Kanie Mansion
2 posters
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100
Re: Kanie Mansion
La început doi cât să fim discreți și să eliminăm paza. După intră toată lumea când e liber
propune Damian. Izaya cu Akame nu erau împotriva.
propune Damian. Izaya cu Akame nu erau împotriva.
Cecilia ridica din umeri. Bine atunci. Mergem noi doi primii și după, prin telefon, ii anunțăm pe restul. și se uita la Damian. Considera ca ei doi sunt cei mai discreți din cei prezenți.
Dede- Admin
Argintiul nici nu mai stă că deja înaintează și intră pe unde au plecat, prin țeava de la aerul condiționat. Crezi că se vor descurca? și se uită la Akame cu Cecilia
Eu zic ca da. Nu îmi fac multe griji. ii răspunde. Sprijină capul de umărul lui Akame și acum rămâne doar sa aștepte. Shirley intra după Damian și îl urmează pe drumul pe care îl știa el.
Dede- Admin
Cei de afară nu au de făcut nimic așa că așteaptă. Damian iese pe hol și din spate omoară doi paznici. Să oprim alarmele și să ii chemăm pe ceilalți cu noi.
Bruneta da din cap. Găsește un panou de control de unde scoate camere de filmat din contact și ii cheamă pe restul prin telefon. După se duce și la panoul cu alarme și îl oprește.
Dede- Admin
Astfel lupii se unesc într-un grup. Vânătorii încă nu se mobilizează, deocamdată. Și cum le găsim?
Nu avem decât să căutăm peste tot. răspunde Shirley. Peripeţia din această ascunzătoare se lasă cu bătaie, sânge, răni şi două fete salvate. Când cei patru ajung la ele, erau aproape secate de viaţă. Nu avem mult timp. Clădirea se distruge într-un minut. Luaţi fetele în braţe şi fugim. spune Shirley tare către băieţi. Ea cu Cecilia eliberează drumul spre ieşire pentru restul.
Dede- Admin
Astfel trupa de lupi fuge cu fetele și ies inafara clădirii. La sute de kilometrii depărtare, pățania lor a fost văzută live. Să îi urmărim, generale? întreabă un subaltern în camera imensă unde se afla. La capătul ei era generalul, pe fotoliul său în timp ce se uită la date și fumează un trabuc. Nu. Am obținut ce am vrut deocamdată. Să lăsăm cobaii noștrii să guste puțin victoria, că războiul e departe de a se termina.
Nici măcar unul dintre ei nu bănuia ce îi aşteaptă. Reuşesc să urce în maşini şi conduc fără oprire către locul de refugiu unde erau acum toţi vârcolacii. Celia avea febră şi respira greu, ceea ce o îngrijora pe sora ei. Raven a scăpat ieftin, doar cu o ameţeală şi durere de cap. Sau cel puţin aşa crede ea. Nu mai putem sta nicăieri. Cel mai sigur e în oraş, înapoi acasă. spune când sunt toţi strânşi împreună.
Dede- Admin
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100