat de repede pot. Nu ii plăcea ca strica atmosfera fetei și probabil tot programul ei pentru bal și checul de a fi majoreta, dar e evident ca Akame nu e alegerea potrivita pentru ea.
Dede- Admin
Damian o privește și se uită la Raven relaxat. De ești obosită poți să dormi. Te trezesc eu. ii spune cu vocea lui acuma, dar în șoaptă cât să îl audă doar ea
Nu sunt. Doar ca e mai relaxant asa. spune calm. Se termina și conversația lor și autobuzele au un drum lin pana la noua locație. Ajung după vreo 45 de minute. Toti bobocii se grăbesc sa își ia bagajele și sa iasă din autobuz pentru a vedea noua locație. Inclusiv Raven cu Damian. Cecilia încă dormea.
Dede- Admin
Akame o strânge de picior și o mișcă ca să se trezească. Am ajuns. Hai trezește-te. o ia ușor ca să o trezească, chiar de erau printre ultimii.
Bruneta tresare imediat ce ii aude vocea. Se freacă puțin la ochi și se uita la el apoi împrejur. Ah, scuze. zice încet. Ii reda libertatea brațului și se închide puțin, apoi se ridica sa își ia bagajul de deasupra lor. S-a trezit ușor ametita, dar e hotărâtă ca o sa se cazeze cu el.
Dede- Admin
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100