Kanie Mansion
2 posters
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Orice vrei, draga mea. zise pe scurt. Eu mă apăr acum doar. Dar îți spun de față cu ea, te voi învinge și o fac pe Hope regina mea. și iar are rolul de adolescent. Vezi să nu. și sare iar pe blond.
Hope îşi dorea să îi oprească dar nu ştie cum. Se uită la Serena, însă ea dă negativ din cap, că nu o ajută. Ragnar, te rog, nu vă mai bateţi! Eu doar pe tine te iubesc! spune tare şi îngrijorată că se distruge toată armonia la care spera ea.
Dede- Admin
Ragnar se oprește și se uită la ea. Și eu te iubesc dragă, dar nu vreau să te pierd. și o imbratiseaza. Jimin e al dracu și ii zice lui Serena Când sunt ei doi singuri ii trimit imagini cu Hope senzuala, dar fără voce. Ca să se excite. ce malefic e și Jimin, aoleo.
Hope îl îmbrăţişează lung pe Ragnar, fericită că l-a oprit. Nu mă vei pierde. spune blând şi îl mângâie pe cap. Bună idee. Oricum s-a strâns tensiune şi frustrare în el. zice şi ea, apoi cu voce tare: Aţi avut o zi lungă. Ce ar fi să vă relaxaţi şi diseară luăm cina împreună ca să vă mai cunoaşteţi. Rivalitatea asta e degeaba. spune paşnic.
Dede- Admin
Mi-e foame. zise blondul ce se duce jos. Ragnar in schimb o ia de mână pe Hope. Vii și tu?
Sigur.şi îl ţine şi ea strâns de mână şi îl urmează. Dacă vede că totul s-a calmat, atunci Serena lasă şi ea popcornul. Of abia aştept să văd zeul lui Ragnar.
Dede- Admin
Ragnar se pune lângă Hope la masă. E mult mai calm acum și nu mai e așa inflamat. Jimin e cu Serena și ii zice Să înceapă distracția. și ii trimite in minte lui Ragnar o imagine cu Hope dezbracata timp de câteva secunde. Că Damian a luat de la Jimin și asta. Brunetul roșește și se uită in altă parte.
Serena şi Jimin sunt faţă în faţă cu cuplul la masă. Hope nu se prinde din prima, ci se uită la bucătarul care vine să le pună mâncare în farfurii. Blonda însă face şi ea o vrajă de iluzie: când Ragnar se uită în partea cealaltă, apare o iluzie cu Hope goală aplecată pe blatul bucătăriei pentru câteva secunde, apoi dispare.
Dede- Admin
Ragnar e foarte roșu și se uită la reflexia de la geam. Ai pățit ceva, Ragnar-san? la care brunetul jenat Cred că am racit. În timpul ala Jimin rade puțin în gând. Muult mai calma situația acum.
Ai răcit? întreabă ea mirată şi îi întoarce faţa la ea. Şi cum universul ţine cu ei, Hope avea decolteu. Îi pune o palmă pe frunte. Ţi s-a urcat sângele la cap şi eşti foarte cald. spune şi se uită la cei doi blonzi. O fi de la luptă?
Dede- Admin
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100