Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 84 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun May 03, 2020 12:05 pm

Și cum povestea e împotmolită, se decide să se revină la povestea principală. Pentru că urmează niște evenimente la care trebuiau să se pregătească fiecare. De exemplu, cei ce au terminat școala de eroi va trebui să facă un examen de titularizare. Astfel lumea varcolacilor se tine pentru altă dată. Toți sunt acasă in acest moment.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 03, 2020 2:48 pm

După cum a rămas de ultima dată, Raven şi Damian erau mutaţi la casa lor de la munte, cu animalele. Damian îşi făcuse mica lui gaşcă de foşti deţinuţi şi Raven era un fel de meditator pentru lupte cu diferiţi elevi. I se părea că merge decent treaba, doar că de o săptămână nu mai făcea asta cu plăcere. Când a primis mesajul cu data examenului, a fost foarte bucuroasă şi de atunci nu s-a mai gândit la meditaţii. Acum era acasă cu Damian şi tocmai făcuse două fresh-uri de portocale. Bănuiesc că ai primit şi tu mesajul cu titularizarea, nu? Ce părere ai?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 03, 2020 3:04 pm

Damian o asculta si o privește. Eu personal nu mă văd cu o carieră de erou . Aș zice pass. Dar tu ce vrei?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 03, 2020 3:15 pm

Fata îi întinde paharul lui de suc şi după ea se urcă cu fundul pe blat şi bea din al ei. Pentru asta am fost pregătită de mică. Nu îmi mai place ce fac acum, cu meditaţiile şi antrenamente separat doar cu Raven. Voiam să renunţ pentru a avea timp de relaţia noastră, dar îmi e dor de partea mea de eroină. spune pe un ton normal şi apleacă privirea în pahar. Chiar eram bună la asta şi aş vrea să mă duc la examen.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 03, 2020 3:18 pm

Damian o ascultă și pentru moment nu zice nimic. Astfel își scoate o țigară și suflă un fum in aer. N-am de ales decât să mă fac mai puternic și să îți fiu mâna dreaptă ca să ajungi ce vrei. și ii zâmbește. Nu era genul lui de activitate, e crud. Dar pentru Raven își calcă orgoliul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 03, 2020 3:22 pm

Raven ridică privirea la el şi parcă se simte mai bine că nu s-a împotrivit. Adică ei îi era frică să nu îi zică că dacă se face eroină nu mai are timp de el. Nu vreau să faci asta dacă tu nu vrei. Cred că mă descurc. Totuşi, îţi stătea bine ca ''Super Boy'' pe când ai venit la liceu. şi zâmbeşte uşor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 03, 2020 3:25 pm

Damian chicotește. Asta înseamnă să ne antrenăm . O să îi scriu lui Akame-san să mă învețe tehnici noi. și trage din țigară. Mă bucur și eu acum de țigări că la ce antrenamente voi avea...
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 03, 2020 3:32 pm

Raven inspiră adânc şi se dă jos de pe blat. Lasă şi paharul acolo. Eu te obosesc acasă, Akame la antrenamente... Tu ai vrut-o, să ţii minte. şi merge la el să îl sărute pe buze. Chiar se simţea bine că o încuraja şi îi era alături, pentru că ea însăşi simţea nevoia de o schimbare şi de asigurarea cum că totul o să fie bine dacă fac schimbarea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 03, 2020 3:37 pm

Lasă că de era după mine făceam doar sex. și o prinde de fund când o sărută. Damian deși pare genul mai îngamfat, ascultă de nevoile celorlalți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 03, 2020 3:55 pm

Mm, sper să nu îţi pierzi pofta asta vreodată. şi se apropie de el, dar fără să-l provoace. Până atunci, vezi că ţi se iroseşte ţigara.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case