Kanie Mansion
2 posters
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eu cred că vor să facă ceva mare dacă le-au luat la laborator și nu își arătau fata... Sunt multe întrebări. și se descalta și el.
Deci trebuie să ne unim forţele şi să îi combatem. Nu putem trăi în frică. Altfel rasa noastră va dispărea. şi îl ia de mână, trăgându-l uşor spre baie. Aveau nevoie de un duş cald.
Dede- Admin
De unit ne unim, dar ce facem dacă asta vor să facem și să ne omoare pe toți deodată? și merge după ea.
Măcar asa avem mai multe șanse. Dacă rămânem separați suntem o prada mai ușoară. și ridica din umeri. Deschide ușa cabinei de dus și da drumul la apa calda. Pana se umple cada, se întoarce către el și începe sa îl dezbrace. Vreau sa știu ca am încercat orice ca copilul nostru sa trăiască liber.
Dede- Admin
Aww, asta la atins la suflet. O mângâie pe abdomen și după o dezbracă și el. Da, te înțeleg perfect. Putem încerca..
Shirley zâmbește și, când sunt goi, îl sărută ușor pe buze și intra prima in cada. Simt nevoia sa fiu cât mai mult lângă tine. spune in șoaptă și ii face semn sa între și el.
Dede- Admin
Se pune pe capătul celalalt al căzii și își ia un burete lângă el. După tot stresul ăsta, te vreau doar pe tine.
Degeaba îl ia ca Shirley se pune peste Damian și ii ia ambele mâini și le pune pe fundul ei. Deci nu se spala deocamdată. Atunci arată-mi ca ma vrei.
Dede- Admin
Prima reacție, ii apare erecția între picioarele ei si pulsează ușor. O sărută pasional și o strânge foarte tare de fund.
Nu ia mult pana ce fata se uda și simte nevoia sa îl bage înăuntru, asa ca asta face. Se asigura ca e tot în ea și își lipește sânii de pieptul lui in timp ce îl sărută.
Dede- Admin
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100