Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pot să am acces la ea oricând. Trebuie doar să mă enervez puțin. și se face roșcat iar pt câteva secunde. Poate esti tu un înger dur, dar eu sunt un zeu
ii ridică bărbia, fiind mai autoritar.
ii ridică bărbia, fiind mai autoritar.
Şi uite unde au ajuns zeii. Să se ascundă în corpuri omeneşti în timp ce îngerii fac regulile. spune zâmbind, şiret şi ea, că doar nu o să se lase mai prejos doar pentru că s-au culcat împreună.
Dede- Admin
Nu pentru mult timp. și ii pune palma peste ochi, o bgă într-un film. Eu mă voi pretinde că sunt in inger si te-am capturat, tu fiind in spatele meu incatusată. Odată ajunsi acolo, in inchisoare scapam de gardieni. Tu fugi si te dau evadatoare cat timp eu caut lorzii si scap de ei. Asta ca prima misiune. ii zice serios și ii arată cătușele. Până atunci, te tin incatusata din alte motive. și ii strânge de fundul ei deja rosu și zgâriat.
Stai deci suntem într-o simulare, nu în universul normal, nu? întreabă uşor confuză. Cătuşele nu o deranjau deloc şi suna interesantă treaba. Cu ocazia asta văd şi ei cum se bat împreună.
Dede- Admin
Fiind un zeu pot să văd multiple variante ale viitorului. Ăsta fiind unul dintre ele. răspunde serios, după o pune peste el.Runda a doua si ne antrenam dupa? Inca imi faci pofta sa știi
Mmm, eram curioasă de univers dar bănuiesc că poate aştepta puţin. şi ridică din umeri inocent, apoi îşi duce mâinile legate la pantalonii lui să îi desfacă.
Dede- Admin
El o prinde de sâni și o sărută pe gât.Runda 1 roscat, runda 2 argintiu. si chicotește
Fata îşi dă capul pe spate şi îi dă pantalonii jos, apoi îi ia penisul în mâini şi îl masează. Dacă mai ai şi alte forme, să le păstrezi pentru după misiune. spune încet.
Dede- Admin
Mai am brunet. Dar mai incolo. iar el ii sărută sânii. This time a durat 8 ore în care amândoi au dat drumul de 10 ori. În continuare în uterul ei. Obosită? și se uită la ea în pat, îmbrățișați
Se uită la el şi răsuflă lung. Cam da, dar noroc că nu sunt om şi am stamina mai multă. şi chicoteşte. Văd că îţi cam place cu mine. Nu ai remuşcări? întreabă totuşi de curiozitate.
Dede- Admin
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100