Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian mai trage un fum și suflă în direcția opusă. Ce zici de un blowjob până termin cu țigarea? o întreabă la ureche pervers.
I-am permis şi imediat s-a dat şmecher. îşi zice în gând cu puţină ciudă, dar şi sub formă de glumă, că doar ştie ce om are la uşa casei. Nici nu mă miră. îi zice cu voce tare şi îl mai sărută odată, apoi se lasă jos între picioarele lui, începând apoi să-i facă blowjob. Ziua aceea trece şi totul pare liniştit, fără probleme. Şi Hope s-a înscris la examen, cu promisiunea părinţilor că nu îşi va folosi abilităţile cele mai avansate de înger, pentru că ar fi nedrept. Până la examen mai este o săptămână, timp în care Raven a plecat să se antreneze cu Shirley şi Raven-san. Mai are încă multe de învăţat de la ele.
Dede- Admin
In paralel, se întâmplă mai multe antrenamente. Kaneki este cu Izaya in iad și se luptă cu monștrii cu puterile lui demonice ca să le controleze. Ragnar era singur în munți, își antrena puterile în natură. Iar Akame era cu Damian. Am rămas fără energie... se plângea el. Nu e timp de trandaveala. In câteva zile trebuie să stăpânești tehnica familiei. Mai încearcă.Lumina de la mine e bună doar contra demonilor. Cu oamenii iti trebuie unul din elementele principale măcar.
si ii da lui Damian o pilulă pentru energie. Astfel personajele principale se antrenează din greu.
si ii da lui Damian o pilulă pentru energie. Astfel personajele principale se antrenează din greu.
Hope era probabil singura care nu mai avea nevoie de antrenament, pentru că l-a primit de mică până acum în Rai, zilnic şi putea face orice, deşi are un dezavantaj de care nu e conştientă încă. După câteva zile Raven simţea deja că antrenamentele şi chestia asta cu eroi nu îi mai lasă timp aproape deloc pentru Damian, dar voia să facă sacrificiul ăsta pentru ea, aşa că îndură. Oricum l-a avertizat că dacă se dă la altele, îl rupe în bătaie.
Trec zilele şi în noaptea dinaintea examenului nu mai avea rost să se mai antreneze nimeni, că doar nu îngraşi porcul în Ajun. Cecilia, ca o mamă bună, i-a chemat pe Raven şi Damian să înnopteze la ea şi Akame acasă, ca să le facă ea mâncare caldă şi să se asigure că-s bine amândoi după săptămâna asta.
Trec zilele şi în noaptea dinaintea examenului nu mai avea rost să se mai antreneze nimeni, că doar nu îngraşi porcul în Ajun. Cecilia, ca o mamă bună, i-a chemat pe Raven şi Damian să înnopteze la ea şi Akame acasă, ca să le facă ea mâncare caldă şi să se asigure că-s bine amândoi după săptămâna asta.
Dede- Admin
Stiti că aveți trei etape ,nu? Să fiți serioși în toate. le zice celor doi după masă. Să îi țină cu mintea rece. O să fim. Nu ne bai.
Când am fost preşedintă 4 ani la liceu, am mai organizat concursuri cu alte licee de eroi şi îi ştiu pe cei mai puternici din prejur. Teoretic ar trebui să ne descurcăm binişor. răspunde Raven mai raţional. Cecilia le aduce farfuriile la masă cu carne groasă cu grăsime făcută la cuptor în vin, cartofi la cuptor cu brânză rasă deasupra şi câte o salată mică. Sunteţi amândoi aşa slăbuţi. Trebuie să mai puneţi nişte carne pe voi. Asta e scuza Ceciliei pentru mâncarea asta grea şi nesănătoasă seara. Dar până acum n-a murit nimeni de la aşa ceva.
Dede- Admin
E bine că l-am hrănit eu.. Pierdea din viteză cu Cecilia. comentează Akame. In echipă cu voi e Kaneki. Că trebuie să fiți trei iar voi vă cunoașteți deja. zice dintr-o dată Akame. Acum imi spui?! și face o mutră de supărat.
Aşa fac mamele.... Să nu moară copiii de foame. Se aşează şi ea la masă şi începe să mănânce. Raven rămâne mască câteva secunde apoi se uită la Damian şi înapoi la Akame. Nu înţeleg... Kaneki era în Detroit. Cu siguranţă putea fi pus cu cineva de pe acolo. Îşi face puţine griji şi în legătură cu atmosfera care o să fie în echipă, dar şi în legătură cu faptul că Kaneki o să o vadă împreună cu Damian.
Dede- Admin
Nu s-a adaptat complet acolo. Nu voiam să îl las in urmă pentru ceva minor ca ăsta. Chit că nu i-am zis ce colegi i-am găsit. și fluieră într-o parte. Mda..
Movalia inspiră adânc şi apleacă faţa în farfuria ei cu mâncare. Nu i-am spus niciodată de mine şi Damian. Dacă reacţionează urât?
Dede- Admin
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100